B.

Helmond 28-07-21

De zonnepanelen lagen snel op mijn dak. Mooi weggewerkt aan de buitenkant van het huis. Gelukkig geen leidingen van de zolder naar de meterkast.

klantenvertellen 9

J.de Graaf

Barendrecht 28-07-21

Zowel de voorbereiding als de aflevering zijn prima verlopen!

klantenvertellen 10

Martin

Heel 28-07-21

prima

klantenvertellen 9

Harry Bekkers

14-07-21

Prachtige club mensen met extreem veel kennis van de markt. Het advies wat ik gekregen heb ik zeer deskundig en het resultaat is exact wat men beloofd. Ik ben heel blij dat ik Solar Concept B.V. heb leren kennen via vrienden en kennissen. Inmiddels al veel bekende uit het dorp die met Solar Concept B.V. in zee zijn gegaan en ik hoor enkel goede berichten. Ik ben benieuwd naar de nieuwe producten die ze de aankomende jaren gaan introduceren.

google 10

Frans de Lange

12-05-21

Voortraject en installatie van de panelen en de omvormer verliepen prima. Panelen leveren goede prestaties. Contact met het bedrijf over het algemeen ook correct en netjes.

google 10

Apucho Sarmiënto Huarhua

12-04-21

Na meerdere offertes met elkaar te hebben vergeleken, kwam Team Solar Concept by far het scherpste uit. Zij kwamen ook als enige van te voren kijken om de offerte op te maken. Bij de plaatsing gingen er helaas meerdere zaken fout. Het legplan kon niet worden nagekomen, nu was dit in mijn situatie niet erg omdat ik de zonnepanelen niet zie deze liggen op mijn schuur. Ik wilde de omvormer laten aansluiten in mijn schuur dit was volgens Team Solar Concept mogelijk. Echter toen de elektricien kwam bleek dit technisch niet mogelijk te zijn. Hierdoor moest er een leiding van de schuur naar de woning worden gelegd van circa 50 meter. Deze heeft Team Solar Concept uiteindelijk kosteloos geleverd en geplaatst. Ik moest in het traject wel een aantal keer bellen om ze tot actie te laten komen, maar al met al is alles netjes opgelost en waren ze prijstechnisch zeer aantrekkelijk.

google 8

Besparen

Vul je gegevens in, dan nemen we meteen een kijkje op je dak en dan stellen we het beste totaalconcept voor jouw specifieke situatie samen.

Joop Laenen

14-02-21

Goed bedrijf werken hard aan een goede toekomst.

google 10

Esse Jonker

14-11-20

Met de zon van de laatste dagen komt er, in deze nare tijd, bij ons toch een beetje zon ook binnen. Zon van SolarConcept via VEH. Een prachtig samenspel met een prima uitvoering. Jammer alleen dat op de dag van de montage er 3 mannen grotendeels in de regen moesten werken. Maar wat een goed resultaat. Na mijn aanmelding snelle en goede reacties. Met de schouw op afstand een uitstekend advies van de medewerker van SolarConcept. Prima vakmensen die hier exact op de afgesproken tijd en dag kwamen. Meedenken over de beste manier van plaatsen. Top allemaal. Compliment voor alle medewerkers die betrokken waren bij dit project(je). En nu maar hopen dat we nog veel zonuren krijgen.

google 10

14-11-20

Top bedrijf!

google 10

L Huibers

14-11-20

Ik heb ze al een paar keer aan de lijn gehad. Mijn vragen worden altijd correct en vriendelijk beantwoord. En anders gaan ze met je meekijken en denken voor een oplossing!! 👍👌

google 10

Adam Podmostka

14-11-20

google 10

Roy Laros

12-11-20

Vakbekwame en aardige medewerkers. Waterleiding geraakt met boren, maar keurig opgelost door solarconcept zelf en geen kosten voor ons. Nemen alle rotzooi netjes mee en laten het schoon en opgeruimd achter.

google 10

Rutger Kerstiens

11-11-20

Prima partij om je zonnepanelen bij te kopen! Hele traject - van offerte tot plaatsing - verliep soepel. Ik ontving een scherpe aanbieding (veruit de gunstigste van de 5 offertes, met onderling vergelijkbare producten en garanties) en onderhield vervolgens uitstekend contact met een vast aanspreekpunt die helder communiceerde en zijn afspraken nakwam. Plaatsing was conform afspraak, met de fijne flexibiliteit dat als er méér panelen op het dak geplaatst konden worden, dat mogelijk zou zijn. De vriendelijke en communicatief vaardige monteurs hadden inderdaad twee panelen extra in de auto liggen... Fijn!

google 10

14-10-20

Alles naar tevredenheid verlopen!

google 10