Stel je voor... 

De beste en leukste werkgever wordt je niet zomaar. Dat is een best wel hoge lat die we leggen als organisatie. De beste worden wordt je namelijk alleen met de juiste optelsom....

Beste prijs + hoge kwaliteit + eerlijk advies + uitstekende installatie + perfecte service = de beste mensen in je team

Zonder die groep mensen met dat gezamenlijke zelfde doel kun je iets willen maar is het doel onhaalbaar. Die groep mensen zijn namelijk het visitekaartje van Solar Concept en maken het bedrijf. Samen werken we dagelijks keihard om op vrijdagmiddag het weekend goed in te luiden. Wie hard werkt, mag hard genieten! Al onze nieuwe toppers stellen zich graag ff aan je voor. Wil jij ook meebouwen aan het leukste bedrijf van Nederland? Dat kan! Sluit je aan?

Werknemer van Solar Concept stelt zich graag aan je voor

Jochem van der Steen

Jochem van der Steen

Maak kennis met Jochem! Naast het versterken van de werkvoorbereiding, houdt deze topper Johan overdag van z’n werk af. Hij stelt zich graag aan jullie voor. Check het hier!

Leslie van Rosmalen

Leslie van Rosmalen

Maak kennis met onze nieuwe serviceheld Leslie! Door de week te vinden bij Solar Concept en in het weekend bij PSV. Benieuwd waar hij energie van krijgt? Check het hier!

Jaco Peele

Jaco Peele

Dit is onze nieuwe manager planning Jaco! Deze familieman kun je ’s nachts wakker maken voor een lekkere borrelplank. Deze topper stelt zichzelf graag aan je voor!

Jij?

Jij?

Sta jij hier binnenkort ook? Check snel of we een functie hebben open staan die perfect bij jou aansluit. Al krijgen wij ook flink wat energie van een stukje lef. Daarom staan we ook altijd open voor een goede open sollicitatie.