peters

Alblasserdam

geduldige reactie op al mijn vragen en tegenvoorstellen. compliment aan Roel

9

B.

Helmond

De zonnepanelen lagen snel op mijn dak. Mooi weggewerkt aan de buitenkant van het huis. Gelukkig geen leidingen van de zolder naar de meterkast.

9

J.de Graaf

Barendrecht

Zowel de voorbereiding als de aflevering zijn prima verlopen!

10

Martin

Heel

prima

9

Harry Bekkers

Prachtige club mensen met extreem veel kennis van de markt. Het advies wat ik gekregen heb ik zeer deskundig en het resultaat is exact wat men beloofd. Ik ben heel blij dat ik Solar Concept B.V. heb leren kennen via vrienden en kennissen. Inmiddels al veel bekende uit het dorp die met Solar Concept B.V. in zee zijn gegaan en ik hoor enkel goede berichten. Ik ben benieuwd naar de nieuwe producten die ze de aankomende jaren gaan introduceren.

10

Joop Laenen

Goed bedrijf werken hard aan een goede toekomst.

10

Besparen

Vul je gegevens in, dan nemen we meteen een kijkje op je dak en dan stellen we het beste totaalconcept voor jouw specifieke situatie samen.

Alles naar tevredenheid verlopen!

10

Adam Podmostka

10

Top bedrijf!

10

L Huibers

Ik heb ze al een paar keer aan de lijn gehad. Mijn vragen worden altijd correct en vriendelijk beantwoord. En anders gaan ze met je meekijken en denken voor een oplossing!! 👍👌

10

Roy Laros

Vakbekwame en aardige medewerkers. Waterleiding geraakt met boren, maar keurig opgelost door solarconcept zelf en geen kosten voor ons. Nemen alle rotzooi netjes mee en laten het schoon en opgeruimd achter.

10

Esse Jonker

Met de zon van de laatste dagen komt er, in deze nare tijd, bij ons toch een beetje zon ook binnen. Zon van SolarConcept via VEH. Een prachtig samenspel met een prima uitvoering. Jammer alleen dat op de dag van de montage er 3 mannen grotendeels in de regen moesten werken. Maar wat een goed resultaat. Na mijn aanmelding snelle en goede reacties. Met de schouw op afstand een uitstekend advies van de medewerker van SolarConcept. Prima vakmensen die hier exact op de afgesproken tijd en dag kwamen. Meedenken over de beste manier van plaatsen. Top allemaal. Compliment voor alle medewerkers die betrokken waren bij dit project(je). En nu maar hopen dat we nog veel zonuren krijgen.

10

Rutger Kerstiens

Prima partij om je zonnepanelen bij te kopen! Hele traject - van offerte tot plaatsing - verliep soepel. Ik ontving een scherpe aanbieding (veruit de gunstigste van de 5 offertes, met onderling vergelijkbare producten en garanties) en onderhield vervolgens uitstekend contact met een vast aanspreekpunt die helder communiceerde en zijn afspraken nakwam. Plaatsing was conform afspraak, met de fijne flexibiliteit dat als er méér panelen op het dak geplaatst konden worden, dat mogelijk zou zijn. De vriendelijke en communicatief vaardige monteurs hadden inderdaad twee panelen extra in de auto liggen... Fijn!

10