Corne

Breda 18-04-22

Ik schrijf normaal nooit reviews maar hier maak ik graag een uitzondering voor. Wat een fijne club mensen. Vanaf het eerste contact tot en met de gezellig installatie jongens, allemaal hele fijne en betrokken mensen. Ik kan het iedereen aanraden om met Solar Concept in zee te gaan.

klantenvertellen 10

Twan

Gemonde 16-04-22

Een hele goede ervaring met een deskundige zonepanelenbedrijf. Het advies was goed , de communicatie liep lekker en de installatie was deskundig. Ik kan iedereen aanraden om met deze club in zee te gaan.

klantenvertellen 10

Berend

Nijbroek 15-04-22

24 panelen zijn geplaatst door Mikey, Jordy en Tijs van Elda Solar. Mooi gecentreerd geplaatst en aan beide kanten van het dak 12 panelen geplaatst. Alles in goed overleg en zeer behulpzaam!!

klantenvertellen

klantenvertellen 10

Natasja

Huissen 13-04-22

3 gezellige brabanders die gelijk van aanpakken houden en weten wat ze doen. Ze laten de boel netjes achter. Zeer tevreden!

klantenvertellen 9

Carlijn

Oss 11-04-22

Zie hierboven.

klantenvertellen 10

Mieke

Den Bosch 10-04-22

Wat n professionele, vriendelijke jongens die bij ons zijn geweest om de zonnepanelen te leggen! Ontzettend blij met het eindresultaat. Maar ook vooraf goed en duidelijk geïnformeerd.

klantenvertellen

klantenvertellen 10

Besparen

Vul je gegevens in, dan nemen we meteen een kijkje op je dak en dan stellen we het beste totaalconcept voor jouw specifieke situatie samen.

Hennie

Oss 04-04-22

Heel goed geholpen door de adviseur die mij een prima advies heeft gegeven en goede prijs. Aankomende week is dan de installatie. Ik hoop dat dit net zo goed verloopt.

klantenvertellen 10

Marvin

Ravenstein 01-04-22

Mijn eerste maand is heel goed gegaan. De zonnepanelen wekken extreem veel op al was dit natuurlijk ook wel een zonnige maand. Ik zie de toekomst met onze nieuwe zonnepanelen in ieder geval een stuk zonniger tegemoet.

klantenvertellen 10

Thea

Velden 31-03-22

Zag een beetje op tegen de hele rompslomp maar hebben super werk geleverd en alles netjes opgeruimd.

klantenvertellen 10

Hendrik

Velp 31-03-22

Volgende week komen ze bij ons zonnepanelen leggen en tot nu toe is alles perfect geregeld.

klantenvertellen 10

Suzanne

Oss 31-03-22

Een hele goede ervaring met Solar Concept Uit Schaijk. Top gedaan jongens!

klantenvertellen 10

Nikkie

Zeeland 27-03-22

Alles top geregeld. Duurde wel wat langer dan vooraf beloofd.

klantenvertellen 10

Marleen

Volkel 23-03-22

Altijd vriendelijk en netjes te woord gestaan . Het was even moeilijk of de zonnepanelen wel geplaatst konden worden omdat de dakpannen "te strak" lagen . Het ging meer tijd kosten voor de monteurs en toch werd het geregeld ! Op de dag van plaatsen hebben de monteurs ook netjes gewerkt en alles mooi gemaakt . Wij zijn tevreden !

klantenvertellen 10

Sebastiaan Vos

Zwammerdam 22-03-22

Ik ben super tevreden over het gehele traject van offerte tot en met plaatsing. Uitstekend geholpen door vriendelijke mensen. Het werk werd professioneel en zeer netjes uitgevoerd door kundige mensen. Gekozen panelen waren helaas niet optijd leverbaar, maar Solar Concept had een uitstekend alternatief. Enige waar misschien iets meer tijd en aandacht aan besteed had mogen worden is het kiezen van de beste plek voor de omvormer. Al met al ben ik zeer tevreden.

klantenvertellen

klantenvertellen 8

Harrie

Grave 20-03-22

Hele fijne ervaring. Fijne monteurs

klantenvertellen 10

Trudy

Zeeland 20-03-22

Vanaf de aanvraag tot de installatie van gisteren is alles heel vlot en goed verlopen. Prima prijs en uitstekende service.

klantenvertellen 10

Twan

Eersel 20-03-22

Omdat ik graag het aller beste op mijn dak heb (SunPower i.c.m. Enphase) kwam ik bij SOlar Concept uit. Prima club met de beste merken en uitstekende installatie. Het systeem en de processen liepen heel vlekkeloos.

klantenvertellen 10