Wim van Dalen

Hedel 28-07-21

Snel en goed geïnstalleerd met deskundige uitleg

klantenvertellen 10

Ger

Rosmalen 28-07-21

Een bedrijf om mee in zee te gaan. Van A tot Z verliep alles prima! Intakegesprek was informatief en duidelijk. Communicatie van het bedrijf verloopt erg goed. Komen afspraken goed na. Oplevering gladjes verlopen ondanks het slechte weer! Pluim voor de mannen op het dak! Wij zijn dik tevreden over dit bedrijf!

klantenvertellen 10

Antoon

Veghel 28-07-21

Klantvriendelijk en een fijn team,en ze werken netjes.TOP !!!

klantenvertellen 10

Martijn

Oss 28-07-21

Bij het aanvragen van informatie en een offerte werden we snel gebeld door Solar Concept en was er ook snel een afspraak gemaakt met een adviseur. De adviseur heeft alles netjes uitgelegd bij ons aan huis en ook meegedacht in hoe om te gaan met bijvoorbeeld een elektrische auto die in de korte toekomst komt. Uiteindelijk het plan van de adviseur geaccepteerd tegen een prijs die ons alleszins meeviel. Vervolgens vrij snel gebeld dat er een gaatje was in de planning en dat we dus binnen een week na het gesprek al zonnepanelen hebben. De zonnepanelen en de elektra in het huis zijn zeer netjes en in overleg geplaatst en toen alles klaar was is ook alles netje opgeruimd achtergelaten. Vervolgens netjes de informatie over waar we de opbrengst kunnen uitlezen en andere informatie ontvangen en aan het einde ook netjes aangemeld bij het administratiekantoor voor de BTW-teruggave. Met andere woorden alles is snel, duidelijk en zorgvuldig verlopen.

klantenvertellen 10

Jean Leenders

Nijmegen 28-07-21

Nadat ik de aanvraag had gedaan werd snel gereageerd door de contactpersoon bij Solarconcept. Prijsafspraak en meedenken over mijn wensen voor plaatsing van de panelen werd op een prettige manier overgenomen. De afspraak voor plaatsing kwam al snel. De plaatsing van de panelen werd door zowel de vaklui op het dak als de elektricien werd correct en met volle ijver gedaan. Kortom een bedrijfsvoering waar ze trots op kunnen zijn. Aanbevelenswaardig

klantenvertellen 10

Besparen

Vul je gegevens in, dan nemen we meteen een kijkje op je dak en dan stellen we het beste totaalconcept voor jouw specifieke situatie samen.

Jan willem

Overlangel 28-07-21

Het proces ging snel en makkelijk, aardige mensen dus alles was positief.

klantenvertellen 9

Job

Bennekom 28-07-21

Prima aanbod (prijs/kwaliteit) en binnen korte termijn opgeleverd. Prettige communicatie, snelle beantwoording van (ook technische) vragen. Zeer goed op de hoogte gehouden en geadviseerd tijdens het gehele proces.

klantenvertellen 9

HG van Herpen

Heesch 28-07-21

alles keurig netjes afgewerkt nette jongens

klantenvertellen 7

Cor

Kesteren 28-07-21

Het 1e contact telefonisch was echt top. Goed en fijn geholpen door Roel J. De expertise hierin was doorslaggevend. Vervolgens snelle installatie. De nazorg mbt inlog en btw teruggave werd allemaal snel en goed geregeld.

klantenvertellen 10

C.A.P.M. Van Hees

Nistelrode 28-07-21

Dik te vrede

klantenvertellen 10

Marijke

Schaijk 28-07-21

Bij het gesprek dat plaats vond om de mogelijkheden te bespreken, werd alles heel open en duidelijk uitgelegd. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en meegedacht aan de beste opties. Een heel fijn gesprek! Bij het leggen waren we verbaasd over de snelheid. In een goede ochtend was alles klaar. We hebben wat problemen gehad met het vinden van de loze leiding, maar ook hier werd goed meegedacht en uiteindelijk is alles netjes aangesloten. Al met al hele positieve ervaring!

klantenvertellen 10

Leo

Uden 28-07-21

Een vriend tipte mij over SolarConcept. Aangezien hij alles altijd goed uitzoekt, hoefde ik dat niet meer te doen. Na een middagje installatiewerk leveren 9 panelen op mijn platte dak meer dan ik als piekbelasting gebruik. En de rest levert geld op voor de teruglevering. Prima kwaliteit geleverd.

klantenvertellen 10

Geert.

Oss. 28-07-21

Van begin tot eind goede communicatie over alles. Netjes alles aangesloten en opgeleverd. Top.

klantenvertellen 9

Daan

Nijmegen 28-07-21

Goede en vriendelijke service, maar soms wat onduidelijkheden in de communicatie.

klantenvertellen 8

Ben

Lith 28-07-21

Eigenlijk zouden we meedoen met de Osse actie 'Zon op je Dak'. Op het laatste moment kozen we voor Solar Concept omdat we met hen al een goede ervaring hadden met een rij panelen 3 jaar eerder. En.. ze waren bijna de helft goedkoper! Heel vlotte regeling: een week na afspraak lagen de panelen erop en werkte het systeem. Met de monteurs viel de precieze plaatsing te regelen i.v.m. de eerdere panelen die iets van maat verschillen. Ook een losliggende kabel bij de 'oude' panelen werd vastgelegd en klappert nu niet meer op het dak. De verbinding met de omvormer via een app was meteen geregeld, zodat de opbrengst vanaf de eerste dag te volgen is. Helaas is dat laatste niet gebeurd met de omvormer van de eerste serie panelen, hoewel tevoren wel toegezegd. Die is 3 1/2 jaar geleden ook door Solar Concept aangebracht, maar nooit via een app volgbaar gemaakt. Ik kreeg een handleiding toegestuurd om het zelf in orde te maken, maar ik kom daar nog niet uit. Wellicht kan ik daar meer hulp bij krijgen.

klantenvertellen 8