Meer energie, meer stijl: Longi 430 Wp nu verkrijgbaar bij Solar Concept!

Stel je voor, Solar Concept bezorgt je meer energie op je dak dan ooit tevoren en dat met dezelfde ruimte! In een sensationele ontwikkeling heeft ’s werelds grootste fabrikant van zonnepanelen, Longi, hun nieuwste aanwinst geïntroduceerd: de Longi 430 Wp! Dit zonnepaneel belooft niet alleen meer energieopwekking per paneel, maar ook esthetisch een mooie oplossing voor degene die op zoek is naar duurzame en stijlvolle energieoplossingen. Goed nieuws: Solar Concept verkoopt deze nieuwste zonnepanelen als één van de eersten in Nederland.

Na de succesvolle introductie van de Longi 410 Wp, zet het bedrijf een nieuwe standaard met de Longi 430 Wp. Wat dit paneel bijzonder maakt, is dat het dezelfde afmetingen heeft als zijn voorganger, maar toch in staat is om nog meer energie op te wekken. Een echte win-win situatie dus. Dit vertaalt zich naar een verbeterde efficiëntie en een grotere stroomopbrengst per vierkante meter. Solar Concept is trots dat ze dit nieuwe type zonnepaneel als één van de eersten mogen aanbieden!

Full black

Wat zijn opvallende kenmerken van de Longi 430? Nou, heel simpel: het is een ‘full black’ uitvoering, het meest zwarte paneel ooit gemaakt. Dit is een direct antwoord op de toenemende vraag naar de meest mooie oplossing op je dak. Zwarte zonnepanelen worden steeds populairder in Nederland. Het nieuwe ontwerp combineert uitstekende prestaties met een moderne uitstraling. Zo haal je dus meer uit je dak! Wie wil dat nou niet? 

Dit nieuw type zonnepaneel is voorzien van de nieuwste technologieën. Longi heeft niet alleen gefocust op het maximaliseren van de energieopwekking, maar ook op het vergroten van de duurzaamheid en betrouwbaarheid van het paneel. Dit betekent dat gebruikers niet alleen genieten van hogere rendementen, maar van een nóg langere levensduur van hun investering.

Garantie

De kwaliteit van zonnepanelen kun je vaak aflezen aan de garantie die de fabrikant geeft op het paneel én het vermogen dat deze door de jaren heen zal opwekken. Dus: hoe langer de garantie, hoe hoger de kwaliteit van het zonnepaneel. Bij de Longi 430 Wp heb je 25 jaar vermogensgarantie en 25 jaar productgarantie. Dat is nog eens mooi meegenomen. Dit paneel biedt superveel voordelen en daar wordt nog dieper op ingegaan.

Waarom Longi?

Longi is een wereldwijd toonaangevende producent van de zonnepanelen en zonne-energietechnologie. Al meer dan 20 jaar specialiseert Longi zich in de ontwikkeling + productie van mono zonnecellen en panelen. Longi Solar is momenteel de grootste fabrikant van zonnepanelen ter wereld. Zij zijn specialist in het produceren van monokristallijne zonnepanelen en bieden over het algemeen een hoger rendement + zijn ideaal voor wie het maximale uit hun zonnepanelensysteem wil halen.

De voordelen van Longi 430 Wp zonnepanelen:

  • Behaal met dezelfde afmeting meer vermogen;
  • Jouw dak wordt nog mooier met deze volledig zwarte uitvoering;
  • Je bent voorzien van de nieuwste + slimste technologieën.

Genoeg voordelen! Haal meer uit je dak met de nieuwe Longi 430! Solar Concept komt ze als een van de eerste in Nederland graag bij jou installeren. Bereken hieronder direct wat jij kunt besparen!

Ook besparen met de zonnepanelen van Longi?

Ons team gaat direct voor je aan de slag en maakt vrijblijvende een offerte op maat.

Besparing berekenen in 2 stappen

Vul je gegevens in, dan nemen we gelijk een kijkje op je dak.