E

Venlo

Geweldig

10

Jan

Nijmegen

Zeer ervaren mannen

10

Rik

Schijndel

Alle vooraf gemaakte afspraken zijn nagekomen, ondanks dat het geen makkelijke klus was hebben de mannen van Solar Concept vakwerk geleverd. Zo hoort het! Dik tevreden en we bevelen iedereen het aan.

10

Joost

Oosterbeek

Prima service, heel klantvriendelijk, Houden zich aan elke afspraak, alle afspraken en prijzen worden heel duidelijk gecommuniceerd met de klant.

9

Geertru

Westervoort

In de namiddag kwamen ze van Sorarconcept de zonnepanelen leggen. Eerst even uitleggen wat ze kwamen doen en hierna werd de situatie bekeken, overlegd met elkaar wie wat ging doen en men ging aan de slag. De plaatsing van de zonnepanelen ging snel. De elektricien kwam wat later en hij ging pas weg toen hij klaar was. Dan werkte tenminste alles en hoefde hij niet terug te komen. Hartstikke fijn. Ook het feit, dat dit bedrijf jongeren een tweede kans bieden, vind ik fantastisch!! Volgende keer zou ik direct voor Solarconcept kiezen.

9

Erik

Reukers

De planning door de verkoper is niet helemaal realistisch. De vakkundigheid van dr dakploeg en de electricien is prima. Aardige en nette vakmensen

8

Besparen

Vul je gegevens in, dan nemen we meteen een kijkje op je dak en dan stellen we het beste totaalconcept voor jouw specifieke situatie samen.

Ruur

Schaijk

Mijn ervaring met solar concept was ver boven mijn verwachting. Van advies tot installatie verliep alles erg goed.

10

Louis Vermeulen

Horn

Jullie maken het verschil, door het feit dat ik met de aanleg van de panelen ervaring heb m et verschillende organisaties Jullie bewijzen de sfspraken correct n a te komen, vakmensen bij de aankeg, vakmen sen bij de verkoop, vakmensen bi j de afhandeling en pas een nota als echt alle functioneerd. En onmiddeliijk na oplevering de BTW teruggaaf formulieren ter invulling voor de fiscus. Chapeau!!! Louis Vermeulen

10

Anton

Schoonhoven

Via Eigen Huis de keuze gemaakt voor Solar. Geen seconde spijt. Vanaf begin t/m plaatsing uitstekende communicatie en uitvoering. Binnen twee maanden was er een nieuwe toekomstbestending groepenkast en waren de zonnepanelen geplaatst.

10

Jeanette Van Hoek

Heesch

Op zolder extra groep gemaakt. Daarvoor de waterleiding slordig verplaatst en (te) weinig ruimte voor de slang van wasmachine overgelaten. Om de omvormer op te hangen is een luchtafvoer kanaal los getrokken van een beugel en niet opnieuw opgehangen. Beugel is kapot.

7

P.H.

Barendrechr

Via Vereniging Eigen Huis kwam Solarconcept als beste aanbieding uit de bus. we zijn goed geadviseerd. Heel fijn dat Solarconcept met eigen installateurs werkt. Voor we akkoord gaven op de offerte is de installateur langs geweest om voor onze situatie de beste oplossing te zoeken voor de bekabeling. Top!

9

J.G. de Bruijn

's-Hertogenbosch

Conform wat is beloofd. Vloeiende installatie

10

Petra

Rotterdam

Zojuist zonnepanelen geplaatst. Prima communicatie, precies op tijd, snel en vakkundig geïnstalleerd 2 keurig nette jonge mannen die alles strak hebben achtergelaten. Nu gaan opwekken zodat de energierekening volgend jaar wellicht niet zo hoog uitvalt als voorspelt De aanschafprijs misschien iets hoger, maar het vertrouwen in Solar concept is groot. Tot nu toe alles prima is geregeld.

9

Frank Scheffers

HEESCH

Sterk in informatie en een goede planning

9

GAM

Wijchen

Vriendelijk, deskundig personeel. Dit geldt zowel voor het advies- als de installatie. Ook meedenkend. En inspelend op de situatie. Zeer tevreden.

9

Dobias van Ingen

Elst

Het elda 1 team heeft hier alles geïnstalleerd. Ze hebben de panelen heel strak op het dak gelegd. Daarnaast hebben ze alles goed uitgelegd.

10

Ap

Ede

Absouut een aanrader, het enige minpuntje wat ik momenteel heb is dat de waterleiding op zolder nu van de muur afzit omdat men de kabels achter de leiding heeft laten lopen.

10

Kees

Nieuwstraten

Keurig en vakkundig gedaan. Nette monteurs, beleefd en kennis van zaken. Namen vooraf procedure van installatie door.

8