K.

Boxtel 28-07-21

Goed geholpen, snelle levering en ze hebben alles netjes achter gelaten.

klantenvertellen 8

Rien

Overlangel 28-07-21

Alles heel netjes aangelegd en ook alles keurig achter gelaten.

klantenvertellen 8

Dirk

Ravenstein 28-07-21

Het offertetraject ging vlekkeloos; zeer deskundig, lekker zakelijk en snel. Het leggen van de panelen hebben we bij wijze van spreken niet eens gemerkt; de mannen redden zichzelf. Netjes gewerkt.

klantenvertellen 10

peter van der leest

Berghem 28-07-21

Alles is goed gegaan, als de besparingen nu ook zoveel opbrengen als jullie in de offerte zetten dan zijn we zeer tevreden

klantenvertellen 7

w.j. erp

geffen 28-07-21

Goed gewerkt , afspraken prima nagekomen. prettige sfeer tijdens het werk kortom goed tevreden

klantenvertellen 8

Sabine

WESTERVOORT 28-07-21

Keurig alle afspraken na gekomen prijs / kwaliteit is zeer goed vriendelijke installateurs en alles netjes opgeruimd. Dit is een partij om aan andere mensen aan te bevelen. Bij het schrijven van deze beoordeling heb ik nog geen zicht op de afhandeling voor de BTW teruggave dus dat is nog afwachten maar ook hier heb ik vertrouwen in

klantenvertellen 8

Besparen

Vul je gegevens in, dan nemen we meteen een kijkje op je dak en dan stellen we het beste totaalconcept voor jouw specifieke situatie samen.

Nico

Tiel 28-07-21

Mijn complimenten voor de klantbegeleiding in dit proces. Echt fantastisch hoe jullie gecommuniceerd hebben wat, hoe, wie en wanneer ik als klant iets kon verwachten (op dat kleine hikje, van vragen naar foto's die je al had, na). En dan ook nog, bijna op de minuut nauwkeurig, leveren wat is afgesproken. Complimenten ook voor de elektricien en de monteurs. En tja, dan ook nog de financieel-administratieve rompsplomp uit handen nemen. Bravo! Voor iedereen met koudwatervrees voor zonnepanelen, simpeler dan dit kan het niet: interesse aangeven, fotoootje opsturen, offerte (schouwrapport) doornemen en bestellen. Tot het moment van betalen hoef je niks meer te doen, maar wordt alles voor je gedaan.

klantenvertellen 10

Paul

Schaijk 28-07-21

Zie boven

klantenvertellen 10

Hans Lange

Sint Anthonis 28-07-21

De grondkabel die aan mijn bestaande collectoren was bevestigd was te licht voor deze nieuwe installatie, bij de installering van de collectoren kwamen uw monteurs daar achter , en konden op de dag van het plaatsen het werk niet afmaken , ik moest eerst een zwaardere grondkabel leggen , In mijn ogen had de verkoper dit bij het offerte gesprek , dit even moeten checken, om al een bestaande zonnecollectoren opstelling te ontkoppelen aan een nieuwe opstelling komt nog niet zo veel voor, vandaar dat de verkoper dit over het hoofd heeft gezien , overigens was het een zeer nette en correcte man, (Daar geen commentaar op,) de monteurs hebben net werk geleverd, en het systeem werkt naar behoren. Gr Hans Lange.

klantenvertellen 10

Arnoud Van Oort

Veghel 28-07-21

Ze waren zo klaar en netjes gewerkt

klantenvertellen 10

Geert

GEFFEN 28-07-21

Ze doen wat ze zeggen, geven goed en bruikbaar advies. Komen afspraken goed en puctueel na. Zeer tevreden klant

klantenvertellen 10

Jan

Oss 28-07-21

Het hele proces van aanmelding tot installatie was tijdrovender dan ik verwachtte. Dakschouw en voorstel toonden tegenstrijdigheden. Daarna deels opgelost. Achteraf ben ik ondanks beperkte opbrengsten redelijk tevreden.

klantenvertellen 7

Jan

Cuijk 28-07-21

Alles is naar wens verlopen en werkt elke dag.

klantenvertellen 10

Ad de Pagter

Wijchen 28-07-21

Wij hadden aan meerdere zonnepanelen leveranciers een offerte gevraagd, maar Solar Concept kwam er het beste uit. De communicatie was uitstekend. Wij hebben een schuin dak en voor de zonrichting niet ideaal, maar jullie kwamen met het idee panelen op zowel de oost- en westkant te monteren. Hierdoor is de energieopbrengst zowel 's morgens als 's middags goed. Jullie personeel is bekwaam, vriendelijk en netjes. Conclusie een uitstekende keuze.

klantenvertellen 10

Willy

Ravenstein 28-07-21

Goed advies, nette monteurs en prima werk afgeleverd! Wij zijn over álles zeer tevreden en raden Solarconcept zeker aan!

klantenvertellen 10

Mart

Oijen 28-07-21

Zeer goed en netjes gewerkt alleen maar complimenten

klantenvertellen 10

Ans

Nijmegen 28-07-21

Goede voorlichting, service, communicatie

klantenvertellen 10

J.J.

Druten 28-07-21

Alom lof. Wij hebben geen enkel min punt. Super, en dit verhaal vertel ik overal. Wat jullie beloven voeren jullie ook uit. Vooral zo door blijven gaan!

klantenvertellen 10

Peter sr

Cuijk 28-07-21

hele fijne ervaring bij de verkoop en heel nette boys die alles komen installeren, wij zijn zeer tevreden. een echte aanrader. bedankt en wie weet tot een volgende keer. groetjes, Peter SR

klantenvertellen 9