Erik

Culemborg 11-05-22

Mijn systeem draait al een paar weken en levert bovenverwachting veel stroom op. Dankjewel Solar Concept voor de uitstekende ervaring.

klantenvertellen 10

Jeroen van Ginkel

Grave 08-05-22

Voor aanvang werd netjes alles uitgelegd. Bij opleving werd de installatie helemaal uitgelegd. Grote pluim voor alle medewerkers.

klantenvertellen 10

Zino Albers

Wijchen 08-05-22

Hele fijne ervaring met Solar Concept. Ondanks de drukte voel ik me uitstekende geholpen. Alles is vlotjes verlopen en de zonnepanelen wekken nu mijn stroom op.

klantenvertellen 10

Mandy van gemert

Venhorst 07-05-22

Heel goed en netjes werk En goed personeel

klantenvertellen

klantenvertellen 10

Stefan

Nijmegen 04-05-22

Via vereniging Eigen Huis zonnepanelen besteld bij Solar Concept. Zonnepanelen geleverd tegen een goede prijs. Communicatie was prima. Ik werd geregeld geïnformeerd over de voortgang. De aflevering en installatie gingen volgens afspraak. Monteurs werkten professioneel en zeer netjes. Ze hebben alle afval en rommel opgeruimd en meegenomen. Al met al ben ik dus zeer tevreden!

klantenvertellen 8

Henk

Oss 02-05-22

Goed advies, prima offerte, uittekende installatie

klantenvertellen 10

Besparen

Vul je gegevens in, dan nemen we meteen een kijkje op je dak en dan stellen we het beste totaalconcept voor jouw specifieke situatie samen.

Ben

Berlicum NB 01-05-22

Vlot geholpen met goede voorlichting en vakkundige installatie.

klantenvertellen

klantenvertellen 10

Frank

Meerssen 30-04-22

Vanaf de eerste afspraak, vriendelijke uitleg en serieus.

klantenvertellen

klantenvertellen 9

Leo

Uden 29-04-22

Goed werk geleverd door vriendelijke lui

klantenvertellen 9

Cor

Heesch 26-04-22

Snel, netjes en secuur.

klantenvertellen

klantenvertellen 10

Jeroen

Nijmegen 25-04-22

1e bezoek was slecht, slecht voorbereid en onverrichte zaken zijn ze weer vertrokken. Daarna kwam een ander team en deze hebben het werk goed uitgevoerd en opgeleverd. Geen overlast van gehad

klantenvertellen 8

Thomas

Oss 24-04-22

Het hele traject duurde wat langer dan we verwacht hadden. Er werd gecommuniceerd dat dit kwam door de extreme drukte wat natuurlijk ook logisch is momenteel. Uiteindelijk een heel bevredigend eindresultaat.

klantenvertellen 10

Quincy

Eindhoven 24-04-22

Alles draait perfect en we hebben een hele goede eerste week. Leuk Brabants Installatieteam dat alles goed uitlegde.

klantenvertellen 10

Jo

Meerssen 22-04-22

Alles snel en goed geleverd, toppie

klantenvertellen 10

Roen

Berghem 21-04-22

Strakke planning alles volgens afspraak! Nette vrolijk vakkundige jongens die weten waar ze mee bezig zijn. Helemaal TOP.

klantenvertellen

klantenvertellen 10

Corne

Breda 18-04-22

Ik schrijf normaal nooit reviews maar hier maak ik graag een uitzondering voor. Wat een fijne club mensen. Vanaf het eerste contact tot en met de gezellig installatie jongens, allemaal hele fijne en betrokken mensen. Ik kan het iedereen aanraden om met Solar Concept in zee te gaan.

klantenvertellen 10

Twan

Gemonde 16-04-22

Een hele goede ervaring met een deskundige zonepanelenbedrijf. Het advies was goed , de communicatie liep lekker en de installatie was deskundig. Ik kan iedereen aanraden om met deze club in zee te gaan.

klantenvertellen 10

Berend

Nijbroek 15-04-22

24 panelen zijn geplaatst door Mikey, Jordy en Tijs van Elda Solar. Mooi gecentreerd geplaatst en aan beide kanten van het dak 12 panelen geplaatst. Alles in goed overleg en zeer behulpzaam!!

klantenvertellen

klantenvertellen 10

Natasja

Huissen 13-04-22

3 gezellige brabanders die gelijk van aanpakken houden en weten wat ze doen. Ze laten de boel netjes achter. Zeer tevreden!

klantenvertellen 9