Evard

Hoef En Haag 04-04-24

Er is goed geluisterd naar mij als klant. Het werk is volgens afspraak, veilig, snel en door vakmensen uitgevoerd. Contact maken met medewerkers van Solar Concept is goed geregeld. Als je belt dan is er snel contact en wordt je prima geholpen.

klantenvertellen 8

Henri

Sevenum 04-04-24

Alles van A tot Z naar wens, ook de info van een en ander is vlekkeloos verlopen. Ik zou als ik opnieuw mocht kiezen, weer met jullie in zee gaan.

klantenvertellen 10

Hans Selten

Limbricht 04-04-24

Via Vereniging Eigen Huis bij Solar uitgekomen. Via VEHM dat gaf op zich al vertrouwen. Daarna snelle en heldere communicatie: 100%-score op beantwoording binnen 24 uur. Zowel op de grotere vragen als bij kleine puntjes. En voor mij ook 100%-score op helderheid van antwoord. Heb bv volgens mij nooit een tweede verduidelijkingsmail hoeven sturen. Ook helderheid van de procedure. Alles is in het begin geheel vrijblijvend en geheel risico Solar. Daarna een punt dat (geheel volgens de vooraf aangegeven procedure) 25% aanbetaling wordt gevraagd, Op dat moment was door Solar Concept al best veel voorbereidend werk gedaan o.a. meetwerk en berekeningen. Lees: Kosten door Solar Concept gemaakt Ik vond de aanbetaling op dat punt van het proces dan ook niet meer dan logisch. Vanaf toen binnen 6 weken alles geïnstalleerd en daarna zeer grondig gecontroleerd. Pas op het moment dat ik aangaf dat ik werkelijk niets meer bedenken kon dat nog niet afgerond was, pas toen werd de resterende 75% betaling gevraagd. Ik heb in mijn leven 1 keer een oud villa gerenoveerd en 1 keer een eigen woning gebouwd. Ik kan u verzekeren, zoals de procedure bij Solar, dat is echt een grote en positieve uitzondering in de bouw- en huizenwereld. Zo zou ik het eigenlijk altijd en overal willen.

klantenvertellen 9

S. Çelik

Papendrecht 03-04-24

Helder, duidelijk en concreet hulp dat past bij mijn situatie en budget. Ik heb vanaf 21-02-2024 tot nu vrijwel evenveel opgewekt in twee weken als dat ik in een maand verbruik (en dan moet de zomer nog komen!). Zowel de 'verkenner' (die even kwam kijken of de offerte haalbaar was) als de ZZP'er elektricien en de loonarbeider voor Solar die op de 21ste in Papendrecht alles hebben geïnstalleerd waren toppers! Denken meteen met je mee en passen eventueel eerder gemaakte afspraken (ligging en waar te boren) aan bij problemen/verbeteringen. Alles in goed overleg en zonder extra kosten (zolang geen extra materialen worden gebruikt uiteraard)!

klantenvertellen 10

Edith

Zwijndrecht 03-04-24

Wij zijn heel tevreden met de zonnepanelen. Vriendelijke personeel. Heel goed geholpen.

klantenvertellen 10

Rutger

Uden 03-04-24

Fijn installatiebedrijf, die je goed te woord staan bij vragen.

klantenvertellen 10

Besparen

Vul je gegevens in, dan nemen we meteen een kijkje op je dak en dan stellen we het beste totaalconcept voor jouw specifieke situatie samen.

