Zonnestraal bier

De Zonnestraal en glas

Gouden kerel met een witte kraag.

December is dé feestmaand van het jaar en feest vier je onder het genot van een (goede) pot bier. Dan hebben we iets leuks voor je! Tadaaaa… daar issie dan! Ons eigen Solar Concept biertje: De Zonnestraal van het Zuiden. Een, als je het ons vraagt, lekker Weizen biertje. Voor degene die denken; “doe mij maar gewoon pils”, we beloven dat deze lekker is voor de pils- én de speciaalbierliefhebber. Lekker na een dag hard werken, een dag niks doen, in de regen en de zon, in de avond of overdag, een echte dorstlesser dus. Het biertje is lekker uit de fles maar natuurlijk nóg lekkerder uit een glas. De gouden kerel met de witte kraag ziet er natuurlijk altijd nét wat lekkerder uit in een glas.

De Zonnestraal van het Zuiden is een Weizen zonder concessies. Altijd voor de plus, dus alleen het beste hè. Het bier heeft een mooi kruidig pallet aan aroma’s met een vleugje banaan. Voor de Weizneuzen die het wel geloven met de ingrediënten… Trek de fles maar open! Dan kun je de smaakexplosie zelf ervaren.

Samenwerking Bier van de Zon x Solar Concept.

Waarom een samenwerking tussen Solar Concept en Bier van de Zon? Nou, waarom niet. Een lokale samenwerking, hoe mooi is dat! Over de naam ‘De Zonnestraal van het Zuiden’ waren we het snel eens. Het hele jaar brengen wij de zon op je dak. Hoe mooi dat het vloeibare goud, met dezelfde kleur als de zon, nu ook in een fles zit? Bier van de Zon is een brouwerij die rond 1800 zijn deuren opende in Schaijk. Huidige eigenaren zijn Twan Martens en Léon Bouten. Bierbrouwers en speciaalbierdrinkers in lever en nieren. Het waren de maatregelen van maart 2020 en een doosje speciaalbier die de heren samenbracht. En zo bracht het de mannen in 2022 bij Solar Concept. Proost!

Solar Concept met zonnestraal