Lambertus

Sint Michielsgestel 28-07-21

Goede voorlichting, goed meegedacht in offerte stadium, flexibel bij wijzigingen, installatieafspraak goed en vakkundige installatie.

klantenvertellen 10

Ina

‘s-Hertogenbosch 28-07-21

Jammer dat de offerte niet uitgevoerd kon worden ivm afmeting zonnepanelen (misschien toch even de situatie ter plaatse bekijken) Installateurs heel netjes, vriendelijk en deskundig. Idem voor de elektricien die heeft best wat moeite gehad met de elektra maar uiteindelijk in goed overleg is het prima uitgevoerd. Wel moet ik wennen aan het brommen op zolder. Van een vriendin hoorde ik dat het waarschijnlijk de omvormer is. Het is ook de eerste dag dus het zal vast wennen.

klantenvertellen 7

Tiny

Schaijk 28-07-21

Goed advies, nette installatie en prima communicatie

klantenvertellen 10

Angela

Barendrecht 28-07-21

Vlotte plaatsing en afhandeling.

klantenvertellen 10

Jeroen Verboven

Kaatsheuvel 28-07-21

Robert-Jan, Stan en Kavus hebben netjes werk geleverd. Alles keurig aangesloten. Panelen liggen netjes op dak en leveren al meteen stroom op.

klantenvertellen 8

Besparen

Vul je gegevens in, dan nemen we meteen een kijkje op je dak en dan stellen we het beste totaalconcept voor jouw specifieke situatie samen.

peters

Alblasserdam 28-07-21

geduldige reactie op al mijn vragen en tegenvoorstellen. compliment aan Roel

klantenvertellen 9

B.

Helmond 28-07-21

De zonnepanelen lagen snel op mijn dak. Mooi weggewerkt aan de buitenkant van het huis. Gelukkig geen leidingen van de zolder naar de meterkast.

klantenvertellen 9

J.de Graaf

Barendrecht 28-07-21

Zowel de voorbereiding als de aflevering zijn prima verlopen!

klantenvertellen 10

Martin

Heel 28-07-21

prima

klantenvertellen 9

Harry Bekkers

14-07-21

Prachtige club mensen met extreem veel kennis van de markt. Het advies wat ik gekregen heb ik zeer deskundig en het resultaat is exact wat men beloofd. Ik ben heel blij dat ik Solar Concept B.V. heb leren kennen via vrienden en kennissen. Inmiddels al veel bekende uit het dorp die met Solar Concept B.V. in zee zijn gegaan en ik hoor enkel goede berichten. Ik ben benieuwd naar de nieuwe producten die ze de aankomende jaren gaan introduceren.

google 10

Frans de Lange

12-05-21

Voortraject en installatie van de panelen en de omvormer verliepen prima. Panelen leveren goede prestaties. Contact met het bedrijf over het algemeen ook correct en netjes.

google 10

Apucho Sarmiënto Huarhua

12-04-21

Na meerdere offertes met elkaar te hebben vergeleken, kwam Team Solar Concept by far het scherpste uit. Zij kwamen ook als enige van te voren kijken om de offerte op te maken. Bij de plaatsing gingen er helaas meerdere zaken fout. Het legplan kon niet worden nagekomen, nu was dit in mijn situatie niet erg omdat ik de zonnepanelen niet zie deze liggen op mijn schuur. Ik wilde de omvormer laten aansluiten in mijn schuur dit was volgens Team Solar Concept mogelijk. Echter toen de elektricien kwam bleek dit technisch niet mogelijk te zijn. Hierdoor moest er een leiding van de schuur naar de woning worden gelegd van circa 50 meter. Deze heeft Team Solar Concept uiteindelijk kosteloos geleverd en geplaatst. Ik moest in het traject wel een aantal keer bellen om ze tot actie te laten komen, maar al met al is alles netjes opgelost en waren ze prijstechnisch zeer aantrekkelijk.

google 8

Joop Laenen

14-02-21

Goed bedrijf werken hard aan een goede toekomst.

google 10

Esse Jonker

14-11-20

Met de zon van de laatste dagen komt er, in deze nare tijd, bij ons toch een beetje zon ook binnen. Zon van SolarConcept via VEH. Een prachtig samenspel met een prima uitvoering. Jammer alleen dat op de dag van de montage er 3 mannen grotendeels in de regen moesten werken. Maar wat een goed resultaat. Na mijn aanmelding snelle en goede reacties. Met de schouw op afstand een uitstekend advies van de medewerker van SolarConcept. Prima vakmensen die hier exact op de afgesproken tijd en dag kwamen. Meedenken over de beste manier van plaatsen. Top allemaal. Compliment voor alle medewerkers die betrokken waren bij dit project(je). En nu maar hopen dat we nog veel zonuren krijgen.

google 10

14-11-20

Top bedrijf!

google 10