Gemeente Zundert - Geïnspireerd door duurzaamheid begon Twan Geurts van Kessel tien jaar geleden een klein zonnepanelenbedrijf in de schuur van zijn ouders. Wat volgde was een opmars die de schuur al snel te klein maakte. Sterker nog, twee verhuizingen later is Solar Concept nog steeds één van de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Weten wat Solar Concept in de prachtige gemeente Zundert wil bewerkstelligen met hun bijzondere collectieve inkoop van zonnepanelen en wat ze voor jou kunnen betekenen? Lees dan verder!

De missie van Solar Concept is helder volgens Twan. “Wij willen het bedrijf zijn waardoor onze klanten in 2050 hun woning maximaal hebben verduurzaamd. Uiteraard streven we daarbij altijd naar het beste totaalconcept voor de klant.” Dit wil niet direct zeggen dat het gaat om de beste prijs of kwaliteit, maar de beste verhouding tussen deze twee aspecten. Wat Solar Concept volgens Twan uniek maakt in zijn soort is het gehele traject wat Solar Concept in huis heeft. “Van aanvraag en advies, verkoop en voorbereiding, tot de installatie en bijbehorende service achteraf. Alles zit bij ons onder één dak.”

Solar Concept in Zundertse Bode
 

Lekker bezig Zundert!
Solar Concept draagt er dolgraag aan bij om ook gemeente Zundert te verduurzamen. Dit doen ze door middel van de collectieve inkoop van zonnepanelen, waarvoor alle inwoners zich tot 18 juli kunnen aanmelden. Wie zich aansluit kan rekenen op de scherpste prijs. Doordat Solar Concept collectief inkoopt, kan het totaalconcept voor een uiterst voordelige prijs worden aangeboden.

Perfecte timing
De collectieve inkoop vormt een voordelige, maar vooral ook besparende oplossing. Interessant, zeker gezien de huidige situatie omtrent de energieprijzen. Deze kennen een stijging die momenteel nog steeds gaande is en de gemoederen in ons land flink bezighoudt. Juist om die reden is vandaag de dag een perfect moment om over te schakelen op zonnepanelen. Het klinkt misschien logisch, maar door zelf energie op te wekken bespaar je flink in het externe energieverbruik en dus ook in de kosten. Ideaal nu de energieprijs de pan uit rijst en de overstap van gas naar elektrisch noodzakelijk wordt. Daarbij komt het goede nieuws dat de overheid de salderingsregeling heeft verlengd. Dit betekent dat deze regeling tot zeker 2025 blijft gelden en je hierdoor langer kunt profiteren van een vast bedrag voor niet verbruikte zelfopgewekte energie.

Samen duurzaam
Net zoals Solar Concept streeft ook de gemeente Zundert ernaar om vanaf 2050 volledig energieneutraal te zijn. Om dit te realiseren worden diverse regelingen getroffen waardoor inwoners van de gemeente Zundert niet (direct) alles zelf hoeven te financieren bij de aanschaf van zonnepanelen. Meer informatie over deze regelingen vind je op de website solarconcept.nl/lekkerbezigzundert Op deze website kun je jezelf eveneens aanmelden voor de collectieve inkoop van zonnepanelen en nog belangrijker: vrijblijvend checken hoeveel jij kunt besparen op je energierekening. Twijfel je nog? Solar Concept komt graag bij je langs en maakt geheel vrijblijvend een persoonlijk aanbod op maat!

Altijd voor de +, dat = Solar Concept! Ga jij ook voor de +? Meld je dan aan voor het zonnecollectief of neem een kijkje op solarconcept.nl voor meer informatie en maak kennis met ons team.

solar concept zonnepanelen

Lekker Bezig Zundert

Sluit je aan bij de collectieve inkoop zonnepanelen in de gemeente Zundert, en profiteer tijdelijk van de scherpste prijs op zonnepanelen! 

solar concept zonnepanelen

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en bereken direct je besparing!

Delen

facebook linkedin

Meld je hier direct aan voor de collectieve inkoop zonnepanelen in de gemeente Zundert.

Vul je gegevens in, dan nemen we gelijk een kijkje op je dak.