Lekker bezig Valkenburg: verduurzamen dankzij samenaankoop zonnepanelen

Geïnspireerd door duurzaamheid begon Twan Geurts van Kessel tien jaar geleden een klein zonnepanelenbedrijf in de schuur van zijn ouders. Wat volgde was een opmars die de schuur al snel te klein maakte. Sterker nog, twee verhuizingen later is Solar Concept nog steeds één van de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Het blijven innoveren en verbreden van de horizon opent voor Solar Concept nu ook de deuren in Limburg. Een jaar geleden opende Solar Concept de vestiging ZUYD in Heerlen, waarvandaan zowel particuliere als zakelijke projecten gerund zullen worden. Benieuwd wat Solar Concept in het prachtige Zuiden wil realiseren en wat ze voor jou kunnen betekenen? Lees dan verder!

Adviseur in gemeente Valkenburg a/d geul

De missie van Solar Concept is helder volgens Twan. “Wij willen het bedrijf zijn waardoor onze klanten in 2050 hun woning maximaal hebben verduurzaamd. Uiteraard streven we daarbij altijd naar het beste totaalconcept voor de klant.” Dit wil niet direct zeggen dat het gaat om de beste prijs of kwaliteit, maar de beste verhouding tussen deze twee aspecten. Wat Solar Concept volgens Twan uniek maakt in zijn soort is het gehele traject wat Solar Concept in huis heeft. “Van aanvraag en advies, verkoop en voorbereiding, tot de installatie en bijbehorende service achteraf. Alles zit bij ons onder één dak.” Alle werkzaamheden binnen het bedrijf worden uitgevoerd door lokale mensen. “Dit houdt de onderlinge lijntjes kort en zorgt voor een vertrouwd gevoel bij de klant.”

Lekker bezig Valkenburg!
Met de vestiging op een steenworp afstand van het prachtige Valkenburg draagt Solar Concept er graag aan bij de gemeente nog duurzamer te maken. Dit doen ze door middel van de samenaankoop zonnepanelen, waarvoor alle inwoners van gemeente Valkenburg aan de Geul zich tot 22 mei kunnen aanmelden. Wie zich aansluit kan rekenen op de scherpste prijs voor zonnepanelen. Doordat Solar Concept collectief inkoopt kan het totaalconcept voor een uiterst voordelige prijs worden aangeboden. Geïnteresseerd? Dan kun je vanuit de vestiging Zuyd rekenen op deskundig advies op maat van Marcel Reijnen, die na meer dan vijftien jaar ervaring opdoen in de zonnepanelenbranche is neergestreken in zijn eigen regio. “Toen ik vijftien jaar geleden begon was de sector nog niet zo bekend in Nederland, dat is gelukkig compleet anders nu.” Marcel is blij particulieren uit zijn eigen regio te kunnen helpen met verduurzamen. “De klanten kunnen altijd bij mij terecht, uiteraard ook in het dialect!”

Zonnepanelen? Juist nu!
De collectieve inkoop vormt een voordelige, maar vooral ook besparende oplossing. Interessant, zeker gezien de huidige situatie omtrent de energieprijzen. Deze zijn door diverse oorzaken de afgelopen periode stevig toegenomen. Een stijging die overigens nog steeds gaande is en de gemoederen in ons land flink bezighoudt. Juist om die reden is vandaag de dag een perfect moment om over te schakelen op zonnepanelen. Het klinkt misschien logisch, maar door zelf energie op te wekken bespaar je flink in het externe energieverbruik en dus ook in de kosten. Ideaal nu de energieprijs de pan uit rijst en de overstap van gas naar elektrisch noodzakelijk wordt. Al helemaal nu de zonrijke zomer weer voor de deur staat.

Duurzaam Valkenburg aan de Geul
Net zoals Solar Concept streeft De Gemeente Valkenburg aan de Geul ernaar om alle woningen vanaf 2050 energieneutraal te maken. Samen met een aantal andere gemeenten heeft Valkenburg aan de Geul de Regionale Energiestrategie (RES) in het leven geroepen. Hierin staat beschreven wat hun plannen zijn en hoe en wanneer deze gerealiseerd gaan worden. Meer informatie vind je op de webpagina /zonnepanelen-gemeente-valkenburg. Op deze website kun je jezelf eveneens aanmelden voor de samenaankoop zonnepanelen en nog belangrijker: vrijblijvend checken hoeveel je hiermee bespaart op je energierekening. Twijfel je nog? Solar Concept maakt geheel vrijblijvend een persoonlijk aanbod op maat!

Altijd voor de +, dat = Solar Concept! Ga jij ook voor de +? Meld je dan aan voor de samenaankoop zonnepanelen of neem een kijkje op www.solarconcept.nl voor meer informatie en maak kennis met ons team.

Delen

facebook linkedin

Besparing berekenen in 2 stappen

Vul je gegevens in, dan nemen we gelijk een kijkje op je dak.