Heerlen - Geïnspireerd door duurzaamheid begon Twan Geurts van Kessel ruim tien jaar geleden een klein zonnepanelenbedrijf in de schuur van zijn ouders. Wat volgde was een opmars die de schuur al snel te klein maakte. Sterker nog, twee verhuizingen later is Solar Concept nog steeds één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het blijven innoveren en verbreden van de horizon opent voor Solar Concept nu ook de deuren in Limburg. In mei van vorig jaar opende Solar Concept de vestiging Zuyd in Heerlen, waarvandaan zowel particuliere als zakelijke projecten gerund zullen worden. Weten wat Solar Concept in het prachtige zuiden wil bewerkstelligen en voor jou kan betekenen? Lees dan verder!

Marcel voor de kerk in Meerssen zonnecollectief

De missie van Solar Concept is helder volgens Twan. “Wij willen het bedrijf zijn waardoor onze klanten in 2050 hun woning maximaal hebben verduurzaamd. Uiteraard streven we daarbij altijd naar het beste voor de klant.” Dit wil niet direct zeggen dat het gaat om de beste prijs of kwaliteit, maar de beste verhouding tussen deze twee aspecten. Wat Solar Concept volgens Twan uniek maakt in zijn soort is het gehele traject wat Solar Concept in huis heeft. “Van aanvraag en advies, verkoop en voorbereiding, tot de installatie en bijbehorende service achteraf. Alles zit bij ons onder één dak.” 

Lekker bezig Meerssen!
Met de vestiging op een steenworp afstand van het prachtige Meerssen draagt Solar Concept er graag aan bij de gemeente nog duurzamer te maken. Dit doen ze door middel van de samenaankoop zonnepanelen, waarvoor alle inwoners van Meerssen zich tot 28 februari kunnen aanmelden. Wie zich aansluit kan rekenen op de scherpste prijs voor zonnepanelen. Doordat Solar Concept collectief inkoopt kan het totaalconcept voor een uiterst voordelige prijs worden aangeboden. Geïnteresseerd? Dan kun je vanuit de vestiging Zuyd rekenen op deskundig advies op maat van Marcel Reijnen. “Toen ik vijftien jaar geleden begon was de sector nog niet zo bekend in Nederland, dat is gelukkig compleet anders nu.” Marcel is blij particulieren uit zijn eigen regio te kunnen helpen met verduurzamen. “De klanten kunnen altijd bij mij terecht, uiteraard ook in het dialect!” 

Zonnepanelen? Juist nu!
Door diverse oorzaken nam de energieprijs de afgelopen periode stevig toe. Een stijging die momenteel nog steeds gaande is en de gemoederen in ons land flink bezighoudt. Juist om die reden is vandaag de dag een perfect moment om over te schakelen op zonnepanelen. Het klinkt misschien logisch, maar door zelf energie op te wekken bespaar je flink in het externe energieverbruik en dus ook in de kosten. Ideaal nu de energieprijs de pan uit rijst en de zonrijke lente en zomer weer voor de deur staan. 

Duurzaam Meerssen
Net zoals Solar Concept streeft de gemeente Meerssen ernaar om alle woningen vanaf 2050 energieneutraal te maken. Sterker nog, de gemeente heeft zelfs een stichting in het leven geroepen om bij te dragen aan duurzame ontwikkeling in Meerssen: ‘Stichting Duurzaam Meerssen’ Om dit proces te bevorderen biedt ook de gemeente diverse mogelijkheden waardoor inwoners van Meerssen niet (direct) alles zelf hoeven te financieren bij de aanleg van zonnepanelen. Meer informatie over deze regelingen vind je op de website www.solarconcept.nl/lekkerbezigmeerssen. Op deze website kun je jezelf eveneens aanmelden voor de collectieve inkoop van zonnepanelen en nog belangrijker: checken hoeveel je hiermee bespaart op je energierekening. Zeker nu de energieprijs de pan uit rijst is de besparing op extern energieverbruik een interessant voordeel van de aanschaf van zonnepanelen. Twijfel je nog? Solar Concept komt graag bij je langs en maakt geheel vrijblijvend een persoonlijk aanbod op maat, zodat jij indien gewenst nog vóór de zonrijke lente en zomer kunt genieten van zelf opgewekte stroom.

Altijd voor de +, dat = Solar Concept! Ga jij ook voor de +? Meld je dan aan voor de samenaankoop zonnepanelen of neem een kijkje op www.solarconcept.nl voor meer informatie en maak kennis met ons team.
 

solar concept zonnepanelen

Lekker Bezig Meerssen

Sluit je aan bij de samenaankoop zonnepanelen in de gemeente Meerssen, en profiteer tijdelijk van de scherpste prijs op zonnepanelen! 

solar concept zonnepanelen

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en bereken direct je besparing!

Delen

facebook linkedin

Besparing berekenen in 2 stappen

Vul je gegevens in, dan nemen we gelijk een kijkje op je dak.