Stel je voor... 

De beste en leukste werkgever wordt je niet zomaar. Dat is een best wel hoge lat die we leggen als organisatie. De beste worden wordt je namelijk alleen met de juiste optelsom....

Beste prijs + hoge kwaliteit + eerlijk advies + uitstekende installatie + perfecte service = de beste mensen in je team

Zonder die groep mensen met dat gezamenlijke zelfde doel kun je iets willen maar is het doel onhaalbaar. Die groep mensen zijn namelijk het visitekaartje van Solar Concept en maken het bedrijf. Samen werken we dagelijks keihard om op vrijdagmiddag het weekend goed in te luiden. Wie hard werkt, mag hard genieten! Al onze nieuwe toppers stellen zich graag ff aan je voor. Wil jij ook meebouwen aan het leukste bedrijf van Nederland? Dat kan! Sluit je aan?

Werknemer van Solar Concept stelt zich graag aan je voor

solar concept zonnepanelen

Jij?

Sta jij hier binnenkort ook? Check snel of we een functie hebben open staan die perfect bij jou aansluit. Al krijgen wij ook flink wat energie van een stukje lef. Daarom staan we ook altijd open voor een goede open sollicitatie.

solar concept zonnepanelen

Eefje Ruijs

Dit is Eefje! Eefje is in het weekend te vinden op de hockeyclub of in de kroeg. Maar het liefst zit ze natuurlijk achter haar bureau bij Solar Concept, mooie teksten + plaatjes maken. Ze stelt zich graag even aan je voor!

solar concept zonnepanelen

Sjoerd van der Blij

Dit is Sjoerd, naast dat deze Schaijkse jongen in het weekend als MC Billy op het podium staat, regelt hij hier doordeweeks de planning. En dat doet 'ie goed! Hij stelt zich graag even aan je voor!

solar concept zonnepanelen

Job van Gemert

Check deze topper dan! Job van Gemert, Job geniet het meest als er geen techno op de werkvloer aanstaat, maar de grote vraag: wat vindt hij van de muziek van Gerard Joling? Check het hier! 

solar concept zonnepanelen

Frank Coervers

Check deze Limburgse topper eens! Dit is Frank Coervers. In het weekend tourt hij graag op zijn motor of luistert naar Gerard Joling. Benieuwd naar zijn lievelingsnummer? Check het hier!

solar concept zonnepanelen

Thom van de Lagemaat

Dit is Thom. Komt, zoals hij het zelf zegt, uit het wonderschone Schaijk. Werkt als adviseur groepenkast. Korthom: in het weekend is hij te vinden op de cross of bij een concert van Corry Konings. Hij stelt zich graag aan je voor!

solar concept zonnepanelen

Diaz van de Coolwijk

Dit is onze nieuwe topper Diaz. In het weekend te vinden op festivals. Naast dat hij alle festivals afgaat, is hij ook te vinden op het tennis- of voetbalveld. Diaz stelt zich graag aan je voor!

solar concept zonnepanelen

Tycho van Spall

We heten ook Tycho welkom. Deze nieuwe topper krijgt energie van mensen voorzien van het beste advies. Daarnaast krijgt hij energie van een potje voetbal, zowel in het veld als op tv. Check hier wie Tycho een leukere artiest vindt: Gordon of Gerard Joling.