SCHAIJK - Geïnspireerd door duurzaamheid begon Twan Geurts van Kessel ruim tien jaar geleden een klein zonnepanelenbedrijf in de schuur van zijn ouders. Wat volgde was een opmars die de schuur al snel te klein maakte. Sterker nog, twee verhuizingen later is Solar Concept nog steeds een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Weten wat Solar Concept in het prachtige Wijchen wil bewerkstelligen met hun bijzondere collectieve inkoop van zonnepanelen en voor jou kan betekenen? Lees dan verder!

De missie van Solar Concept is helder volgens Twan. “Wij willen het bedrijf zijn waardoor onze klanten in 2050 hun woning maximaal hebben verduurzaamd. Uiteraard streven we daarbij altijd naar het beste voor de klant.” Dit wil niet direct zeggen dat het gaat om de beste prijs of kwaliteit, maar de beste verhouding tussen deze twee aspecten. Wat Solar Concept volgens Twan uniek maakt in zijn soort is het gehele traject wat Solar Concept in huis heeft. “Van aanvraag en advies, verkoop en voorbereiding, tot de installatie en bijbehorende service achteraf. Alles zit bij ons onder één dak.” 

Solar Concept in weekblad Wegwijs Wijchen

Lekker bezig Wijchen!
Vanuit het nabijgelegen Schaijk draagt Solar Concept er dolgraag aan bij om ook Wijchen te verduurzamen. Dit doen ze door middel van de collectieve inkoop van zonnepanelen, waarvoor alle inwoners van Wijchen zich tot 28 februari kunnen aanmelden. Wie zich aansluit kan rekenen op de scherpste prijs. Doordat Solar Concept collectief inkoopt, kan het totaalconcept voor een uiterst voordelige prijs worden aangeboden. Geïnteresseerd? Dan word je vanuit Solar Concept Schaijk voorzien van deskundig advies op maat door Marc van Heesch: “Sinds anderhalf jaar ben ik wekelijks in Wijchen te vinden om klanten de nodige informatie te verstrekken omtrent zonnepanelen. Wat mij enorm aanspreekt in het dorp is de gastvrijheid, wat mij de energie geeft om zo veel mogelijk bewoners te voorzien van een mooi en passend advies.”

Samen duurzaam, juist nu!
Net zoals Solar Concept streeft ook de gemeente Wijchen ernaar om vanaf 2050 volledig energieneutraal te zijn. Om dit te bewerkstelligen zijn er door de gemeente diverse regelingen getroffen waardoor inwoners van Wijchen niet (direct) alles zelf hoeven te financieren bij de aanschaf van zonnepanelen. Meer informatie over deze regelingen vind je op de website www.solarconcept.nl/lekkerbezigwijchen. Op deze website kun je jezelf eveneens aanmelden voor de collectieve inkoop van zonnepanelen en nog belangrijker: checken hoeveel je hiermee bespaart op je energierekening. Zeker nu de energieprijs de pan uit rijst is de besparing op extern energieverbruik een interessant voordeel van de aanschaf van zonnepanelen. Twijfel je nog? Solar Concept komt graag bij je langs en maakt geheel vrijblijvend een persoonlijk aanbod op maat, zodat jij indien gewenst nog voor de zonrijke lente en zomer kunt genieten van zelf opgewekte stroom.

Altijd voor de +, dat = Solar Concept! Ga jij ok voor de +? Meld dan aan voor het zonnecollectief of neem een kijkje op www.solarconcept.nl voor meer informatie en maak kennis met ons team.

solar concept zonnepanelen

Lekker Bezig Wijchen

Sluit je aan bij de collectieve inkoop gemeente Wijchen, en profiteer tijdelijk van de scherpste prijs op zonnepanelen! 

solar concept zonnepanelen

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en bereken direct je besparing!

Delen

facebook linkedin

Besparing berekenen in 2 stappen

Vul je gegevens in, dan nemen we gelijk een kijkje op je dak.