Roy Laros

12-11-20

Vakbekwame en aardige medewerkers. Waterleiding geraakt met boren, maar keurig opgelost door solarconcept zelf en geen kosten voor ons. Nemen alle rotzooi netjes mee en laten het schoon en opgeruimd achter.

google 10

Rutger Kerstiens

11-11-20

Prima partij om je zonnepanelen bij te kopen! Hele traject - van offerte tot plaatsing - verliep soepel. Ik ontving een scherpe aanbieding (veruit de gunstigste van de 5 offertes, met onderling vergelijkbare producten en garanties) en onderhield vervolgens uitstekend contact met een vast aanspreekpunt die helder communiceerde en zijn afspraken nakwam. Plaatsing was conform afspraak, met de fijne flexibiliteit dat als er méér panelen op het dak geplaatst konden worden, dat mogelijk zou zijn. De vriendelijke en communicatief vaardige monteurs hadden inderdaad twee panelen extra in de auto liggen... Fijn!

google 10

14-10-20

Alles naar tevredenheid verlopen!

google 10

Maikel K

14-09-19

Super tevreden met mijn zonnepanelen. Na veel zoeken bij dit bedrijf uitgekomen. Vakkundig personeel en de goedkoopste aanbieder. 5 sterren👍

google 10

Pieter van Tiel

14-09-19

Bedrijf wat afspraken perfect nakomt, bij ons lagen de zonnepanelen er binnen een paar uur op. De mensen zijn niet alleen vakbekwaam maar ook klantvriendelijk. Aanrader.

google 10

Eddy Muller

14-09-19

Super bedrijf met ontzettend aardige en vakbekwame medewerkers. Wij hadden bij verschillende bedrijven offerte aangevraagd. Bij Solar Schaijk kwam niet alleen de beste offerte uit de bus, maar ook de persoonlijke benadering gaf ons veel vertrouwen. Met een duidelijke afspraak m.b.t. de datum en tijd hebben wij onze zonnepanelen laten plaatsen. Uitvoerige zorg word besteed aan leggen, schoonhouden van de plaats en de uitstekende uitleg. Solar van ons een dikke tien.

google 10