Vraag + antwoord met Fenne..

 1.  Wie ben je?
  Fenne van Hal. 
   
 2.  Wat is je leeftijd?
  20 jaar. 
   
 3.  Waar woon je?
  In Schaijk. 
   
 4.  Wat zijn je hobby’s?
  Korfbal, drankjes doen en op stap gaan. 
   
 5.  Wat is je functie bij Solar Concept?
  HRM-stagiaire. 
   
 6.  Vanaf wanneer ben je werkzaam bij Solar Concept?
  Sinds 1 februari 2022. 
   
 7.  Wat vind je van je werk bij Solar Concept?
  Ik heb er nu een maandje opzitten en dat is me erg goed bevallen. Leuke collega’s, leuk bedrijf, leuke werkzaamheden waar ik mee aan de slag mag/ben en veel vrijheid. Ook is iedereen erg behulpzaam! 
   
 8.  Wat was je eerste ervaring met Solar Concept?
  Eerste ervaring was goed, mocht mijn eerste dag de hele dag aan het bureau van Rolf zitten 😉 
   
 9.  Waar ga je hard op/waar krijg je energie van?
  Wat mij veel energie geeft, is dat ik mijn steentje bij kan dragen aan HR binnen Solar. Hier liggen mooie uitdagingen en kan ik samen met Suzan nieuwe instrumenten ontwikkelen voor het bedrijf. Ook vind ik het mooi om te zien dat er binnen het hele bedrijf met zijn allen hard samen wordt gewerkt en iedereen voor het beste resultaat gaat. 
   
 10.  Wat spreekt je aan binnen het bedrijf?
  De gezellige en informele sfeer binnen het bedrijf waar hard gewerkt wordt. Wat mij ook aanspreekt is dat je meteen vanaf het begin veel vrijheid en mooie kansen krijgt en je meteen bij alles betrokken wordt. 
   
 11. Hoe ben je bij deze club terecht gekomen
  Vooral dankzij Isa Kocken die mij met Suzan in contact heeft gebracht maar ook door de goede verhalen die ik over Solar Concept gehoord heb. En natuurlijk de Schaijkse bekenden die er werken. 😉
   


Fenne stelt zich voor

Waar krijgt Fenne energie vanKrachtmeter Fenne

Joyce van Erp

Joyce van Erp

The one and only Joyce van Erp. Joyce is hoofd verkoopondersteuning en is inmiddels al ruim een jaar werkzaam bij Solar Concept. Naast het werk houdt ze ook erg van sporten, gezellig tafelen of borrelen met vrienden. Volg onderstaande knop om meer over Joyce te leren!

Luc van den Hoogen

Luc van den Hoogen

We stellen je graag voor aan Luc. Eén van onze Adviseurs Zonnestroom. Hij is sinds eind 2021 werkzaam hier en krijgt hier nog steeds energie van. Naast het werk vindt Luc het enorm leuk om te voetballen, met name de derde helft 😉

Lena Hendriks

Lena Hendriks

Dit is onze nieuwe topper Lena. Onze nieuwe marketingheld is in het weekend te vinden op het voetbalveld en festivals. Benieuwd wat Lena haar favoriete Nederlandse artiest is? Check het hier!

Patrick Hardeman

Patrick Hardeman

Zie hier, onze nieuwe topper, Patrick Hardeman! Patrick is onze nieuwe elektromonteur. Hij houdt van sleutelen aan auto's en is graag met zijn gezin. Alles van Patrick weten? Check het hier, hij stelt zich graag aan je voor!