Alex

Uden 22-11-23

Bij het eerste contact met de verkoper was ik nog vol twijfel. Maar nadat ik er via vrienden en familie (die hier al eerder klant waren) achter was gekomen dat deze (voor mij) lokale speler echt wel kwaliteit leverde durfde ik het wel aan. Nu zijn we bijna een maand na de installatie en alles werkt naar behoren. Wat ik bijzonder fijn vond was het telefoontje van de verkoper op de dag voor de installatie, waarbij hij de werkzaamheden nog even met mij doornam. Dat gaf echt vertrouwen! Ik heb er geen spijt van!

klantenvertellen 10

Jannie

Vlijmen 22-11-23

Vanaf het eerste contact hadden we een goed gevoel bij dit bedrijf. Bij onduidelijkheden werd er uitleg gegeven en geadviseerd. De installatie verliep vlekkeloos en volgens afspraak. Vriendelijk en ervaren personeel.

klantenvertellen 10

A.J. van Dam

CREIL 21-11-23

Helaas, buiten de schuld om van Solar, vonden de werkzaamheden van de panelen en de aansluiting in de meterkast niet op dezelfde dag. Een dag na de plaatsing van de panelen bleken deze geen energie te leveren. Echter pas na ruim een week werd een stuk element in de meterkast vervangen. Vond het jammer lang te moeten wachten, aangezien direct bekend was dat er iets bij de oplevering stuk was. Vandaag maar 4 sterren. Verder heel tevreden. Prima en netjes werkende monteurs, die plezier hebben in hun werk. Op hun advies de panelen iets anders laten plaatsen op het dag. Fijn dat ze meedenken. Contact met Solar verloopt ook heel pleziering.

klantenvertellen

klantenvertellen 8

Jan

Duiven 20-11-23

Solar Concept reageert snel op vragen en denkt goed met je mee. Ze komen hun afspraken en planning na. Uiteindelijk het juiste advies ook opgevolgd en de zonnepanelen liggen er strak op. Ook tijdens de installatie was er nog ruimte voor overleg en hebben wij ons plan nog iets bijgesteld om tot een nog betere oplossing te komen. Alles is echt keurig netjes verlopen en van de drie partijen die wij om een aanbod hadden gevraagd, kwam Solar Concept er met de beste prijs/kwaliteit verhouding uit. Kortom, wij zijn super blij en tevreden hoe het hele proces is verlopen, van eerste contact tot en met oplevering, is alles netjes en correct verlopen. Top!

klantenvertellen 10

Bert

Gouda 20-11-23

Ik kwam bij Solar Concept terecht via de collectieve inkoop zonnepanelen van Vereniging Eigen Huis. De communicatie vooraf verliep ook prima. Op de dag van de installatie stonden ze keurig op de afgesproken tijd met drie man voor de deur. Nog even snel overleg gehad over het trace van de kabel tussen het dak en de meterkast. Verder was de installatie supersnel gebeurd en werd er netjes gewerkt. Ik heb nu 11 zonnepanelen op m'n dak. Na afloop nog even een duidelijke uitleg over de installatie gehad. Ook, en dat zie je wel eens anders, werd alles netjes opgeruimd achter gelaten.

klantenvertellen 10

Pepijn Voorn

Bemmel 20-11-23

Zeer fijn contact. Snelle reactie op al je vragen. Nette vlotte installatie, door vakkundige medewerkers.

klantenvertellen 10

Besparen

Vul je gegevens in, dan nemen we meteen een kijkje op je dak en dan stellen we het beste totaalconcept voor jouw specifieke situatie samen.

John

Blok 20-11-23

Prima aanschaf geweest, heldere en duidelijke communicatie vanuit VEH en Solar Concept ( filmpjes in Jip en Janneke) aan de voorkant. Mogelijkheid tot maatwerk en deskundig meedenkend medewerker tijdens de schouw van de groepenkast en het dak en doorvoer. Installatie gedaan door ervaren , en ingespeeld vriendelijk team. App direct ingeregeld en betaling conform afspraak. Intekengeld retour. Kort om Best gelopen.

klantenvertellen 8

Ruud

Beuningen 19-11-23

Uiteindelijk toch besloten om zonnepanelen te laten installeren. Via de actie van Eigen Huis zijn we bij Solar Concept uitgekomen. We zijn erg tevreden over het gehele traject van offerte t/m de installatie.

