Lambert

Heesch 28-07-21

Na contact met verkoper Bart had ik binnen het beloofde aantal weken (4) de panelen op mijn dak! Daarna kreeg ik monteur Melvin op mijn dak en gaf me keurig uitleg voordat hij ging.

klantenvertellen 10

Marco

Schaijk 28-07-21

Een tijdje geleden zonnepanelen aangeschaft bij Solar Concept. Deze hebben wij zelf geïnstalleerd. Contact verliep goed en het is erg vriendelijk personeel.

klantenvertellen 9

Mireille Huigens

Nijmegen 28-07-21

Jammer dat twee van de panelen toch niet bleken te passen op het plattedak. Dit had voorkomen kunnen worden door inmeting. De panelen werden uiteindelijk toch maar op de dakkapel gezet.

klantenvertellen 7

Rolf

Veghel 28-07-21

Nette jongens, snel en netjes aangelegd.

klantenvertellen 8

Migchiel

Gorinchem 28-07-21

De 11 zonnepanelen waren in 2,5 uur gelegd en aangesloten. Mannen waren klantvriendelijk en er was goed overleg. Schakelkast ook vervangen na 26 jaar. Wel wat meer kosten, maar is het wel waard.

klantenvertellen 10

Paul Theunissen

Vlijmen 28-07-21

.

klantenvertellen 8

Besparen

Vul je gegevens in, dan nemen we meteen een kijkje op je dak en dan stellen we het beste totaalconcept voor jouw specifieke situatie samen.

Hans

Lienden 28-07-21

Alles is zoals verwacht, zeer tevreden.

klantenvertellen 10

Ellen

Oss 28-07-21

Een ge-olied bedrijf. Snelle en adequate behandeling, zowel per telefoon als mail. De montage verliep vlekkeloos, ervaren mensen. Ook de aanmelding en verzorging BTW teruggave is prima geregeld. Laat de zon maar schijnen!

klantenvertellen 10

Hans

Oss 28-07-21

Ik heb twee puntdaken in Noord-Zuid ligging. Prima dus voor zonnepanelen, alleen de dakbedekking is bitumen en alle leveranciers die ik in het verleden raadpleegde zeiden dat op een schuin bitumen dak geen zonnepanelen kunnen worden geplaatst. Solar Concept had wél een oplossing: Eerst worden er latten aangebracht, daarop wordt een nieuwe laag bitumen gebrand en dan worden de rails voor de panelen daarop geschroefd. Dat is prima gegaan, alleen de dakdekker zorgde voor enige vertraging.

klantenvertellen 9

Thomas

Vught 28-07-21

Erg prettig geholpen door de mannen van Solar concept! Door een goed en bijpassend advies van Daan besloten om zonnepanelen te nemen en wat een super keuze. Alles is keurig gemonteerd tot in detail. Ga zo door!

klantenvertellen 10

Van Loon

‘s-Hertogenbosch 28-07-21

Het advies was heel duidelijk en helder, de installatie werd verzorgd door echte vakmannen. Zeer kundig en veilig! Ik heb absoluut de juiste keuze gemaakt!

klantenvertellen 10

J.

Schaijk 28-07-21

Ik heb het contact de afgelopen 4 weken als zeer prettig ervaren. De panelen liggen nu een tijdje op het dak en het werkt allemaal perfect!

klantenvertellen 10

Kees van Ettinger

Oss 28-07-21

alles netjes verlopen, vakkunding en vlot geinstalleerd, goed uitleg gehad. Zeer nette monteurs.

klantenvertellen 10

Gerard

Grave 28-07-21

Prima kontakten zowel bij aankoop, schouw en installatie, deskundige en vriendelijke leidinggevende monteur.

klantenvertellen 9

Karel

Veghel 28-07-21

Alles is netjes volgens afspraak verlopen helemaal TOP.

klantenvertellen 8

Ernst

Kerk-Avezaath 28-07-21

Prima bedrijf dat nakomt wat ze beloven !!

klantenvertellen 9

Paul

KOUDEKERK AAN DEN RIJN 28-07-21

Zeer klantvriendelijk en goede uitleg bij advies. Jammer dat de schouw en installatie niet goed afgestemd waren; dat er een dakdoorvoer was geconstateerd maar niet voorbereid. Zou pas 4 dagen later worden afgerond, maar uiteindelijk tòch de volgende dag nog! Installateurs prima en vriendelijke mannen.

klantenvertellen 7

corine raats

Doornenburg 28-07-21

Goede helpdesk maar er kan nog wat beter worden doorgevraagd naar specifieke elementen die kunnen spelen. Hierdoor hadden we sneller kunnen doorpakken en hadden we eerder de zonnepanelen op ons dak gehad. Prettige mensen die voor de techniek en montage langskwamen.

klantenvertellen 8

Lenie Ebus

Venlo 28-07-21

Ik heb totaal niets aan te merken. Alles was perfect verlopen. Ik heb al twee personen U aanbevolen.

klantenvertellen 10