Gemeente Oirsterwijk - Nederland is in de ban van verduurzaming. De afgelopen jaren zijn veel Nederlanders overgegaan op het duurzaam opwekken van hun eigen energie via zonnepanelen van Solar Concept. Uitgegroeid tot één van de grootste zonnepaneleninstallateurs op woonhuizen, bieden zij de inwoners van gemeente Oisterwijk een speciale collectieve inkoop van zonnepanelen. Solar Concept is dé expert op dit gebied. Jij bent hiermee verzekerd van scherpe prijzen en snelle installatie vóór het einde van het jaar. Precies op tijd voor het aflopende prijsplafond eind 2023. Ontdek wat zij voor jou in petto hebben!

Van passie tot onderneming
Geïnspireerd door duurzaamheid begon Twan Geurts van Kessel in 2011 een klein zonnepaneelbedrijf in de schuur van zijn ouders. Twaalf jaar later, ruim 30.000 klanten verder die Solar Concept met een 8.9 gemiddeld beoordelen, is het een gerenommeerd bedrijf met een groot team van ervaren zonnepaneelinstallateurs! De missie van Solar Concept is helder volgens Twan: “Wij willen het bedrijf zijn waardoor onze klanten in 2050 hun woning maximaal hebben verduurzaamd.”

Zonnepanelen leggen in Oisterwijk

Start hier

Samen verduurzamen we Oisterwijk! Benieuwd wat jij kan besparen? Vul dit formulier in, dan nemen wij contact met je op met een scherp aanbod!

Lekker bezig Oisterwijk!
Solar Concept staat klaar om de inwoners van de gemeente Oisterwijk te ondersteunen bij hun overstap naar zonne-energie. Dit doen ze door een collectieve inkoop van zonnepanelen, waarvoor alle inwoners zich tot 13 augustus kunnen aanmelden. Met zonnepanelen bespaar je geld én draag je bij aan een duurzame toekomst. Een échte win-winsituatie dus! Want, zonnepanelen op je dak = geld in je zak. Zorg dat je voor het einde van 2023 zonnepanelen hebt, dan heb je geen last van het aflopende prijsplafond.

Altijd voor de plus!
Met de benodigde kennis zorgt Solar Concept dat de installatie soepel verloopt. Het belang van de klant staat voorop en dit vertaald zich in de goede klantbeoordelingen die het bedrijf krijgt. Wat Solar Concept volgens Twan uniek maakt? ‘’Van aanvraag tot installatie en bijbehorende service achteraf, alles zit hier onder één dak.’’ Dagelijks zijn zij met ruim 200 personeel onderweg om daken te voorzien van zonnepanelen.

Beloning?
Wanneer je nu zonnepanelen aanschaft, mag je tot 2025 nog voor de volledige 100% salderen en tot 2031 voor een groot deel. Je kunt dus nog volop profiteren van de stroom die je teruglevert aan het net. Daarnaast is elk systeem dat Solar Concept installeert, klaar voor een accu in de toekomst.

Binnen 16 weken op je dak!
Solar Concept kan extra snel zonnepanelen installeren in de gemeente Oisterwijk! Binnen 16 weken na akkoord liggen ze al op je dak! Check op de website direct wat je gaat besparen: www.solarconcept.nl/lekkerbezigoisterwijk. Eén van hun adviseurs komt graag bij je langs en maakt geheel vrijblijvend gratis een persoonlijk aanbod op maat.

Ga jij net als Solar Concept voor de +? Meld je dan aan voor de collectieve inkoop of neem een kijkje op www.solarconcept.nl.

Lekker Bezig Oisterwijk

Lekker Bezig Oisterwijk

Sluit je aan bij de collectieve inkoop zonnepanelen in de gemeente Oisterwijk, en profiteer tijdelijk van de scherpste prijs op zonnepanelen! 

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en bereken direct je besparing!

Delen

facebook linkedin

Besparing berekenen in 2 stappen

Vul je gegevens in, dan nemen we gelijk een kijkje op je dak.