Gemeente Lingewaard - Geïnspireerd door duurzaamheid begon Twan Geurts van Kessel tien jaar geleden een klein zonnepanelenbedrijf in de schuur van zijn ouders. Wat volgde was een opmars die de schuur al snel te klein maakte. Sterker nog, twee verhuizingen later is Solar Concept één van de grootste bedrijven in de zonnepanelenbranche. Weten wat Solar Concept in de prachtige gemeente Lingewaard wil bewerkstelligen met hun bijzondere collectieve inkoop van zonnepanelen en wat ze voor jou kunnen betekenen? Lees dan snel verder!

De missie van Solar Concept is helder volgens Twan. “Wij willen het bedrijf zijn waardoor onze klanten in 2050 hun woning maximaal hebben verduurzaamd. Uiteraard streven we daarbij altijd naar het beste totaalconcept voor de klant.” Dit wil niet direct zeggen dat het gaat om de beste prijs of kwaliteit, maar de beste verhouding tussen deze twee aspecten. Wat Solar Concept volgens Twan uniek maakt? “Van aanvraag tot aankoop en installatie tot de bijbehorende service achteraf, alles zit hier onder één dak.”

Solar Concept in Zundertse Bode

Start hier

Samen verduurzamen we Lingewaard! Benieuwd wat jij kan besparen? Vul dit formulier in, dan nemen wij contact met je op met een scherp aanbod!

Lekker bezig Lingewaard!
Solar Concept draagt er dolgraag aan bij om ook gemeente Lingewaard te verduurzamen. Dit doen ze door middel van de collectieve inkoop van zonnepanelen, waarvoor alle inwoners zich tot 2 juli kunnen aanmelden. Wie zich aansluit kan rekenen op de scherpste prijs. Doordat Solar Concept collectief inkoopt, kan het totaalconcept voor een uiterst voordelige prijs aangeboden worden.

Dure energierekening?
De collectieve inkoop vormt een voordelige, maar vooral ook besparende oplossing. Interessant, zeker gezien de huidige situatie omtrent de hoge energieprijzen. Tot eind 2023 geldt het huidige prijsplafond van de overheid. Het is dus belangrijk om op tijd zonnepanelen op het te hebben liggen. Zo merk je niets van het feit dat het prijsplafond eind dit jaar verdwijnt én hou je meer geld over aan het einde van de maand. Een echte win-win situatie dus!

Salderingsregeling
Wanneer je nu zonnepanelen aanschaft, kun je tot 2025 nog voor de volledige 100% salderen. Je kunt dus nu nog profiteren van een vaste vergoeding op jouw teruggeleverde stroom. Dit wordt weggestreept tegen de stroom die je afneemt van een energiebedrijf. Daarnaast is elk systeem dat Solar Concept installeert klaar voor een accu in de toekomst en een gloednieuw Home Energy Management System (HEMS) die zorgt voor slim gebruik van je elektrische apparaten in huis.

Binnen 20 weken op je dak!
Speciaal voor alle inwoners van de gemeente Lingewaard doet Solar Concept een belofte: binnen 20 weken liggen de zonnepanelen op je dak! Meer informatie vind je op de website www.solarconcept.nl/lekkerbeziglingewaard. Hier kun je, jezelf eveneens aanmelden voor de collectieve inkoop van zonnepanelen en nóg veel belangrijker: direct checken hoeveel jij kunt besparen op je energierekening. Solar Concept komt graag bij je langs en maakt gratis + geheel vrijblijvend een persoonlijk aanbod op maat!

Altijd voor de +, dat = Solar Concept! Ga jij ook voor de +? Meld je dan aan voor het zonnecollectief of neem een kijkje op www.solarconcept.nl voor meer informatie.

solar concept zonnepanelen

Lekker Bezig Lingewaard

Sluit je aan bij de collectieve inkoop zonnepanelen in de gemeente Lingewaard, en profiteer tijdelijk van de scherpste prijs op zonnepanelen! 

solar concept zonnepanelen

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en bereken direct je besparing!

Delen

facebook linkedin

Besparing berekenen in 2 stappen

Vul je gegevens in, dan nemen we gelijk een kijkje op je dak.