VUGHT - Geïnspireerd door duurzaamheid begon Twan Geurts van Kessel tien jaar geleden een klein zonnepanelenbedrijf in de schuur van zijn ouders. Wat volgde was een opmars die de schuur al snel te klein maakte. Sterker nog, twee verhuizingen later is Solar Concept nu zelfs een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Weten wat Solar Concept in het prachtige Vught wil bewerkstelligen en voor jou kan betekenen? Lees dan verder!

De missie van Solar Concept is helder volgens Twan. “Wij willen het bedrijf zijn waardoor onze klanten in 2050 hun woning maximaal hebben verduurzaamd. Uiteraard streven we daarbij altijd naar het beste voor de klant.” Dit wil niet direct zeggen dat het gaat om de beste prijs of kwaliteit, maar de beste verhouding tussen deze twee aspecten. Wat Solar Concept volgens Twan uniek maakt in zijn soort is het gehele traject wat Solar Concept in huis heeft. “Van aanvraag en advies, verkoop en voorbereiding, tot de installatie en bijbehorende service achteraf. Alles zit bij ons onder één dak.” Alle werkzaamheden binnen het bedrijf worden uitgevoerd door lokale mensen. “Dit houdt de onderlinge lijntjes kort en zorgt voor een vertrouwd gevoel bij de klant.”

Solar Concept in het weekblad van Vught

Lekker bezig Vught!
Met de vestiging in het nabijgelegen Schaijk draagt Solar Concept er dolgraag aan bij om Vught nog duurzamer te maken. Daarom kunnen alle inwoners van Vught zich tot 7 november aanmelden voor het zonnecollectief. Doordat Solar Concept collectief inkoopt en het totaalconcept onder een dak aanbiedt kan iedereen die zich aansluit rekenen op de scherpste prijs voor zonnepanelen. Geïnteresseerd? Dan kun je rekenen op deskundig advies op maat van Vughtenaar Daan Bollen. “Door mijn baan bij Solar Concept ben ik een tijd geleden in de mooie wereld van zonnepanelen beland. Dat Vught zichzelf nu in gaat zetten om te verduurzamen door middel van zonnepanelen juich ik enorm toe.”

Samen duurzaam
Net zoals Solar Concept streeft ook de gemeente Vught ernaar om alle woningen vanaf 2050 alleen nog maar duurzame energie op te laten wekken. Om dit te bewerkstelligen zijn er door de gemeente diverse regelingen getroffen waardoor inwoners van Vught niet (direct) alles zelf hoeven te financieren bij de aanschaf van zonnepanelen. Meer informatie over deze regelingen vind je op de website www.solarconcept.nl/lekkerbezigvught. Op deze website kun je jezelf eveneens aanmelden voor de collectieve inkoop van zonnepanelen en nog belangrijker: checken hoeveel je hiermee bespaart. 

Besparen op energie? Dit is het moment!
Per 1 oktober hebben energieleveranciers hun tarieven drastisch verhoogd. Diverse factoren zoals een slinkende gasvoorraad, een koude winter, het vele thuiswerken en ontwikkelingen op (inter)nationaal beleidsniveau hebben voor een explosie op de Nederlandse energiemarkt gezorgd. Dit houdt in dat de consument die nog moet overstappen tot wel 500 euro per jaar meer kwijt is aan energie, maar daar kun jij wat aan doen! De aanleg van zonnepanelen en het opwekken van duurzame energie zorgt namelijk voor besparing op jouw rekening. Daarom is dit hét moment om over te stappen. Twijfel je nog? Solar Concept maakt geheel vrijblijvend een persoonlijk aanbod op maat!
 

solar concept zonnepanelen

Lekker bezig Vught!

Sluit je aan bij de collectieve inkoop gemeente Vught, en profiteer van de scherpste prijs op zonnepanelen! 

solar concept zonnepanelen

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en bereken direct je besparing!

Delen

facebook linkedin

Besparing berekenen in 2 stappen

Vul je gegevens in, dan nemen we gelijk een kijkje op je dak.