BEEK - Geïnspireerd door duurzaamheid begon Twan Geurts van Kessel tien jaar geleden een klein zonnepanelen-bedrijf in de schuur van zijn ouders. Wat volgde was een opmars die de schuur al snel te klein maakte. Sterker nog, twee verhuizingen later is Solar Concept nog steeds een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het blijven innoveren en verbreden van de horizon opent voor Solar Concept nu ook de deuren in Limburg. In mei van dit jaar opende Solar Concept de vestiging ZUYD in Heerlen, waarvandaan zowel particuliere als MKB- en Grootzakelijke projecten gerund zullen worden. Weten wat Solar Concept in het prachtige Zuiden wil bewerkstelligen en voor jou kan betekenen? Lees dan verder!


Marcel Reijnen

De missie van Solar Concept is helder volgens Twan. “Wij willen het bedrijf zijn waardoor onze klanten in 2050 hun woning maximaal hebben verduurzaamd. Uiteraard streven we daarbij altijd naar het beste voor de klant.” Dit wil niet direct zeggen dat het gaat om de beste prijs of kwaliteit, maar de beste verhouding tussen deze twee aspecten. Wat Solar Concept volgens Twan uniek maakt in zijn soort is het gehele traject wat Solar Concept in huis heeft. “Van aanvraag en advies, verkoop en voorbereiding, tot de installatie en bijbehorende service achteraf. Alles zit bij ons onder één dak.” Alle werkzaamheden binnen het bedrijf worden uitgevoerd door lokale mensen. “Dit houdt de onderlinge lijntjes kort en zorgt voor een vertrouwd gevoel bij de klant.”

Lekker bezig Beek!
Met de vestiging op een steenworp afstand van het prachtige Beek draagt Solar Concept er graag aan bij de gemeente nog duurzamer te maken. Dit doen ze door middel van de samenaankoop zonnepanelen, waarvoor
alle inwoners van Beek zich tot 7 november kunnen aanmelden. Wie zich aansluit kan rekenen op de scherpste prijs voor zonnepanelen. Doordat Solar Concept collectief inkoopt kan het totaalconcept voor een uiterst voordelige prijs worden aangeboden. Geïnteresseerd? Dan kun je vanuit de vestiging Zuyd rekenen op deskundig advies op maat van Marcel Reijnen, die na meer dan vijftien jaar ervaring opdoen in de zonnepanelen-branche is neergestreken in zijn eigen regio. “Toen ik vijftien jaar geleden begon was de sector nog niet zo bekend in Nederland, dat is gelukkig compleet anders nu.” Marcel is blij particulieren uit zijn eigen buurt te kunnen helpen met verduurzamen. “De klanten kunnen altijd bij mij terecht, uiteraard ook in het dialect!”

‘De knop om!’ met een +
Net zoals Solar Concept streeft De Gemeente Beek ernaar om alle woningen vanaf 2050 alleen nog maar duurzame energie op te wekken. Sterker nog, de gemeente heeft een eigen klimaat- en energiebeleidsplan opgesteld: ‘De knop om!’ Om dit te bewerkstelligen zijn er door de gemeente diverse regelingen getroffen waardoor inwoners van Beek niet (direct) alles zelf hoeven te financieren bij de aanleg van zonnepanelen. Meer informatie over deze regelingen vind je op de website www.solarconcept.nl/lekkerbezigbeek. Op deze website kun je jezelf eveneens aanmelden voor de samenaankoop zonnepanelen en nog belangrijker: checken hoeveel je hiermee bespaart. Twijfel je nog? Solar Concept maakt geheel vrijblijvend een persoonlijk aanbod op maat!

Altijd voor de +, dat = Solar Concept! Ga jij ook voor de +? Meld je dan aan voor de samenaankoop zonnepanelen of neem een kijkje op www.solarconcept.nl voor meer informatie en maak kennis met ons team.

Besparing berekenen in 2 stappen

Vul je gegevens in, dan nemen we gelijk een kijkje op je dak.