Stel je voor... 

De beste en leukste werkgever wordt je niet zomaar. Dat is een best wel hoge lat die we leggen als organisatie. De beste worden wordt je namelijk alleen met de juiste optelsom....

Beste prijs + hoge kwaliteit + eerlijk advies + uitstekende installatie + perfecte service = de beste mensen in je team

Zonder die groep mensen met dat gezamenlijke zelfde doel kun je iets willen maar is het doel onhaalbaar. Die groep mensen zijn namelijk het visitekaartje van Solar Concept en maken het bedrijf. Samen werken we dagelijks keihard om op vrijdagmiddag het weekend goed in te luiden. Wie hard werkt, mag hard genieten! Al onze nieuwe toppers stellen zich graag ff aan je voor. Wil jij ook meebouwen aan het leukste bedrijf van Nederland? Dat kan! Sluit je aan?

Werknemer van Solar Concept stelt zich graag aan je voor

solar concept zonnepanelen

Niels Koreman

Dit is onze nieuwe topper Niels! Onze nieuwe service coördinator speelt een aardig potje FIFA. Benieuwd wat Niels het leukste vindt aan Solar Concept? Check het hier!

solar concept zonnepanelen

Stijn Lamers

We mogen weer een nieuwe topper aan je voorstellen; Stijn. Deze aanvoerder logistiek krijgt energie van een goed lopend proces. Benieuwd naar wat hij nog meer te vertellen heeft? Check het hier.

solar concept zonnepanelen

Job Corten

Dit is onze nieuwe topper Job! Deze adviseur zonnestroom is erg sportief en vaak te vinden op de padelbaan. Check hier wat Job zijn verborgen talent is.

solar concept zonnepanelen

Jij?

Sta jij hier binnenkort ook? Check snel of we een functie hebben open staan die perfect bij jou aansluit. Al krijgen wij ook flink wat energie van een stukje lef. Daarom staan we ook altijd open voor een goede open sollicitatie.