Remon

Sleeuwijk 26-01-23

Het heeft wat langer geduurd dan verwacht, maar uiteindelijk is wel alles goed en netjes opgeleverd. Vakmannen die snel en netjes werken.

klantenvertellen 8

Ilse

Kerkrade 26-01-23

Heldere en correcte uitleg en goede uitvoering, ook service is prima

klantenvertellen 9

Peter

Boekel 25-01-23

Solar Concept is gedurende het gehele proces, van advies tot levering een prima keus gebleken. Adviseur bleef goed bereikbaar, alle stappen in het proces waren duidelijk en transparant. Alle afspraken zijn op tijd en inhoudelijk goed nagekomen. Personeel is vriendelijk en professioneel. Wij zijn zeer tevreden.

klantenvertellen

klantenvertellen 10

mari

Langenboom 25-01-23

Wij zouden samen met de buurman de panelen op het dak willen leggen. Dit is niet gebeurd door de planning van Solar.

klantenvertellen 8

Besparen

Vul je gegevens in, dan nemen we meteen een kijkje op je dak en dan stellen we het beste totaalconcept voor jouw specifieke situatie samen.

JHAF Dohmen

Heerlen 25-01-23

Offerte traject liep vlotjes en soepel en de levering van panelen nog 5 maanden sneller dan verwacht…..SUPER

klantenvertellen

klantenvertellen 9

Aj jeuring

Brakel. 25-01-23

Zeer plezierig bedrijf. Van het eerste contact ,tot en met de installatie . Correct in het beantwoorden van vragen. Nette monteurs met de installatie. Aanrader.

klantenvertellen 10

PieterVerstappen

Baexem 24-01-23

Heel goede communicatie. Afspraken komen ze goed na. Deskundig personeel . Super tevreden.

klantenvertellen 10

N

Claessens 24-01-23

Netjes Goede uitleg Goede service Vakwerk

klantenvertellen 10

Nico

Lamers 24-01-23

Alle afspraken werden op tijd nagekomen, maar er werd nogal eens wat vergeten. Zo hadden de monteurs geen apparaat bij zich waarmee zij de panelen op de bestaande wasmachinegroep konden aansluiten. Dit was vooraf wel gecommuniceerd. Hierdoor moest een van hen terug naar het bedrijf waardoor de complete installatie meer tijd in beslag nam. Hierna moest de groep nog naar een volgende montage, dus haast, haast, haast. Wij kregen geen enkele uitleg of instructie. Later bleek de aansluiting niet helemaal okay, dus kwam er een monteur van Solar om dit te fixen. deze vergat bepaalde foto's te maken van de simkaart in de omvormer. Daarom nogmaals weer een andere monteur langs geweest. Dit is op zich prima, maar je moet er wel steeds voor thuisblijven. Drie keer bericht gehad dat mijn app werkte, maar dat wist ik natuurlijk al.

klantenvertellen 8

Math Thehu

Eijsden 23-01-23

Solar Concept is al zijn afspraken nagekomen. De communicatie met de tussenpersoon was prima, snel en duidelijk. De prijs was duurder dan verwacht, ligt dat aan deze tijd? De installatie was 2 maanden eerder dan verwacht, prima. De montage vind ik niet 100%, omdat de panelen niet perfect recht liggen. Ik zie dat, maar de meeste mensen valt dit niet op.

klantenvertellen

klantenvertellen 9

Jack

Arnhem 22-01-23

Uiteindelijk toch op de afgesproken datum geïnstalleerd. Snelle reactie op je vragen via de mail. De instalateurs waren netjes en beleefd. Respect hoe ze in weer en wind het dak op klauteren. Kortom, zeer tevreden hoe alles verloren is.

klantenvertellen

klantenvertellen 9

J

Rosmalen 22-01-23

Goed, fijn dat jullie op afstand kunnen inlezen. Vooral omdat 1 chip vervangen moest worden omdat het oranje lichtje bleef knipperen. Toch heel fijn geholpen.

klantenvertellen 8

Marc

Boxtel 22-01-23

Tijdens het plaatsen van de panelen hadden ze een reeds gescheurde dakpan ontdekt, deze hebben ze meteen ontvangen. Het verdere ging erg soepel met keurige uitleg van de installateur. Alles werkt nu nar behoren.

klantenvertellen 9

Erwin

Berghem 22-01-23

Alles prima werkend opgeleverd. Installatie door vaklieden uitgevoerd in een prettige sfeer. Kortom dik tevreden!

klantenvertellen 10

Erik Andréa

Nijmegen 22-01-23

Vanaf het begin was het contact goed en duidelijk. Het ietwat opdringerige nabellen nav de offerte was wat irritant (wellicht een overijverige medewerker) maar nadat we zelf onze weloverwogen keuze hebben gemaakt was al het contact goed, duidelijk en positief. Duidelijke afspraken en communicatie over wat er zou gebeuren en wat we zelf moesten doen. De monteurs ter plaatse waren aardige gasten en werkten netjes en snel. Wij zijn erg tevreden over de service!

klantenvertellen 10

Jelle Beek van

Zundert 22-01-23

Na wat problemen met de afspraak datum kan ik alleen maar zeggen dat toen de monteur er eenmaal was alles netjes en snel afgewerkt werd. Enig minpuntje is dat de monteur geen Nederlands sprak.

klantenvertellen 7

Sjang

Veghel 20-01-23

Alles is goed gegaan volgens planning. Alles klopte. Prettige firma om mee zaken te doen. Een kleine opmerking, als je belt dan krijg je de telefoniste aan de lijn , maar het terug bellen verloopt moeilijk, maar alles wordt opgelost!!!

klantenvertellen 9