Na jaren van ontwikkelen, zwoegen en zweten is het eindelijk zo ver... Vanaf vandaag exclusief bij Solar Concept te verkrijgen.

Ons eigen unieke zonnepanelen concept!
De onderdakpanelen!

We hoorden vaak van klanten dat zij het jammer vinden dat er, na installatie van de reguliere "ouderwetse" zonnepanelen, niks meer te zien is van hun kersverse dakbedekking. Met dit in gedachte zijn op zoek gegaan naar een oplossing voor onze klanten. Dit is uitgelopen op een zware zoektocht, want wat was dit een complex probleem. We hebben een team van experts om ons heen verzameld die ons konden helpen deze baanbrekende uitvinding te realiseren.

We hebben gebruik gemaakt van de beste technische ontwikkelingen in ons vakgebied en zijn samen met een fabrikant uit China gekomen tot een vernieuwend concept. Als allereerste in de wereld presenteren wij...

De onderdakpanelen! 

Huis met rode dakpannen
Foto: eerste pilot-project in Ravenstein

Deze gloednieuwe panelen (zie foto) worden direct onder de dakpannen en op de panlatten aangebracht door middel van schroeven. Volledig uit het zicht dus, en daardoor zeer aantrekkelijk qua uitstraling. De tijd van zonnepanelen boven op het dak is hiermee dus volledig verleden tijd! 

Specificaties:

Type:  SOLAR-290-1aPr-Wp
Celtype:  Monokristalijn
Gewicht:  13,2 kg
Afmetingen:  1666 x 3910 x 50 mm
Nominaal max vermogen:  290 Wp
Temperatuurcoëfficiënt (Voc):  -0,29% / °C


Wil jij de allereerste zijn die de onderdakpanelen onder zijn dak geïnstalleerd krijgt?
Meld je dan aan via: verkoop@solarconcept.nl 😉 

Delen

facebook linkedin

Besparing berekenen in 2 stappen

Vul je gegevens in, dan nemen we gelijk een kijkje op je dak.