Olaf

Nieuwegein 25-05-23

Happy customer

klantenvertellen

klantenvertellen 10

Kees

Drunen 25-05-23

Het hele traject is zonder problemen verlopen. Ook de installatie is zeer professioneel en veilig uitgevoerd. Vriendelijke monteurs.

klantenvertellen 10

Fam. van Deuren

Achtmaal 24-05-23

Monteurs waren er op de afgesproken tijd, electricien aanwezig en wat een aardige en behulpzame mannen. Petje af!

klantenvertellen 9

Yvonne

Oosterhout 24-05-23

Fijn team!! Heel professioneel goede uitleg!!

klantenvertellen 10

Wiil Arts

Sint Anthonis 24-05-23

Jammer van de lange wachttijd, maar dan heb je ook wat. Zeer tevreden.

klantenvertellen 9

Van der Waerden

Rosmalen 23-05-23

Op de aangegeven dag, op het afgesproken tijdstip stonden de mannen voor de deur. Keurig werk geleverd.

klantenvertellen 10

Besparen

Vul je gegevens in, dan nemen we meteen een kijkje op je dak en dan stellen we het beste totaalconcept voor jouw specifieke situatie samen.

Henk

Bilthoven 23-05-23

Vanaf het begin tot de oplevering ging alles goed. De uiteindelijke plaatsing liet wel lang op zich wachten, vanwege capaciteits problemen. Uiteindelijk na tevredenheid opgelost.

klantenvertellen 10

Joep Benning

Doetinchem 22-05-23

Zie boven!!

klantenvertellen 10

Hans

Vught 22-05-23

Netjes gewerkt en snel.

klantenvertellen

klantenvertellen 9

Peter Icks

Tegelen 22-05-23

De installtie werd door de vier vriendelijke monteurs vlot en goed aangebracht. Binnen nog geen drie uur waren ze klaar met 15 panelen. Een kleine minpunt is, dat er wat tiewraps op het dak achter werden gelaten en cigarettenpeuken op het terras lagen. Die hadden opgeruimd kunnen worden. Vandaar een ster minder.

klantenvertellen 8

Marloes

Oss 22-05-23

Fijn adviesgesprek, duidelijk offerte en alles goed gemonteerd. Alleen de doorlooptijd is helaas vrij lang. Telefonisch soms lastig bereikbaar.

klantenvertellen 8

Marco

Den Bosch 22-05-23

De monteurs waren prima op tijd (iets te vroeg eigenlijk wat ik als prettig ervaarde. Eerst de electricien en toen die goed en wel klaar was kwamen de monteurs voor de panelen al aan. Gingen meteen aan de gang, en daarna nog gezellig een bakkie koffie gedaan met de heren. Ook het activeren van de installatie via Enphase ging vloeiend en in een dag kon ik alles al monitoren. Ben tot nu toe prima tevreden, nu hopen op een zonrijk jaar.

klantenvertellen 10

N. Kliest-Tabibian

Houten 21-05-23

Wij hebben uitstekende ervaringen met Solar Concept gedurende de adviesfase, de planning, de varandering van het type panelen/omvormers en de montage. Goed en vooral zeer snelle en vakkundige communicatie waarbij vragen uitstekend werden beantwoord. De montage van de panelen door het montageteam verliep meer dan goed en dat gold ook voor de aanpassingen in onze meterkast. Ook de communicatie nadat de panelen waren geplaatst was prima op orde.

klantenvertellen 10

Jan

Almelo 21-05-23

Vanaf het opvragen van de offerte tot en met de plaatsing en installatie van de panelen alles probleemloos verlopen.

klantenvertellen 10

Ger

Oss 21-05-23

Lange levertijd maar het wachten hierop was de moeite waard.

klantenvertellen 8

Evert

Dinxperlo 20-05-23

Goede communicatie, prima uitvoering. Wel erg lange doorlooptijd na opdrachtverlening en gemaakte uitvoeringsafspraak werd door solarconcept twee weken voor uitvoeringsdatum zelfs nog weer maand naar achteren opgeschoven omdat er teveel werk ingepland stond ten opzichte van beschikbare monteurs. Maar goed, kan gebeuren, dit werd wel netjes telefonisch gemeld/ besproken. Overall tevreden klant

klantenvertellen 8

Hans

Veghel 20-05-23

In augustus 2022 heb ik de offerte ondertekend en sinds begin mei 2023 liggen de panelen op het dak en wekken ze energie op. Een realisatietijd van 9 maanden vind ik voor deze installatie te lang. Toen ik in september 2022, voor iemand anders, informeerde naar een nieuwe aanbieding, adviseerde een medewerker van SolarConcept aan de telefoon dat een systeem met een centrale omvormer werd afgeraden omdat het "niet meer van deze tijd" zou zijn en er ook diverse nadelen zouden zijn aan een centrale omvormer. SolarConcept zou alleen nog de zonnepanelen kunnen leveren met micro-omvormer. Ik voelde me toen achteraf nogal voor de gek gehouden door te hebben ingestemd met de eerdere opdracht via Vereniging Eigen Huis. Uiteindelijk liggen de panelen op het dak en ze leveren goede energie.

klantenvertellen

klantenvertellen 7

Fam Vink Heijnen

Altforst 19-05-23

Stonden vroeg voor de deur alles goed verlopen

klantenvertellen 9

Koen

Eindhoven 18-05-23

Prima installatie, communicatie kan beter.

klantenvertellen 8

Jan

Uden 18-05-23

Zeer goed

klantenvertellen 9