Stel je voor... 

De beste en leukste werkgever wordt je niet zomaar. Dat is een best wel hoge lat die we leggen als organisatie. De beste worden wordt je namelijk alleen met de juiste optelsom....

Beste prijs + hoge kwaliteit + eerlijk advies + uitstekende installatie + perfecte service = de beste mensen in je team

Zonder die groep mensen met dat gezamenlijke zelfde doel kun je iets willen maar is het doel onhaalbaar. Die groep mensen zijn namelijk het visitekaartje van Solar Concept en maken het bedrijf. Samen werken we dagelijks keihard om op vrijdagmiddag het weekend goed in te luiden. Wie hard werkt, mag hard genieten! Al onze nieuwe toppers stellen zich graag ff aan je voor. Wil jij ook meebouwen aan het leukste bedrijf van Nederland? Dat kan! Sluit je aan?

solar concept zonnepanelen

Martien van Schijndel

Dit is Martien van Schijndel, onze adviseur zonnestroom zakelijk van Solar Concept ZUYD (Heerlen). Hij stelt zich graag even aan je voor!

solar concept zonnepanelen

Jop van Kreij

Terug van weggeweest, bekend van Jop & Bob ’t dak op. Te vinden in de sportschool en tegenwoordig ook weer op zijn oude nest; de marketingafdeling van Solar Concept! Hij stelt zich graag aan je voor. 

solar concept zonnepanelen

Fenne van Hal

Naast dat Fenne in het weekend overal op stap te vinden is, is ze doordeweeks te vinden bij ons op kantoor. Als stagaire HRM kan ze al écht haar steentje bijdragen. Ze stelt zich graag ff aan je voor!

solar concept zonnepanelen

Jij?

Sta jij hier binnenkort ook? Check snel of we een functie hebben open staan die perfect bij jou aansluit. Al krijgen wij ook flink wat energie van een stukje lef. Daarom staan we ook altijd open voor een goede open sollicitatie.