klantenvertellen 8

Louise

Gorinchem 18-11-23

Prima service. Monteur dacht mee over een snelle oplossing. Alles werkt goed. Bij vragen snel antwoord per mail

klantenvertellen 10

Frans

Jabeek 15-11-23

Via vereniging eigen huis deelgenomen aan de collectieve inkoop van zonnepanelen via Solar Concept. De informatie, die daarop volgde was heel duidelijk. Vooral prettig was het schema van de weg naar het uiteindelijke einddoel: de installatie van de zonnepanelen. Stapsgewijs werd je meegenomen in alle onderdelen van dit proces. Dit gebeurde deels op afstand, maar ook ter plaatse. Vragen, die je had, werden duidelijk behandeld. Drie weken geleden werden de zonnepanelen keurig geplaatst. Alles werkt prima! Chapeau voor Solar Concept. MvG Frans

klantenvertellen 10

anna

vught 14-11-23

goede communicatie, snel reageren op vragen en problemen

klantenvertellen 10

evan

wageningen 14-11-23

ze kwamen op tijd. panelen snel geplaatst. electricien heeft alles netjes aangesloten en geinstalleerd. zeer vriendelijke vakmensen.

klantenvertellen 10

Elly

Gouda 14-11-23

Natuurlijk is het spannend om 'zomaar' in zee te gaan met een zonnepaneelaanbieder die je nog niet kent, maar wel je vertrouwen aan geeft voor, laten we eerlijk zijn, je zuinig bij elkaar gespaarde spaarcenten. Maar Solar Concept kan je dit als gecertificeerd bedrijf rustig toevertrouwen. Veel kennis, ze houden je voor elke stap in het proces heel goed op de hoogte en werken goed en snel. Geven goede adviezen en laten alles netjes achter. Aanrader!

klantenvertellen 10

Gijs

Nijmegen 10-11-23

Goede klantenservice, planning, website, installateurs, app. Waar nodig digitaal en ook altijd goed telefonisch bereikbaar. Fijn bedrijf, een echte aanrader!

klantenvertellen 10

Hans

Doetinchem 10-11-23

Zonnepanelen of niet? Al jaren liepen we met dit dilemma rond. Zelf vonden we om verschillende redenen dat we er niet onderuit konden. En dan ga je op onderzoek uit, vervolgens vraag je offertes aan en scheidt je m.b.t. de aanbieders het kaf van het koren. Tja, uiteindelijk kwamen we uit bij Solar Concept. Volgens ons, maar ook volgens heel veel andere zonnepaneelaanbidders, hadden we geen betere keuze kunnen maken. Wat wij als leken nodig hadden, bood Solar Concept ons. Zij denken mee, kijken mee en 'plaatsen' mee. Zowel op kantoor als de monteurs die uiteindelijk het echte werk moeten doen. Zelfs op het moment dat monteurs Jan en Fran bij ons waren, werd er nog meegedacht. Ja, de aanloop naar de zonnepanelen toe, de plaatsing en het stukje 'nazorg' waren perfect geregeld. Het is denk niet nodig, maar we zouden het zonnepanelentraject zo weer bewandelen met Solar Concept. Nogmaals dank!

klantenvertellen 10

Hans

Goijens 08-11-23

Zeer prettige ervaring opgedaan met solar concept. Snelle en vriendelijke afhandeling, zeer duidelijke uitleg door de monteur en elektricien, vlugge en stipte installatie.

klantenvertellen

klantenvertellen 10

Rein

GUTTECOVEN 08-11-23

Vanaf het eerste begin heb ik een prettig contact gehad met Solarconcept. Alles gebeurd in nauw overleg met de klant, vragen worden snel beantwoord, dat geeft vertrouwen in het bedrijf en in wat ze doen. De installatie ging in twee middagen en is ook naar volle tevredenheid uitgevoerd, als leek kan ik zelf niet controleren of alles conform de regels gebeurd is maar daar moet ik vanuit gaan door het bedrijf te vertrouwen, en dat vertrouwen is er. Kortom: ik ben zeer tevreden over het hele traject.

klantenvertellen 10

charly

nijkerk 07-11-23

super systeem mooi afgewerkt goede voorwaarden

klantenvertellen 10

Arie Bergijk

ZWIJNDRECHT 05-11-23

Via Vereniging Eigen Huis bij Solar Concept terechtgekomen voor 8 zonnepanelen voor op mijn dak. Snelle levering van de nieuwste panelen, goede monteurs en ondanks de regen snel en vakkundig aangebracht. Het contact via e-mail en website verloopt soepel omdat ze ook gebruik maken van een stappenplan.

klantenvertellen 10

Jan van den Hoogen

Wanroij 04-11-23

Vriendelijk en behulpzame mensen die een duidelijke uitleg geven. Alle afspraken werden nagekomen. Alleen de app is matig.

klantenvertellen 9