Dennis

Oss 28-07-21

Prima ervaring. Heldere offerte met een goede prijs. Binnen paar weken ingepland. Op de dag zelf in een halve dag 16 panelen op het dak en alles aangesloten. Keurig gewerkt, zowel binnen als buiten.

klantenvertellen 8

M.

Doornenburg 28-07-21

Ik ben zeer tevreden. De zonnepanelen liggen er prachtig op, en de omvormer is precies geplaatst volgens mijn wensen. De montage verliep snel en prettig. Ook tijdens het offertestadium werd snel en accuraat gewerkt en gecommuniceerd. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden.

klantenvertellen 9

Jan

BUREN 28-07-21

Na aanmelding bij de VEH is alles goed en duidelijk geregeld. De montage verliep bijzonder snel met direct resultaat op de meter.

klantenvertellen 8

Lucas Van grootheest

Berghem 28-07-21

Zowel de monteur als de montage ploeg waren prima op tijd Netjes werk geleverdt en afgewerkt

klantenvertellen 10

D. Verboom

ZOELEN 28-07-21

Het voortraject is prima verlopen met zeer snelle reactie en overleg. De installateurs hebben snel gewerkt, maar wel heel veel herrie veroorzaakt door een luide radio, gevraagd of deze zachter kon, i.v.m. skype vergadering werd de radio verplaatst. Tijdesn de installatie is er weinig overleg, het overvalt je een beetje. 8 dakpannen kapot gelukkig hadden we deze nog en zijn gelijk vervangen. Maar ook twee grote deuken in de dakplaten. Dat was iets minder mooi. De nazorg hierna was prima, dakplaten zijn i.o. zeer kundig hersteld.

klantenvertellen 8

Besparen

Vul je gegevens in, dan nemen we meteen een kijkje op je dak en dan stellen we het beste totaalconcept voor jouw specifieke situatie samen.

Cor

Uden 28-07-21

Zie bovenstaande, wat ik ook mis is een goede duidelijke beschrijving van omvormer, app etc. en als er al iets te vinden is , is het in het engels.

klantenvertellen 8

J.W. Bleijenberg

oosterbeek 28-07-21

Gehele voortraject erg soepel en naar tevredenheid verlopen. Installatie vakkundig gedaan. Wel is vooraf een verkeerde inschatting van aantal panelen op dak gemaakt; er kunnen er nog een paar bij. Installateur heeft ter plekke een wijziging aangebracht hoe panelen te plaatsen, veel slimmer. Wij hebben een lastig dak, moeilijk van afstand in te schatten, wellicht had er toch vooraf iemand langs moeten komen. Installatie app liet wat lang op zich wachten. Zo op het eerste gezicht lijkt de app niet echt 'vriendelijk' van opzet.

klantenvertellen 8

Marcel

Arnhem 28-07-21

Correcte benadering, voldoende mails.Snel telefonisch contact. Nette plaatsing door nette medewerkers.

klantenvertellen 9

twan

ravenstein 28-07-21

een tip: ik weet dat het warm weer was tijdens de installatie, maar dat er na aankomst binnen 10 minuten twee werknemers in ontbloot bovenlijst staan te werken is niet handig en komt niet erg professioneel over. Gr. Twan

klantenvertellen 7

E. Jansen

Veghel 28-07-21

Goede intake, afspraken prima nagekomen, vriendelijk en servicegerichte medewerkers. BTW aanvraag goed ter hand genomen, nu afwachten hoe snel dit is afgewerkt.

klantenvertellen 9

Jan

Elshout 28-07-21

Netjes geinstalleerd.

klantenvertellen 8

Cid

Oostrum 28-07-21

Gelukkig zijn er nog mensen /bedrijven die doen wat ze afgesproken hebben. Enige minpunt was dat de binnenmonteur zijn vieze handen op de muur achter heeft gelaten.

klantenvertellen 8

Serge

Grave 28-07-21

Goed. Wel had er iets meer aandacht voor de corona situatie mogen zijn. Iedereen was aardig en netjes.

klantenvertellen 8

J

Veldhoven 28-07-21

Fijn en prettig in de gehele begeleiding.

klantenvertellen 8

Paul

Mengde 28-07-21

Tevreden

klantenvertellen 10

Marcel

'S-HERTOGENBOSCH 28-07-21

Alles is heel erg snel verlopen, de administratie, plaatsing en after sales. GEwoon goed dus

klantenvertellen 8

Wim

Schijndel 28-07-21

Onze ervaring met Solar Concept is, vanaf de offerte tot en met de installatie van de zonnepanelen, perfect verlopen. Uiterst deskundig en vriendelijke personeel.

klantenvertellen 10