Nederland + Solar Concept = lekker bezig! Wij bieden namelijk interessante zonnecollectieven in diverse gemeentes. Mede doordat we de installaties bij elkaar in kunnen plannen, profiteer jij van de scherpste prijzen. Ook als je deelneemt aan één van onze zonnecollectieven, kun je uiteraard rekenen op de beste oplossing: een optelsom van prijs + kwaliteit + advies + installatie + service. Een formule die leidt tot een optimaal rendement! Op die manier stimuleren we duurzame keuzes én bieden we zonnepanelen aan tegen de scherpste prijzen. Heb je ons al gezien in jouw gemeente?

alles-in-1-pakket

Waarom meedoen?

Bij Solar Concept werken we iedere dag aan het verduurzamen van Nederland. Sluit ook aan bij een duurzaam netwerk door mee te doen aan het zonnecollectief in jouw gemeente! Steeds meer gemeenten focussen zich op verduurzamen. Daarom kun je in veel gemeenten zelfs een duurzaamheidslening aanvragen. Door samen met andere inwoners uit jouw gemeente mee te doen aan deze collectieve actie, profiteer je van de scherpste prijzen, begin je snel met kosten besparen én draag je direct bij aan een schonere wereld. Benieuwd hoe duurzaam zonnepanelen écht zijn? Dat lees je in dit artikel.

Alles-in-1 pakket

We schreven het hierboven al: ook bij deelname aan één van onze zonnecollectieven, geniet je van de beste oplossing van Solar Concept. Zo zijn bij ons een dakcheck, de zonnepanelen en installatie ervan, monitoring, nazorg en basisservicepakket standaard onderdeel van onze diensten. Daar bovenop krijg je van ons een nette en reële garantietermijn op de producten. Dus mocht je ergens tegenaan lopen, dan kun je op ons rekenen. Ons team van vaklui beantwoordt al je vragen en helpt je graag verder! Altijd voor de +, dat = Solar Concept!

Onze beste prijs

Deelname aan een zonnecollectief is supervoordelig! Dat betekent niet dat onze beste prijs per definitie de laagste prijs is. Onze beste prijs is namelijk gebaseerd op een optimaal rendement uit jouw zonnepanelen. Dat betekent dat we een totaaloplossing bieden die in jouw situatie het meest oplevert. Met een transparante, maar vooral de eerlijkste prijs. Wij adviseren je graag over het beste totaalconcept voor jouw situatie.

Bespaar mee en verdien terug!

Het rendement van zonnepanelen wordt steeds hoger. Verbeterde technieken en lagere prijzen zorgen ervoor dat de terugverdientijd de laatste jaren flink is gedaald. Op dit moment heb je je investering gemiddeld na 5 jaar terugverdiend. Bij Solar Concept is rendement uit je zonnepanelen één van de belangrijkste speerpunten. Want dat we omgaan naar duurzame energie is voor ons al lang geen issue meer. Laten we het dan vooral goed doen! Hier vind je meer informatie over terugverdientijd en de gefaseerde afbouw van de salderingsregeling.

Sluit je aan?

Samen verduurzamen we jouw gemeente! Mis je jouw gemeente nog in het rijtje? Laat het ons weten, dan bekijken we of we een collectief kunnen starten in jouw gemeente! Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

zonnepanelen-zonnecollectief

lekker-bezig-oss

Besparing berekenen

Solar Concept is een erkende installateur van zonnepanelen.