Gemeente Roerdalen - Geïnspireerd door duurzaamheid begon Twan Geurts van Kessel tien jaar geleden een klein zonnepanelenbedrijf in de schuur van zijn ouders. Wat volgde was een opmars die de schuur al snel te klein maakte. Sterker nog, twee verhuizingen later is Solar Concept nog steeds één van de snelstgroeiende bedrijven in de zonnepanelenbranche. Weten wat Solar Concept in de prachtige gemeente Roerdalen wil bewerkstelligen met hun bijzondere samenaankoop zonnepanelen en wat ze voor jou kunnen betekenen? Lees dan snel verder!

Solar Concept draagt er dolgraag aan bij om gemeente Roerdalen te verduurzamen. Dit doen ze door middel van een samenaankoop zonnepanelen die deze week start. Hiervoor kunnen alle inwoners zich tot 2 april aanmelden. Wie zich aansluit kan rekenen op de scherpste prijs. Doordat Solar Concept collectief inkoopt, kan het totaalconcept voor een uiterst voordelige prijs worden aangeboden. Voor een persoonlijk advies kun je terecht bij onze lokale adviseur Marcel Reijnen. “Klanten kunnen altijd bij mij terecht voor een gratis advies en offerte op maat. Uiteraard ook in het dialect”, aldus Marcel. Daarnaast komt Solar Concept graag bij je langs voor een persoonlijk aanbod op maat.

Adviseur in Nederweert
 

Perfecte timing
De samenaankoop vormt een voordelige, maar vooral ook besparende oplossing. Interessant, zeker gezien de huidige situatie omtrent de energieprijzen. Juist om die reden is vandaag de dag een perfect moment om over te schakelen op zonnepanelen. Door zelf energie op te wekken bespaar je flink in de kosten. Ook betaal je per 1 januari 2023 geen btw meer over de aanschaf en installatie van zonnepanelen op je woning. Nóg een reden om zonnepanelen aan te schaffen!

Samen duurzaam
Samen met een aantal andere gemeenten heeft de gemeente Roerdalen de Regionale Energiestrategie (RES) in het leven geroepen. Hierin staat beschreven wat hun plannen zijn en hoe en wanneer deze gerealiseerd gaan worden. Om dit tot stand te kunnen brengen, worden diverse regelingen getroffen waardoor inwoners van de gemeente Roerdalen niet (direct) alles zelf hoeven te financieren bij de aanschaf van zonnepanelen. Meer informatie hierover vind je op de website https://www.solarconcept.nl/lekkerbezigroerdalen. Op deze website kun je jezelf eveneens aanmelden voor de samenaankoop van zonnepanelen en nog belangrijker: vrijblijvend checken hoeveel jij kunt besparen op je energierekening.

Altijd voor de +, dat = Solar Concept! Ga jij ook voor de +? Meld je dan aan voor het samenaankoop of neem een kijkje op solarconcept.nl voor meer informatie.

solar concept zonnepanelen

Lekker Bezig Nederweert

Sluit je aan bij de samenaankoop zonnepanelen in de gemeente Nederweert, en profiteer tijdelijk van de scherpste prijs op zonnepanelen! 

solar concept zonnepanelen

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en bereken direct je besparing!

Delen

facebook linkedin

Meld je hier direct aan voor zonnepanelen in de gemeente Nederweert.

Vul je gegevens in, dan nemen we gelijk een kijkje op je dak.