Hen Sleven

Hunsel

Keurig op afgesproken tijd ter plekke en heel goed werk geleverd ook binnen in huis netjes gewerkt en constructief meegedacht. Ik heb ook al een goede kennis van mijn ervaringen van Solar verteld, deze heeft al contact gelegd met Solar!

9

Cor

Geffen

Naar wens afgeleverd

10

Gertjan Berends

Zaltbommel

Goed gepland, goed geïnformeerd en gecommuniceerd, netjes gewerkt. In één woord: super!

10

Dick

Driel

Goede communicatie en nette montage

8

Hans

Vught

Mee gedaan met het collectief en alles liep perfect!

10

Huub

Heesch

Netjes vriendelijk

10

Besparen

Vul je gegevens in, dan nemen we meteen een kijkje op je dak en dan stellen we het beste totaalconcept voor jouw specifieke situatie samen.

Marton

Sint Oedenrode

Goede ervaring, zal zeker dit bedrijf bij familie en vrienden aanraden. Werken netjes en snel.

9

jjm bronts

HEESWIJK-DINTHER

kabel van solar zou recht naar meterkast gaan. de gene die dit kwam maken vond dit te moeilijk. nu via stopcontact op zolder stoom terug naar meterkast. volgens de gene die hier is geweest het beste recht naar meterkast.

8

Noud Uden

Oss

werken goed en netjes

9

Guido

Vlijmen

Duidelijk en zeer goed

9

Bas van Rij

Nijmegen

Via Vereniging Eigen Huis heb ik 14 zonnepanelen laten plaatsen door Solar Concept. Ik werd in de aanloop naar de plaatsing van duidelijke informatie voorzien via e-mails. Schouwen gaat volledig online waardoor op de dag van installatie pas bleek dat er een dak doorvoer nodig was, maar dit kon wel snel geregeld worden. De planning liep hierdoor geen vertraging op, alleen dus wel extra onverwachte kosten. Binnen een ochtend waren alle werkzaamheden klaar en is alles netjes achtergelaten. Omdat er leidingen aan de voorkant van het huis moesten worden gelegd die in het zicht liggen was ik niet helemaal tevreden over hoe deze waren aangelegd, maar na een belletje is dit keurig opgepakt en zijn ze dit alsnog kosteloos komen aanpassen.

8

Marcel

Assendelft

Zeer professioneel bedrijf Werkt erg netjes en vriendelijk personeel Wij hadden een misverstand/meningsverschil Over de afgesproken werkzaamheden Na een belletje is dit met meer dan tevredenheid opgelost Wij zijn super tevreden mer de werkzaamheden die bij ons zijn verricht en kunnen met zekerheid dit bedrijf bij iedereen aanbevelen

10

Erik

Puiflijk

Mijn ervaring is goed

9

Erik

Puiflijk

Mijn ervaring is goed

9

joop

akkermans

eerste gesprek en offerte prima daarna wat lastig in communicatie nav enkele vragen het duurde (te) lang voordat er werd gereageerd vervolgens verliep de montage super , uitgevoerd door nette en attente vaklui ook tijdens en na montage prima uitleg en advies

8

Rik

Ede

De installatie-crew is een goed geoliede machine die precies weten wat ze moeten doen. Vakkundig, werken netjes en zeker het aanbevelen waard. Bij het wegrijden waren de zonnepanelen operationeel en was alles keurig achter gelaten. Leuke crew!

10

I

Heesch

Afspraken worden nagekomen en en tevreden over de installatie van de panelen

9

Marcel

Sint Anthonis

Tijd voor vragen te beantwoorden en alles mooi en netjes afgeleverd

10

Bart Oppers

Boekel

D

9

Jan

Arnhem

Goede communicatie, harde werkers en oplossingsgericht.

7