Stel je voor... 

De beste en leukste werkgever wordt je niet zomaar. Dat is een best wel hoge lat die we leggen als organisatie. De beste worden wordt je namelijk alleen met de juiste optelsom....

Beste prijs + hoge kwaliteit + eerlijk advies + uitstekende installatie + perfecte service = de beste mensen in je team

Zonder die groep mensen met dat gezamenlijke zelfde doel kun je iets willen maar is het doel onhaalbaar. Die groep mensen zijn namelijk het visitekaartje van Solar Concept en maken het bedrijf. Samen werken we dagelijks keihard om op vrijdagmiddag het weekend goed in te luiden. Wie hard werkt, mag hard genieten! Al onze nieuwe toppers stellen zich graag ff aan je voor. Wil jij ook meebouwen aan het leukste bedrijf van Nederland? Dat kan! Sluit je aan?

Werknemer van Solar Concept stelt zich graag aan je voor

solar concept zonnepanelen

Melissa van Uden

We stellen graag onze nieuwste aanwinst aan je voor, Melissa! Ze krijgt energie van de zon en een leuk feestje. Benieuwd naar wat ze nog meer te vertellen heeft? Bekijk 't hier!

solar concept zonnepanelen

Lena Hendriks

Dit is onze nieuwe topper Lena. Onze nieuwe marketingheld is in het weekend te vinden op het voetbalveld en festivals. Benieuwd wat Lena haar favoriete Nederlandse artiest is? Check het hier! 

solar concept zonnepanelen

Patrick Hardeman

Zie hier, onze nieuwe topper, Patrick Hardeman! Patrick is onze nieuwste elektromonteur, hij houdt van sleutelen aan auto's en is graag met zijn gezin. Alles van Patrick weten? Check het hier, hij stelt zich graag aan je voor! 

solar concept zonnepanelen

Jij?

Sta jij hier binnenkort ook? Check snel of we een functie hebben open staan die perfect bij jou aansluit. Al krijgen wij ook flink wat energie van een stukje lef. Daarom staan we ook altijd open voor een goede open sollicitatie.