Esse Jonker

14-11-20

Met de zon van de laatste dagen komt er, in deze nare tijd, bij ons toch een beetje zon ook binnen. Zon van SolarConcept via VEH. Een prachtig samenspel met een prima uitvoering. Jammer alleen dat op de dag van de montage er 3 mannen grotendeels in de regen moesten werken. Maar wat een goed resultaat. Na mijn aanmelding snelle en goede reacties. Met de schouw op afstand een uitstekend advies van de medewerker van SolarConcept. Prima vakmensen die hier exact op de afgesproken tijd en dag kwamen. Meedenken over de beste manier van plaatsen. Top allemaal. Compliment voor alle medewerkers die betrokken waren bij dit project(je). En nu maar hopen dat we nog veel zonuren krijgen.

google 10

14-11-20

Top bedrijf!

google 10

L Huibers

14-11-20

Ik heb ze al een paar keer aan de lijn gehad. Mijn vragen worden altijd correct en vriendelijk beantwoord. En anders gaan ze met je meekijken en denken voor een oplossing!! 👍👌

google 10

Adam Podmostka

14-11-20

google 10

Roy Laros

12-11-20

Vakbekwame en aardige medewerkers. Waterleiding geraakt met boren, maar keurig opgelost door solarconcept zelf en geen kosten voor ons. Nemen alle rotzooi netjes mee en laten het schoon en opgeruimd achter.

google 10

Rutger Kerstiens

11-11-20

Prima partij om je zonnepanelen bij te kopen! Hele traject - van offerte tot plaatsing - verliep soepel. Ik ontving een scherpe aanbieding (veruit de gunstigste van de 5 offertes, met onderling vergelijkbare producten en garanties) en onderhield vervolgens uitstekend contact met een vast aanspreekpunt die helder communiceerde en zijn afspraken nakwam. Plaatsing was conform afspraak, met de fijne flexibiliteit dat als er méér panelen op het dak geplaatst konden worden, dat mogelijk zou zijn. De vriendelijke en communicatief vaardige monteurs hadden inderdaad twee panelen extra in de auto liggen... Fijn!

google 10

14-10-20

Alles naar tevredenheid verlopen!

google 10

Maikel K

14-09-19

Super tevreden met mijn zonnepanelen. Na veel zoeken bij dit bedrijf uitgekomen. Vakkundig personeel en de goedkoopste aanbieder. 5 sterren👍

google 10