Arno

Boxtel 28-07-21

Bij de installatie eind augustus waren er plots enige problemen. Het bleek dat de afgesproken configuratie niet helemaal klopte i.v.m. Oost-West plaatsing op platte dak en tevens plaatsing op Zuid op het woonhuis. Er waren 'optimisers' extra nodig en niet leverbaar op dat moment. Installatie op platte dak na overleg gedeeltelijk in gebruik genomen. Nadien in oktober zijn de benodigde omvormers bijgeplaatst. De extra kosten voor deze andere configuratie zijn in overleg gedeeld. We waren helemaal tevreden dus tot we met Kerstmis een storing kregen in de meterkast. Enkele dagen gehannes met verlengkabels tot een door ons gecharterde elektricien de zaak heeft verholpen. Ondanks dat de zonnepanelen nog werkten bleek het dat er bij de installatie iets niet helemaal goed was gegaan ('achter' de aardlekschakelaars) waardoor de storing was ontstaan. Ook was er geen hoofdschakelaar geplaatst die conform NEN normen wel geplaatst moest in onze situatie. De situatie is voorgelegd aan SolarConcept en met hen doorgesproken hoe dit op te lossen. De hoofdschakelaar is zonder extra kosten geplaatst door een elektricien van SolarConcept en de schade die we al betaald hadden aan de door ons geregelde elektricien hadden, is ook na overleg gedeeld. Hulde voor deze afhandeling! Na goed overleg zijn beide partijen tevreden.

klantenvertellen 8

Arthur

Wijchen 28-07-21

Via Vereniging Eigen Huis bij deze fijne club terecht gekomen. Ik heb deze hele ervaring als bijzonder prettig ervaren. Ze hebben al mijn verwachtingen overtroffen. Laat de zon nu maar komen! Wij + Solar Concept = Blij!

klantenvertellen 10

M. van der Pas

Beek en Donk 28-07-21

Prima gegaan in goed overleg

klantenvertellen 8

Jos

Berghem 28-07-21

Zijn zeer tevreden fijne monteurs

klantenvertellen 10

Monique

Sint-Michielsgestel 28-07-21

Vanaf het 1e contact met accountmanager Daan van Esch t/m de installatie, factuurafhandeling etc. was alles goed geregeld. Een leverancier waar ik blij van word.

klantenvertellen 9

Hein

Panningen 28-07-21

Prima installatie, alles netjes en volgens voorschrift afgewerkt. Dit alles ondanks de barre weersomstandigheden. Complimenten. Super gedaan jongens!

klantenvertellen 10

Besparen

Vul je gegevens in, dan nemen we meteen een kijkje op je dak en dan stellen we het beste totaalconcept voor jouw specifieke situatie samen.

Huub

Sint Oedenrode 28-07-21

Goudeerlijk bedrijf wat de gemaakte afspraken netjes nakomt. Alles is perfect afgewerkt en opgeruimd.

klantenvertellen 10

jan

Ravenstein 28-07-21

dachten mee voor oplossingen

klantenvertellen 8

Sarah Conings

Nijmegen 28-07-21

Erg prettige samenwerking, snel en vakkundig. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen.

klantenvertellen 10

John

Uden 28-07-21

Via de vereniging eigen huis heb ik mijn zonnepanelen aangeschaft bij Solar Concept. Het hele voortraject tot aan de levering ging perfect, bij de schouw is gezien dat mijn groepenkast al wat ouder was (van 1986) en ik kreeg dan ook het advies om deze gelijk te laten vervangen. Ik had daar zelf ook wel eens over gedacht dus dat was gelijk een mooie gelegenheid om dat in orde te laten maken. Op de dag dat de panelen geplaatst zouden worden kwam de elektricien die de installatie van de omvormer zou regelen al 3 kwartier later dan afgesproken, de monteurs van de panelen waren zelfs meer als een uur te laat. Nadat de hele zwik gemonteerd was vroeg ik me af wanneer de groepenkast dan aan de beurt was maar die was niet op voorraad en dat hoorde ik pas omdat ik er om vroeg. De groepenkast is 12 dagen later pas vervangen, dit had beter gecommuniceerd moeten worden. Mijn algehele indruk is dat ze prima materiaal leveren, dit keurig monteren, goede service verlenen maar dat de algehele communicatie beter kan. Op diverse mailtjes met vragen kreeg ik niet of vrij laat reactie en ik ben na een paar mailtjes gewoon gaan bellen en dan gaat de communicatie een stuk beter. De service is wel goed, ik wilde mijn omvormer graag van het WIFI af hebben en met een kabel aansluiten en de apparatuur die ik daar voor nodig had heeft één van de medewerkers 'savonds na werktijd persoonlijk bij mij afgegeven.

klantenvertellen 9

JHC Paro

Vught 28-07-21

prima

klantenvertellen 10

K.

Boxtel 28-07-21

Goed geholpen, snelle levering en ze hebben alles netjes achter gelaten.

klantenvertellen 8

Rien

Overlangel 28-07-21

Alles heel netjes aangelegd en ook alles keurig achter gelaten.

klantenvertellen 8

Dirk

Ravenstein 28-07-21

Het offertetraject ging vlekkeloos; zeer deskundig, lekker zakelijk en snel. Het leggen van de panelen hebben we bij wijze van spreken niet eens gemerkt; de mannen redden zichzelf. Netjes gewerkt.

klantenvertellen 10

peter van der leest

Berghem 28-07-21

Alles is goed gegaan, als de besparingen nu ook zoveel opbrengen als jullie in de offerte zetten dan zijn we zeer tevreden

klantenvertellen 7

w.j. erp

geffen 28-07-21

Goed gewerkt , afspraken prima nagekomen. prettige sfeer tijdens het werk kortom goed tevreden

klantenvertellen 8

Sabine

WESTERVOORT 28-07-21

Keurig alle afspraken na gekomen prijs / kwaliteit is zeer goed vriendelijke installateurs en alles netjes opgeruimd. Dit is een partij om aan andere mensen aan te bevelen. Bij het schrijven van deze beoordeling heb ik nog geen zicht op de afhandeling voor de BTW teruggave dus dat is nog afwachten maar ook hier heb ik vertrouwen in

klantenvertellen 8

Nico

Tiel 28-07-21

Mijn complimenten voor de klantbegeleiding in dit proces. Echt fantastisch hoe jullie gecommuniceerd hebben wat, hoe, wie en wanneer ik als klant iets kon verwachten (op dat kleine hikje, van vragen naar foto's die je al had, na). En dan ook nog, bijna op de minuut nauwkeurig, leveren wat is afgesproken. Complimenten ook voor de elektricien en de monteurs. En tja, dan ook nog de financieel-administratieve rompsplomp uit handen nemen. Bravo! Voor iedereen met koudwatervrees voor zonnepanelen, simpeler dan dit kan het niet: interesse aangeven, fotoootje opsturen, offerte (schouwrapport) doornemen en bestellen. Tot het moment van betalen hoef je niks meer te doen, maar wordt alles voor je gedaan.

klantenvertellen 10