Marius

Maastricht 02-04-24

Uitstekende organisatie en communicatie. Idem uitvoering installatie.

klantenvertellen 10

Bas van Helden

Voorthuizen 01-04-24

Na zorgvuldige vergelijkingen met andere aanbieders kwam Solar Concept uiteindelijk als winnaar uit de bus. Ons gevoel is vaak bepalend. De prijs is daarbij mooi meegenomen. In dit geval was het gevoel bij de laatste 2 keuzes goed maar werd de prijs bij de laatste twee aanbieders de doorslaggevende reden. Vooraf kwam een medewerker alle plaatsingsmogelijkheden van de leidingen en panelen bespreken. Toen werd alles in overleg afgesproken. Op de dag zelf zouden de werknemers om 9.00 uur komen, maar om half 8 stond de elektricien al op de oprit. Gelukkig waren we wakker en kon hij bijna direct aan de slag. Tegen 9 uur kwamen twee collegae met de zonnepanelen. De elektricien werkte vlot en netjes. Tegen 10 uur was hij klaar en vertrok naar de volgende installatie. De andere monteurs gingen vlot en veilig aan de slag en zij waren om 11 uur al klaar. Helaas sneuvelden 6 dakpannen, maar daarop was gerekend en gezien de leeftijd van de pannen kwam dit ook niet onverwacht. We kijken terug op een plezierige en goede samenwerking met verkoper, elektricien en zonnepanelenleggers.

klantenvertellen

klantenvertellen 10

jaap dragt

Veghel 31-03-24

2 weken geleden zonnepanelen geinstalleerd. Ging allemaal vlekkeloos en zeer snel. om 7:00 stonden ze op de stoep en om 10:00 lagen de panelen er op en om 12:00 was de electricien weg en had ik ''gratis'' energie.

klantenvertellen 10

Gerard

Schiedam 31-03-24

Alles was prima geregeld, ben continue op de hoogte gehouden van de te nemen stappen. Zonnepanelen goed geplaatst in korte tijd.

klantenvertellen 9

Jeffrey van Gorkum

Rosmalen 28-03-24

Via Eigen Huis bij Solar Concept uitgekomen voor zonnepanelen. Het was een hele plezierige ervaring met goed advies en een prima prijs. Het hele traject van offerte tot ingebruikname zonder problemen doorlopen. Bedankt!

klantenvertellen 10

Marieke

Apeldoorn 28-03-24

Topbedrijf! Goede kwaliteit, scherpe prijs en vakkundig gelegd.

klantenvertellen 10

Irma

Montfoort 27-03-24

Alles volgens planning. Snel gewerkt en alles keurig afgewerkt

klantenvertellen 10

Gerard

Doetinchem 25-03-24

Goede communicatie, zowel digitaal als telefonisch met alle betrokkenen. Aardige installateurs die de vaart er goed in hadden.

klantenvertellen 8

Hans

Schaijk 25-03-24

Heel blij met mijn nieuwe zonnepanelen

klantenvertellen 10

Marc Leemrijse

Doetinchem 24-03-24

Zeer snel met uitbrengen offerte informatief gesprek en afhandeling. Snel contact en professionele begeleiding. Komen afspraken correct na. Zeer tevreden

klantenvertellen 10

Gebruiker

Warns 22-03-24

Het advies was sumier en te vrij blijven. Had een concreet en duidelijke uitleg verwacht bij de keuze van zonnepanelen en aanpassing meterkast. De communicatie was soms algemeen en niet altijd specifiek voor jouw situatie wat wel eens voor wat verwarring zorgde. De app kon naar mijn mening wel professioneler, loopt een uur achter de eerste keer dacht ik dat deze niet werkte. Deze slordigheidjes had ik niet van dit bedrijf verwacht. Personeel was vriendelijk en kundig wat betreft planning, montage en installatie. Dat was keurig in orde.

klantenvertellen 8

Gep

Emmeloord 18-03-24

Goede communicatie, àlles prima geregeld, Snel en volgens afspraak gemonteerd

klantenvertellen 10

Robert

Woerden 14-03-24

Duidelijke communicatie en marktconforme prijs. Werkzaamheden zijn netjes en professioneel uitgevoerd.

klantenvertellen 8

Jonathan

Ingen 09-03-24

Prima en snel geholpen. Nette prijs en prachtig resultaat.

klantenvertellen 10