eric zwinkels

oss 28-07-21

netjes gehoplen

klantenvertellen 8

Wendy

Schaijk 28-07-21

Alles volgens afspraak

klantenvertellen 9

H. Verstegen

Heesch 28-07-21

Omdat via mijn (plat)dak de zonnepanelen ook naar de buren zijn gebracht, is er daar waar ze naar boven zijn gegaan nu lekkages. Ik kan natuurlijk niet met zekerheid zeggen dat dat toen ontstaan is. Maar het is wel toevallig juist daar. Verder over alles bij mij prima gemonteerd.

klantenvertellen 8

Mari

Vught 28-07-21

Zeer correct geholpen door de vertegenwoordiger. Alle afspraken nagekomen. Net en vriendelijk personeel. Alles perfect aangesloten

klantenvertellen 9

Willy van Boekel

Schaijk 28-07-21

Mijn probleem werd snel een vakkundig opgelost

klantenvertellen 10

Jack

MAURIK 28-07-21

Ik was onder de indruk van de stiptheid vriendelijkheid en snelheid die het montageteam aan de dag legde, ondanks het erbarmelijk slechte weer.

klantenvertellen 8

Besparen

Vul je gegevens in, dan nemen we meteen een kijkje op je dak en dan stellen we het beste totaalconcept voor jouw specifieke situatie samen.

Frank Brands

Heesch 28-07-21

Goede service

klantenvertellen 9

Henny

Uden 28-07-21

Goede afspraken , op tijd en netjes afgeleverd .

klantenvertellen 8

John van Bergen

Oss 28-07-21

Goede offerte, goede levering en montage.

klantenvertellen 10

Susan

Zeeland 28-07-21

Intake ging wat moeizaam, nieuwe medewerker (?) had onvoldoende kennis voor onze situatie. Vervolgens waren de panelen ook nog verkeerd ingemeten waardoor het aantal panelen aangepast moest worden om optisch een mooi resultaat te krijgen. Levering extra 2 panelen duurde wat lang. Elektricien kwam niet opdagen op afgesproken moment, hierdoor een extra dag thuis moeten blijven. De kwaliteit van de panelen lijkt vooralsnog goed, de opbrengst is tot nu toe goed. Tevreden met de prijs.

klantenvertellen 7

Ria

Deursen-Denneburg 28-07-21

Er is een probleem met de SEMS Portal die geeft nog steeds 2 cijfers achter de komma teveel aan. Ik zou al bijna €7000,00 terug verdiend hebben terwijl het bijna €70,00 is. Ik heb al een keer gebeld of jullie daar iets aan kunnen doen maar dat is nog niet gebeurd of jullie kunnen het niet. Ik hoop dat ik hier nog iets over hoor van jullie. Maar ben verder erg tevreden.

klantenvertellen 8

A.E.J.M. REUSER

Lith 28-07-21

Een prima bedrijf.....aanbevelingswaardig! (wat ik in Lith e.o. al verschillende keren gedaan heb!!).....wel een advies: ga even naar 'mijn hein' een uitstekend veiligheidsprogramma dat veiligheid in "heart & mind" van de monteurs verankerd!! ( dit veiligheids programma past in reeds bestaande programma's en is omard door bouwend Nederland !!

klantenvertellen 8

A.L.L. Wonders

VEGHEL 28-07-21

advies en voorbereiding prima, prijs en alternatieven prima. uitvoering zelfs binnen een paar dagen. snelle montage en instructie. het opruimen van zaagsel en gruis had beter gekund.

klantenvertellen 8

Gerrit

Berghem 28-07-21

Nadat ik had doorgegeven interesse te hebben in zonnepanelen werd er heel snel een afspraak gemaakt en na ondertekening van de offerte werden de zonnepanelen nog eerder geplaatst dan vooraf afgesproken. Ook het plaatsen van de zonnepanelen ging heel plezierig.

klantenvertellen 10

Sander

Eindhoven 28-07-21

Na een aantal offertes te mogen ontvangen van meerder partijen gekozen voor Solar Concept. Niet alleen omdat ze één van de goedkoopste waren, maar ook omdat de geboden panelen op meerdere specificaties beter waren. Wat ook erg fijn was dat het complete aanlegplan al besproken werd. De aanleg ging lekker rap en soepel door de deskundige vaklui. Het is alleen nog even wachten op een aantal goede zonnige dagen om de volledige capaciteit tot zijn recht te laten komen.

klantenvertellen 10

Wim

Sint-hubert 28-07-21

Van A tot Z goed geregeld

klantenvertellen 9

Ad Oppers

Best 28-07-21

Positief. om 08.30 uur waren ze ter plaatsen en rond de middag was alles klaar!

klantenvertellen 10

Pouwels

Herpen 28-07-21

Prima! Eerder melde ik al dat er onverwacht veel pannen sneuvelden bij de opbouw. 25!! Het is goed om dat van te voren te communiceren, zodat er voldoende aanwezig zijn ter vervanging, vooral als het tijdens de opbouw op het dak

klantenvertellen 8

Steve

Beuningen 28-07-21

De aanmelding liep soepel, en kon allemaal online. Wat foto's opsturen van de meterkast en meter, en dan kwam er een aanbod . Later, na een telefonisch overleg werd dit aangepast aan de mogelijkheden en mijn voorkeur. Daarna was er snel een afspraak gemaakt en de installatie verliep vlot, met veel overleg naar mijn wensen.

klantenvertellen 10