21-11-2022

Xperal + Solar Concept Zakelijk = duurzame samenwerking.  

HEERLEN - Zonne-energie = hot! Heel Nederland wil aan de zonnepanelen om te besparen op haar energierekening. Het aantal aanvragen schiet bij elk bedrijf in de zonnepanelenbranche door het dak en deze bedrijven hebben hun handen vol aan het verwerken van deze aanvragen. Daarom kondigen Xperal uit Weert en Solar Concept (met vestigingen in onder andere Heerlen en Schaijk) vol trots een duurzame samenwerking aan; Solar Concept - Zakelijk wordt Xperal! Het bedrijf uit Weert gaat per direct alle zakelijke klanten bedienen.

Om alle klanten in hun behoefte te kunnen blijven voorzien, zijn Jaimie Louwers en Roel Driessen van Xperal met Twan Geurts van Kessel en Rolf Kok van Solar Concept - Zakelijk een duurzame samenwerking aangegaan. Handen worden ineen geslagen op het gebied van inkoop, veiligheid en logistiek. “Ook op andere vlakken gaan we in de toekomst als samenwerkingspartners ervaring en kennis met elkaar delen”, aldus Driessen van Xperal.

Onder het motto: ‘samen kom je verder’ zal Xperal zich middels deze vooruitstrevende stap focussen op haar specialisme; de zakelijke markt. Solar Concept zal zich nog verder toespitsen op de particuliere markt, nieuwbouwprojecten en woningcorporaties. “Zo kunnen we ons beiden nog beter toeleggen op de dingen waar we goed in zijn. Een echte win-win situatie dus”, zegt Kok van Solar Concept.

Om kwaliteit en groei in de toekomst te kunnen waarborgen is een samenwerking tussen Solar Concept – Zakelijk en Xperal noodzakelijk. Beide partijen hebben aangegeven dat er voor de huidige klanten van Solar Concept – Zakelijk niets zal veranderen. Een nóg hogere kwaliteit met de bijbehorende service zal worden gewaarborgd.

Artikel: "Zakelijke tak Solar Concept wordt onderdeel van Xperal"

Artikel: "Solar Concept – Zakelijk wordt Xperal"

Artikel: "Duurzame samenwerking Xperal uit Weert en Solar Concept uit Heerlen"

Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Bij Solar Concept gaan we altijd voor de +! Want jij verdient de beste oplossing!

Kennisartikelen

(Bijna) alles over zonnepanelen. Van subsidies tot opbrengst en rendement. Hier staat het!

Nieuws

Het laatste en leukste nieuws over Solar Concept, van wist je dat tot aan nieuwe ontwikkelingen.

Contact

Heb je na het lezen tóch nog een vraag? Dan helpen wij je graag en zo snel mogelijk verder.

Besparing berekenen in 2 stappen

Vul je gegevens in, dan nemen we gelijk een kijkje op je dak.