ONZE MISSIE: ENERGIE VOOR IEDEREEN.
En dat gaat ons lukken!

35.000+ klanten

Solar Concept is sinds 2011 een vertrouwde naam in de zonne-energie. Ondertussen hebben we al 35.000+ klanten voorzien van zonnepanelen en toegevoegd aan onze Solar Concept familie. We streven naar perfectie in elke installatie want klanttevredenheid staat bij ons op één!

Sluit je aan solar

9.2 uit 5.000+ reviews

We zijn blij met onze Solar Concept familie. Onze 35.000+ tevreden klanten beoordelen ons met een 9.2 en daar zijn we trots op! Dit motiveert ons om elke dag weer voor de plus te gaan en alle daken in Nederland te voorzien van zonnepanelen.

Check onze reviewssolar

165+ medewerkers

Onze toppers beheersen het ambacht tot in de puntjes en delen graag hun kennis met jou. Hierdoor kunnen we jou voorzien van het beste advies. Onze mensen doen voortdurend een stapje extra en gaan voor de beste oplossing. Altijd voor de plus!

Check onze werkwijzesolar

400.000+ zonnepanelen

Bij Solar Concept is het onze missie om onze klanten te voorzien van het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen; energie voor iedereen! Onze hardwerkende monteurs hebben al 400.000+ zonnepanelen gelegd, nu jij nog! Sluit je ook aan?

Doe direct een aanvraagsolar

De producten.

Zonnepanelen.

Zonnepanelen.

Zonnepanelen zijn een slimme + betaalbare manier om geld te verdienen. Door simpelweg zonlicht om te zetten in elektriciteit, bespaar je op je energierekening. Bovendien blijft de salderingsregeling ongewijzigd, waardoor je nog langer kunt profiteren van het terugleveren van overtollige zonne-energie aan het elektriciteitsnet. Dit wordt verrekend met je verbruik waardoor je nog langer kunt genieten van de voordelen van salderen.

Meer informatie. solar

Thuisbatterij.

Thuisbatterij.

Een thuisbatterij is de perfecte toevoeging aan je zonnepanelensysteem, waardoor je de opgewekte zonne-energie optimaal kunt benutten. Met een thuisbatterij als je de overtollige energie op en gebruik je deze 's avonds of tijdens piekuren. Hierdoor vergoot je je energieonafhankelijkheid en vermindert je afhankelijkheid van het elektriciteitsnet.

Meer informatie.solar

Dynamisch energiecontract.

Dynamisch energiecontract.

Een dynamisch energiecontract biedt flexibiliteit en optimaliseert je energieverbruik. Hiermee profiteer je van variabele tarieven, afhankelijk van vraag en aanbod op de energiemarkt. Zo bespaar je op lagere tarieven tijdens daluren en vermijd je hogere tarieven tijdens piekuren.

Meer informatie. solar

WELKE SITUATIE PAST BIJ JOU?

WELKE SITUATIE PAST BIJ JOU?

SOLAR CONCEPT IS PARTNER VAN:

DAAROM SOLAR CONCEPT!pijl

95% van onze klanten beveelt ons aan!
quotes
quotes
quotes
quotes
quotes
quotes
quotes
quotes
score

Tobias, Schaijk

17-01-2024
Prima advies en vakkundig gelegd.
Solar Concept heeft alle verwachtingen overtroffen. Van het advies, tot de communicatie tot het monteren en het aansluiten. Fijne jongens op het dak en in de meterkast. Alles zeer prettig, snel en vlekkeloos verlopen.

Bart, Luttenberg

03-10-2024
Professioneel, snel, goede communicatie.
Solar Concept heeft via Vereniging Eigen Huis onze zonnepanelen snel en professioneel geïnstalleerd. Aan alles merk je dat dit een partij is die de boel gewoon goed voor elkaar heeft. De zonnepanelen lagen er dan ook razendsnel op. En ze draaien als een zonnetje.

Hans, Oudemirdum

17-02-2024
Houden zich aan de afspraak!
Een zeer aangenaam bedrijf, goede afspraken, alles duidelijk, prettig aan de telefoon en keurige installateurs. Een verademing in deze tijd. Het kan dus wel om goede mensen naar je te sturen!

Theo, Gilze

10-09-2023
Meterkast en zonnepanelen netjes geïnstalleerd.
Meterkast en zonnepanelen netjes geïnstalleerd. Bij installatie vriendelijk en netjes personeel. Geen rommel achtergelaten. Installatie precies zoals ik graag gewild had. Werkte meteen en de App is snel actief. Heel tevreden.

Jeroen, Nistelrode

16-08-2023
Zeer positief!
Wij zijn heel tevreden over Solar Concept! Alle afspraken zijn heel goed nagekomen, vanaf de offerte tot en met de installatie. Deze ging ook heel vlot, uitgevoerd door deskundig en betrouwbaar personeel.

Perry, Oosterhout

29-05-2023
Prima advies en installatie vriendelijk personeel!
We hebben prima en deskundig advies gehad, en het systeem is snel en zeer netjes geïnstalleerd. tijdens het gehele traject zijn we keurig op de hoogte gehouden van de status.

Willem, Vught

27-05-2023
Prima en snelle service.
Na de eerste schouwing ontvingen we als snel de aanbieding. Bij akkoord werd al snel de groepenkast vervangen. Toen de verzwaring van het netwerk eenmaal door Enexis was aangesloten konden de panelen het dak op. Allemaal profs zoals zij dit uitgevoerd hebben. Laat nu het zonnetje maar schijnen.

Ton, Vorstenbosch

15-05-2023
Niets op aan te merken.
Men komt na wat is afgesproken. Op de dag van de installatie wordt door zowel de leggers op het dak als ook de elektricien heel proactief meegedacht om de meest optimale en nette aanleg voor ons als eindgebruiker voor elkaar te krijgen. Ook bij vragen tel/mail word je snel en vakkundig geholpen ! TOP !
lightbulb

Antwoord op al je vragen

Over zonnepanelen en alles wat daarbij hoort.

Hoe kan ik zonnepanelen aanvragen
Waar houden jullie rekening mee in een offerte?
Hoe lang gaan zonnepanelen mee?

Maak kennis met ons team

We staan altijd voor je klaar!

solar