Solar Concept officieel partner van Sunpower in Nederland.

Het snelgroeiende zonnepanelenbedrijf met meerdere vestigingen in Nederland is supertrots dat zij de eerste cradle to cradle zonnepanelen ter wereld mogen gaan plaatsen in Nederland. Het bedrijf dat in Oktober haar 10e verjaardag viert en inmiddels zo’n 100.000 zonnepanelen per jaar legt, is speciaal geselecteerd om dealer te worden van Sunpower. Solar Concept geeft aan hier méér dan trots op te zijn. Selmir Avdic van Solar Concept: ‘Hiermee willen we samen met Sunpower de woningbouw en particuliere markt gaan veroveren. Zo kunnen we namelijk gemeentelijke collectieven, particuliere huishoudens en de nieuwbouwsector voorzien van het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen. Daarnaast heeft het bedrijf een speciaal partnerprogramma ontwikkeld dat perfect past bij bedrijven die zo goed en snel mogelijk haar duurzame doelen willen behalen.

Het eerste cradle to cradle zonnepaneel uit de Maxeon- en Performanceseries bieden beide een geweldig rendement en als unieke pluspunt dat alle materialen, ook na de levensduur, 100% hergebruikt worden en nuttig inzetbaar zijn in andere producten. ‘Een begrip dat volledig aansluit en past bij de werkwijze van Solar Concept’ zegt Selmir. Het bedrijf heeft de missie om heel Nederland van particulieren tot bedrijven aan de hand mee te nemen in verduurzaming richting een duurzame wereld in 2050. Naast een maatwerk oplossing voor elk nieuwbouwproject, biedt het jonge, dynamische bedrijf ook passende producten en oplossingen voor andere sectoren tot projecten met zo’n 5.000 panelen. 

Neem contact op met Solar Concept voor een vrijblijvend advies via 0486 – 831 400 of kijk eens op ff kennismaken met Solar Concept. 

solar concept zonnepanelen

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en bereken direct je besparing!

solar concept zonnepanelen

Contact

Neem direct contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Delen

facebook linkedin

Besparing berekenen in 2 stappen

Vul je gegevens in, dan nemen we gelijk een kijkje op je dak.