Jeffrey

Helvoirt 16-09-22

Solarconcept heeft proactief een passend aanbod gegeven en meegedacht voor onze woning. Tijdens het voorwerk was de communicatie altijd duidelijk en met het installeren was het contact zeer aangenaam.

klantenvertellen

klantenvertellen 10

Frank

Peters 15-09-22

Keurig werk, goed kontakt over de afwerking.

klantenvertellen 9

Hj kooijmans

Velp 15-09-22

Prima

klantenvertellen 8

Peter

‘s-Hertogenbosch 14-09-22

Prachtige zonnepanelen snel gelegd door deskundig en vriendelijk personeel

klantenvertellen 10

John

Willems 13-09-22

Exact zoals besproken zijn bij mij de zonnepanelen geplaatst. Nette en vriendelijke mensen die de panelen geplaatst hebben. Ben zeer tevreden.

klantenvertellen 10

Marcel

Beers 13-09-22

Ze hebben de zonnepanelen netjes en snel gelegd zeer vriendelijk en duidelijke uitleg. Gelukkig was de uitleg ze goed dat ik na een aantal uur erachter kwam nadat ze weg waren dat ze vergeten waren om de schakelaar om te zetten van de panelen zo lagen ze er nutteloos op het dak is wel een min puntje

klantenvertellen 8

Besparen

Vul je gegevens in, dan nemen we meteen een kijkje op je dak en dan stellen we het beste totaalconcept voor jouw specifieke situatie samen.

Tonny

Milsbeek 11-09-22

Mijn ervaring met Solar Concept is heel goed. Goede installatie, communicatie en informatie. We hebben wel wat langer moeten wachten op de uiteindelijke installatie.

klantenvertellen 10

Richard Claassen

Nijmegen 10-09-22

Staan open om de leiding bij de meterkast te krijgen en zijn gewillig om mij te helpen in het verwijderen van ontluchtingspijpen dat nog op het dak zat. Alles is goed gekomen. Alleen door weersomstandigheden konden de panelen nog niet op het dak. Gr Richard Claassen

klantenvertellen 8

Ramon

Bredevoort 09-09-22

Goede service en duidelijke communicatie. Minpunt was de planning als gevolg waarvan 1e afspraak niet door kon gaan (2e afspraak op de dag werd niet gehaald door uitloop 1e afspraak)

klantenvertellen

klantenvertellen 8

José

Woudrichem 09-09-22

Solar Concept wist precies wat voor mij ( in de ochtend een poos schaduw ) de beste panelen waren. Na bestelling snelle levering en vakbekwame installatie. Alles in één dag gedaan.Het ziet er geweldig uit en alles werkt prima. Ik ben zeer tevreden over de gehele installatie. Ik beveel Solar Concept aan voor zonnepanelen.

klantenvertellen 10

Henry

St. Willebrord 08-09-22

Deskundige en fijne ploeg mensen om mee te werken

klantenvertellen

klantenvertellen 9

Rob

Sittard 08-09-22

Prima, deskundige advisering! Geweldige begeleiding in het hele proces met veel adviezen en inlichtingen. Zeer vakkundige en vriendelijke monteurs! Kan het iedereen aanraden.

klantenvertellen 10

Frans

's-Hertogenbosch 07-09-22

SC komt zijn afspraken keurig na, keurig binnen de afgesproken tijd. Mijn panelen zouden eigenlijk in de namiddag gelegd worden, dit is in de morgen geworden. Maar dit is in keurig telefonisch overleg gebeurd. Uiteindelijk voor een andere elektriciteitsoplossing gekozen, ook in overleg, die mooier is voor mij de klant. De panelen lagen er binnen no time op. Kortom alleen maar positieve ervaringen.

klantenvertellen 9

Thomas N

Westerhaar-Vriezenveensewijk 07-09-22

Vanaf het begin contact gehad met team solar concept (eind mei) en verliep vrij duidelijk. Twee keer een belletje gepleegd wat me niet helemaal duidelijk was, belasting terug gave en over de groepenkast, maar ze hebben me hier netjes over geïnformeerd. De dag van het plaatsen liep niet helemaal volgens planning maar had toch een dag vrij dus geen probleem, ondanks dat is het netjes en strak gemonteerd!! Top monteurs! Zeer tevreden met de opbrengst, zowel oost 9 panelen als west 6 panelen van SunPower 375Wp met enphase IQ7A micro-omvormers eronder.

klantenvertellen

klantenvertellen 10

I

BEMMEL 07-09-22

Collectieve inkoop via Vereniging Eigenhuis. Goed offerte traject, schouw aan huis en duidelijke afspraken. Elektricien kwam regelmatig vragen hoe ik het wilde hebben. Vriendelijk en zeer beleefd. Later op de middag kwamen de (ook vriendelijke) monteurs de boel installeren zoals was afgesproken in de offerte. Na afloop werd het werkende systeem kort uitgelegd en krijg ik binnen twee weken de inlog gegevens. Vanwege de warmte de heren een lekker koud ijsje aangeboden. Helemaal top en zeker aan te bevelen!

klantenvertellen

klantenvertellen 9

Yvonne

Zandvoort 05-09-22

Onze zonnepanelen leveren nu al 2 weken stroom op. Ik ben goed geholpen door Solar Concept.

klantenvertellen 10

Carmen

Herpen 05-09-22

Goed informatie over 1 fase of 3 fase terugleveren had wat beter gekund.

klantenvertellen

klantenvertellen 10

Henriette

Plasmolen 01-09-22

Alles is prima geregeld door Solar Concept. De zonnepanelen lagen er snel op en we wekken nu al onze eigen stroom op. Heel blij met Solar Concept.

klantenvertellen

klantenvertellen 10