Guus

Bemmel 28-09-22

Ik heb een goed gevoel over het bedrijf en de installatie.

klantenvertellen 9

Arno Wouda

HEERLEN 28-09-22

Ik had gedacht dat het een dag werk was waren echter al in 2,5 uur klaar. Er kwamen 4 werkmensen deze stelden zich voor 2 man gingen het dak op en 2 man gingen werken in de meterkast , samenwerking was goed tussen hun. Het waren mannen van buitenlandse afkomst maar was een prettige ervaring dat ze onderling ook gewoon nederlands praten. Dus geweldige ervaring helemaal top

klantenvertellen 10

Frank

Oss 28-09-22

Van eerste contact tot montage, uitleg en BTW teruggave...gewoon top! Hartelik dank voor deze gedegen service. Dit is het aanbevelen meer dan waard.

klantenvertellen 10

Chris

Alverna 27-09-22

We zouden binnen 6 weken geplaatst worden 8 maanden later

klantenvertellen 7

Joop Hoeksta

Maastricht 27-09-22

Het voortraject was helder en verliep stapsgewijs, waarbij elke stap volkomen duidelijk was. Men dacht mee over de meest gewenste configuratie op het dak en de meest geschikte panelen. Een bijzonder prettig traject. kroon op het werk: niet in december zoals eerst voorspeld, maar al in september lag alles op zijn plek. Het installeren verliep in zeer hoog tempo door een team dat vrolijk en vriendelijk was en volledig op elkaar ingespeeld. Ze namen mijn wensen mee in hun werk (onder meer bekabeling binnendoor), en lieten geen rommel na. Alle lof. Het systeem werkt goed, de opwekking van stroom is goed te volgen op de website. Erg motiverend!

klantenvertellen 10

Richard Gladdines

Made 27-09-22

Alles oké gegaan zoals ik wilde wel wat voorwerk gedaan ivm leiding in kruipruimte

klantenvertellen 10

Besparen

Vul je gegevens in, dan nemen we meteen een kijkje op je dak en dan stellen we het beste totaalconcept voor jouw specifieke situatie samen.

Roel

Echten dr 27-09-22

Tijdens de schouw op afstand bleven er toch een paar vragen open staan waarop Solarconcept besloot om een medewerker langs te sturen voor een schouw ter plekke. Hierdoor kon de gewenste plaatsing van de panelen doorgang vinden en kom je tijdens het plaatsen van de installatie niet voor verrassingen te staan. We zijn er super tevreden mee.

klantenvertellen 9

Gerard

Dongen 27-09-22

Voordat het werk op locatie aanving kon er in goed overleg een nodige correctie aangebracht worden op de schouw op afstand.

klantenvertellen 7

Tim

Maastricht 27-09-22

Hou rekening met bijkomende kosten als je kiest voor extra capaciteit per paneel. Zowel de planner, monteurs en electricien zijn vriendelijk, meedenkend en in zoverre vakkundig. Vergeet deze mensen geen koffie enof fris aan te bieden.

klantenvertellen 10

Martijn

Dieren 26-09-22

Professionele uitvoering en in overleg de laatste wijzigingen na onze wens uitgevoerd

klantenvertellen

klantenvertellen 10

Hans van der Heijden

Nistelrode 25-09-22

Alles netjes geregeld alleen het legplan klopte niet. Niet alle vooraf ingetekende panelen konden er op omdat er niet genoeg ruimte op het dak was.

klantenvertellen

klantenvertellen 8

Alfons

Oirschot 24-09-22

Wij zijn zeer content met de zonnepanelen van Solar Concept.

klantenvertellen 10

Tarik

Veghel 24-09-22

Mannen waren goeie mensen. Het ging snel en het ziet er goed uit

klantenvertellen 8

Ferry

Dieren 23-09-22

Prettig,vriendelijk monteurs

klantenvertellen

klantenvertellen 10

Alwin

Alphen aan den Rijn 22-09-22

Er waren op de dag 2 professionele vaklui gekomen enorm netjes gewerkt keurige uitleg gehad en snel gedaan

klantenvertellen

klantenvertellen 10

N

Berg en Dal 21-09-22

Duidelijk stappenplan, komen afspraken na en leveren uitstekend werk We waren ook super blij met het gouden ticket. Helaas maken we geen gebruik van Facebook en maken we geen kans op prijzen. Maar toch hartelijk dank

klantenvertellen 10

Astrid

Beuningen 16-09-22

Alles prima verlopen: Tijdige en volledige info ontvangen, vlotte en nette monteurs en installateur, mooie panelen, we zijn er blij mee! Had nog wel meer foto’s willen toevoegen aan dit formulier!

klantenvertellen

klantenvertellen 10

John Box

Zutphen 16-09-22

Laten keurig weten dmv een telefoontje als ze later komen dan gemaakte afspraak. Zijn vaklui en werken correct.

klantenvertellen 10