Samen naar duurzaamheid: Solar Concept lanceert zonnecollectief in de gemeente Drimmelen

Geïnspireerd door duurzaamheid begon Twan Geurts van Kessel tien jaar geleden een klein zonnepanelenbedrijf in de schuur van zijn ouders. Wat volgde was een opmars die de schuur al snel te klein maakte. Sterker nog, twee verhuizingen later is Solar Concept nog steeds één van de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Weten wat Solar Concept in de prachtige gemeente Drimmelen wil bewerkstelligen met hun bijzondere collectieve inkoop van zonnepanelen en wat ze voor jou kunnen betekenen? Lees dan verder!

Solar concept in het carillon

De missie van Solar Concept is helder volgens Twan. “Wij willen het bedrijf zijn waardoor onze klanten in 2050 hun woning maximaal hebben verduurzaamd. Uiteraard streven we daarbij altijd naar het beste totaalconcept voor de klant.” Dit wil niet direct zeggen dat het gaat om de beste prijs of kwaliteit, maar de beste verhouding tussen deze twee aspecten. Wat Solar Concept volgens Twan uniek maakt in zijn soort is het gehele traject wat Solar Concept biedt. “Van aanvraag en advies, verkoop en voorbereiding, tot de installatie en bijbehorende service achteraf. Alles zit bij ons onder één dak.”

Lekker bezig Drimmelen!
Solar Concept draagt er dolgraag aan bij om ook gemeente Drimmelen te verduurzamen. Dit doen ze door middel van de collectieve inkoop van zonnepanelen, waarvoor alle inwoners zich tot 22 mei kunnen aanmelden. Wie zich aansluit kan rekenen op de scherpste prijs. Doordat Solar Concept collectief inkoopt, wordt het totaalconcept voor een uiterst voordelige prijs aangeboden.

Perfecte timing
De collectieve inkoop vormt een voordelige, maar vooral ook besparende oplossing. Interessant, zeker gezien de huidige situatie omtrent de energieprijzen. De stijging hiervan houdt de gemoederen in ons land flink bezig. Juist om die reden is dit het perfecte moment om over te stappen op zonnepanelen. Het klinkt misschien logisch, maar door zelf energie op te wekken bespaar je in het externe energieverbruik en dus ook in de kosten. Ideaal nu de energieprijs de pan uit rijst en de overstap van gas naar elektrisch noodzakelijk wordt.

Samen duurzaam
Net zoals Solar Concept streeft ook de Gemeente Drimmelen ernaar om vanaf 2050 volledig energieneutraal te zijn. Om dit te realiseren zijn er door de gemeente diverse regelingen getroffen waardoor inwoners van Drimmelen niet (direct) alles zelf hoeven te financieren bij de aanschaf van zonnepanelen. Meer informatie over deze regelingen vind je op de website http://www.solarconcept.nl/lekkerbezigdrimmelen. Op deze website kun je jezelf tevens aanmelden voor de collectieve inkoop van zonnepanelen en vrijblijvend checken hoeveel je hiermee bespaart op je energierekening. Twijfel je nog? Solar Concept komt graag bij je langs en maakt geheel vrijblijvend een persoonlijk aanbod op maat!

Altijd voor de +, dat = Solar Concept! Ga jij ook voor de +? Meld je dan aan voor het zonnecollectief of neem een kijkje op www.solarconcept.nl voor meer info en maak kennis met ons team.

Delen

facebook linkedin

Besparing berekenen in 2 stappen

Vul je gegevens in, dan nemen we gelijk een kijkje op je dak.