Vraag + antwoord met Joyce.

 1. Wie ben je?
  Joyce van Erp.
   
 2. Wat is je leeftijd? 
  32 jaar.
   
 3. Waar woon je?
  Oss.
   
 4. Wat zijn je hobby's?
  Sporten, gezellig tafelen en borrelen met vrienden.
   
 5. Wat is je functie bij Solar Concept?
  Projectleider verkoopondersteuning. 
   
 6. Vanaf wanneer ben je werkzaam bij Solar Concept?
  1 november 2021.
   
 7. Wat vind je van je werk bij Solar Concept?
  Leuk en gevarieerd, aangezien ik me voornamelijk bezighoud met de processen rondom nieuwe aanmeldingen, de planning van adviseurs en het instellen van de apps. Hard werken afwisselen met hard lachen.
   
 8. Wat was je eerste ervaring met Solar Concept?
  Via Mark, ik ben bevriend met zijn vrouw. Hij vertelde er enthousiast over en toen heb ik er eens naar gekeken op de socials.
   
 9. Waar ga je hard op/waar krijg je energie van?
  In processen dingen ontdekken die niet helemaal lekker lopen en daar een passende oplossing voor te vinden. Daarnaast ook de adviseurs zo goed mogelijk in te plannen zodat ze niet op 1 dag van hot naar her worden gestuurd. 
   
 10. Wat spreekt je aan binnen het bedrijf?
  Vanaf de eerste keer dat ik binnenstapte voelde het al heel gemoedelijk. Verder staat iedereen altijd open voor nieuwe ideeën, feedback en oplossingen. Dit wordt niet via de mail gedaan, maar we lopen naar elkaar toe en wordt het meteen besproken en geregeld.
   
 11. Hoe ben je bij deze club terecht gekomen?
  Mark vertelde over de vrijmibo en ik vroeg voor de grap of ze nog mensen zochten. Op dat moment niet, maar een paar maanden later ben ik getagd in een vacature op linkedIn. And the rest is history.

Check al onze nieuwe collega's! arrow

Joyce van Erp voorstellen

 

Joyce van Erp krijgt energie van..

krachtmeter Joyce van Erp

Luc van den Hoogen

Luc van den Hoogen

We stellen je graag voor aan Luc. Eén van onze Adviseurs Zonnestroom. Hij is sinds eind 2021 werkzaam hier en krijgt hier nog steeds energie van. Naast het werk vindt Luc het enorm leuk om te voetballen, met name de derde helft 😉

Lena Hendriks

Lena Hendriks

Dit is onze nieuwe topper Lena. Onze nieuwe marketingheld is in het weekend te vinden op het voetbalveld en festivals. Benieuwd wat Lena haar favoriete Nederlandse artiest is? Check het hier!

Patrick Hardeman

Patrick Hardeman

Zie hier, onze nieuwe topper, Patrick Hardeman! Patrick is onze nieuwe elektromonteur. Hij houdt van sleutelen aan auto's en is graag met zijn gezin. Alles van Patrick weten? Check het hier, hij stelt zich graag aan je voor!

Tessa van der Pol

Tessa van der Pol

Dit is onze topper Tessa! Wil je wat leuke weetjes over Tessa weten? Bijvoorbeeld dat ze elke dag helemaal van Kleve na Schaijk rijdt? Check het dan hier, ze stelt zich graag aan je voor!