Gemeente Hilvarenbeek - Samen naar duurzaamheid: Solar Concept lanceert zonnecollectief in Gemeente Hilvarenbeek Geïnspireerd door duurzaamheid begon Twan Geurts van Kessel tien jaar geleden een klein zonnepanelenbedrijf in de schuur van zijn ouders. Wat volgde was een opmars die de schuur al snel te klein maakte. Sterker nog, twee verhuizingen later is Solar Concept één van de grootste bedrijven in de zonnepanelenbranche. Weten wat Solar Concept in de prachtige gemeente Hilvarenbeek wil bewerkstelligen met hun collectieve inkoop van zonnepanelen en wat ze voor jou kunnen betekenen? Lees dan snel verder!

De missie van Solar Concept is helder volgens Twan. “Wij willen het bedrijf zijn waardoor onze klanten in 2050 hun woning maximaal hebben verduurzaamd. Uiteraard streven we altijd naar het beste totaalconcept voor de klant.” Dit wil niet direct zeggen dat het gaat om de beste prijs of kwaliteit, maar de beste verhouding tussen deze twee aspecten. Wat Solar Concept volgens Twan uniek maakt? “Van aanvraag tot installatie en bijbehorende service achteraf, alles zit hier onder één dak.”

Solar Concept in Hilverbode

Start hier

Samen verduurzamen we Hilvarenbeek! Benieuwd wat jij kan besparen? Vul dit formulier in, dan nemen wij contact met je op met een scherp aanbod!

Lekker bezig Hilvarenbeek!
Solar Concept draagt er graag aan bij om ook de gemeente Hilvarenbeek te verduurzamen. Dit doen ze door middel van collectieve inkoop van zonnepanelen, waarvoor alle inwoners zich tot 2 juli kunnen aanmelden. Zorg dat je voor het eind van 2023 zonnepanelen op je dak hebt liggen. Dan merk je niets van het feit dat het prijsplafond van de overheid eind dit jaar verdwijnt én hou je meer geld over aan het einde van de maand!

Salderingsregeling.
Wanneer je nu zonnepanelen aanschaft, mag je tot 2025 nog voor de volledige 100% salderen. Je kunt dus nu nog profiteren van een vaste vergoeding op jouw teruggeleverde stroom. Daarnaast is elk systeem dat Solar Concept installeert klaar voor een accu in de toekomst en een gloednieuw Home Energie Management System (HEMS) die zorgt voor slim gebruik van je elektrische apparaten in huis.

Binnen 20 weken op je dak!
Speciaal voor alle inwoners van de gemeente Hilvarenbeek doet Solar Concept een belofte: binnen 20 weken liggen de zonnepanelen op je dak! Meer informatie vind je op de website https://www.solarconcept.nl/zonnepanelen-gemeente-hilvarenbeek. Hier kun je, jezelf eveneens aanmelden voor de collectieve inkoop van zonnepanelen en nóg veel belangrijker: direct checken hoeveel jij kunt besparen op je energierekening. Solar Concept komt graag bij je langs en maakt gratis + geheel vrijblijvend een persoonlijk aanbod op maat!

Ga jij net als Solar Concept voor de +? Meld je dan aan voor het zonnecollectief of neem een kijkje op solarconcept.nl.

solar concept zonnepanelen

Lekker bezig Hilvarenbeek

Sluit je aan bij de collectieve inkoop zonnepanelen in de gemeente Hilvarenbeek, en profiteer tijdelijk van de scherpste prijs op zonnepanelen! 

solar concept zonnepanelen

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en bereken direct je besparing!

Delen

facebook linkedin

Besparing berekenen in 2 stappen

Vul je gegevens in, dan nemen we gelijk een kijkje op je dak.