Vraag + antwoord met Jop..

 1.  Wie ben je?
  Jop van Kreij. 
   
 2.  Wat is je leeftijd?
  21 jaar. 
   
 3.  Waar woon je?
  Koolwijk (Herpen)
   
 4.  Wat zijn je hobby’s?
  Marketeren en de sportschool. 😉
   
 5.  Wat is je functie bij Solar Concept?
  Afstudeer stagiair marketing.
   
 6.  Vanaf wanneer ben je werkzaam bij Solar Concept?
  In november 2020 heb ik hier mijn eerste stage gehad. Na deze stageperiode nog enkele werkzaamheden uitgevoerd voor Solar Concept. Nu in Februari 2022 ben ik weer terug voor mijn afstudeerstage.
   
 7.  Wat vind je van je werk bij Solar Concept?
  Leuk! Het is erg gevarieerd en heb er al zo ontzettend veel van geleerd.
   
 8.  Wat was je eerste ervaring met Solar Concept?
  Mijn eerste ervaring was in mijn eerste stageperiode.
   
 9.  Waar ga je hard op/waar krijg je energie van?
  Leuke content maken en de gevarieerde werkzaamheden. Zoals Jop + Bob het dak op, waar we veel leuke reacties op hebben gekregen. Ook vind ik het leuk om binnen het team de positiviteit iedere dag weer terug te zien. Over het algemeen is iedereen altijd vrolijk en energiek.
   
 10.  Wat spreekt je aan binnen het bedrijf?
  Friety Friday!!!!
   
 11. Hoe ben je bij deze club terecht gekomen
  Via Koen van Herpen, die stelde dit idee voor toen ik op zoek was naar een geschikte stage op het gebied van (online) marketing.

Jop van Kreij stelt zich voor

Tekst Jop van Kreij

Krachtmeters

Fenne van Hal

Fenne van Hal

Aangenaam, dit is Fenne! Fenne is hier sinds een tijdje werkzaam als HRM-medewerkster. Ook Fenne is begonnen als stagaire en is inmiddels al niet meer weg te denken binnen Solar Concept. Klik op onderstaande link om meer over Fenne te weten te komen!

Joyce van Erp

Joyce van Erp

The one and only Joyce van Erp. Joyce is hoofd verkoopondersteuning en is inmiddels al ruim een jaar werkzaam bij Solar Concept. Naast het werk houdt ze ook erg van sporten, gezellig tafelen of borrelen met vrienden. Volg onderstaande knop om meer over Joyce te leren!

Luc van den Hoogen

Luc van den Hoogen

We stellen je graag voor aan Luc. Eén van onze Adviseurs Zonnestroom. Hij is sinds eind 2021 werkzaam hier en krijgt hier nog steeds energie van. Naast het werk vindt Luc het enorm leuk om te voetballen, met name de derde helft 😉

Lena Hendriks

Lena Hendriks

Dit is onze nieuwe topper Lena. Onze nieuwe marketingheld is in het weekend te vinden op het voetbalveld en festivals. Benieuwd wat Lena haar favoriete Nederlandse artiest is? Check het hier!