Hans

Sleeuwijk 01-06-23

Nvt

klantenvertellen 8

Carlo

Oss 31-05-23

Het hele proces goed verlopen van af eerste contact tot installatie. Enige opmerking is dat de monteurs zouden om 11 er zijn maar de tijd is verzet naar 12:30 zonder mij op de hoogte te brengen, na een paar telefoontjes is dit duidelijk geworden.

klantenvertellen 9

E

Overasset 31-05-23

Door wat onzekerheid over bekabeling heb ik contact met Solar Concept opgenomen. men was bereid om nog eens langs te komen om te "schouwen" om duidelijkheid te verkrijgen.

klantenvertellen 10

Peter

Oss 31-05-23

.

klantenvertellen 7

Ronald

Nieuwegein 31-05-23

Prima. Alles in 1 dag gedaan en werkend. Geen klachten.

klantenvertellen 8

H. Pastoors

Ede 31-05-23

Alles ging naar wens. Plaatsen en installatie

klantenvertellen 10

Besparen

Vul je gegevens in, dan nemen we meteen een kijkje op je dak en dan stellen we het beste totaalconcept voor jouw specifieke situatie samen.

Perry

Oosterhout 30-05-23

We hebben prima en deskundig advies gehad, en het systeem is snel en zeer netjes geinstalleerd. tijdens het gehele traject zijn we keurig op de hoogte gehouden van de status.

klantenvertellen

klantenvertellen 10

Peter

Belfeld 30-05-23

Vriendelijke werkers

klantenvertellen 10

G.

D. 30-05-23

Heel.prettog traject. Stap voor stap aanpak met duidelijkevinformatie en alle noodzakelijke ondersteuning. Elke afspraak werd duidelijk gecommuniceerd en keirig nagekomen. Goede monteurs die perfect werk verrichten..En een extra compliment voor de electricien die alle moeite deed om ons ondanls tegenslag in 1 dag van dienst te zijn. Thanks!!!

klantenvertellen 10

Peter Pistorius

CUIJK 29-05-23

Prima, moeilijke communicatie ter plaatse

klantenvertellen 9

Jean Paul

Weert 29-05-23

Zeer goed

klantenvertellen 9

Willem

Vught 28-05-23

Na de eerste schouwing ontvingen we als snel de aanbieding. Bij akkoord werd al snel de groepenkast vervangen. Toen de verzwaring van het netwerk eenmaal door Enexis was aangesloten konden de panelen het dak op. Allemaal profs zoals zij dit uitgevoerd hebben. Laat nu het zonnetje maar schijnen.

klantenvertellen

klantenvertellen 10

Desiree Van de Goede

Maartensdijk 28-05-23

Afspraak is afspraak daar houd ik van. Alles netjes afgewerkt. Blij met onze zonnepanelen!

klantenvertellen 8

Jo

Muijtjens 27-05-23

De mannen hebben goed en snel gewerkt. Ze hebben ons op de hoogte gehouden van hun werkzaamheden en steeds geïnformeerd over het werk. Uiteindelijk is alles op tijd opgeleverd.

klantenvertellen

klantenvertellen 10

Jack Briesen

Didam 26-05-23

De electricien was vroeg en vriendelijk. Hij was wel een collega aan het opleiden dus het duurde langer dan normaal volgens hem. De team die de zonnepanelen plaatsen kwam een uur later alles doen. Ze waren binnen 3 uur klaar. Helaas waren ze wel vergeten een paar dakpannen terug te plaatsen. Dit had ik pas gezien nadat ze weg waren. Gelukkig was de electricien er nog. Hij gaf dit door bij hun volgende locatie. De dakpannen waren vervolgens een uur of 2 later terug gezet en alles was verder mooi afgewerkt en opgeschoond. Het monitoren duurde idd een paar dagen om in werking te gaan maar ik had al een p1 meter dus ik kon meteen zien dat ik stroom aan het terugleveren was.

klantenvertellen

klantenvertellen 8

Stan

Meerlo 26-05-23

Prettig verlopen proces. Helaas lange wachttijd tussen akkoord en plaatsing. Goed dat er voorafgaand aan plaatsing nog live schouw was. Wel storend dat uitvoerders de veranderingen in het legplan niet hadden. Ergens in de communicatie is er dus wat fout gegaan. Na ontvangen factuur hadden we een vraag vanwege een onderdeel dat we misten. Het bleek erg lastig om contact te krijgen met de juiste mensen. Er kon niet rechtstreeks doorverbonden worden en terugbel afspraken werden qua tijd niet goed gecommuniceerd. Verder heel tevreden over de panelen en uitleg.

klantenvertellen 7

Bas Dingemans

Kaatsheuvel 26-05-23

Ze waren keurig op tijd en vriendelijk. Wat ik graag had gezien dat ze mij geïnformeerd hadden over de positie op het dak. Er is een overlap met een schuin gedeelte waar ik graag een paar centimeter vandaan had willen blijven. Daarnaast werkte de panelen niet meteen en moest ik eerst een service verzoek aanmaken

klantenvertellen 7