Solar Concept is verheugd om aan te kondigen dat we een nieuwe samenwerking zijn aangegaan met Verduurzaamcafé, een opkomende organisatie op het gebied van duurzaamheid en energiebesparing. Als onze vertrouwde partner zal Verduurzaamcafé ons helpen om innovatieve en duurzame energieoplossingen aan een breed publiek te presenteren.

Met deze samenwerking willen we onze gezamenlijke missie versterken om meer huishoudens energiezelfvoorzienend en onafhankelijk te maken. Verduurzaamcafé staat bekend om hun uitgebreide kennis en expertise op het gebied van duurzaamheid, waarbij verschillende gastsprekers hun ervaringen en expertise delen. Samen streven we ernaar om meer huishoudens en bedrijven te voorzien van hoogwaardige, milieuvriendelijke energieoplossingen die niet alleen de ecologische voetafdruk verkleinen, maar ook aanzienlijke kostenbesparingen opleveren.

Wat is Verduurzaamcafé precies?

Bij Verduurzaamcafé worden door heel Nederland informatieve bijeenkomsten georganiseerd over duurzame energieoplossingen, met een speciale focus op de thuisbatterij. De presentaties, geleid door onafhankelijke experts, bieden een unieke kans om de werking, het rendement en de voordelen van thuisbatterijen te ontdekken, terwijl al je vragen worden beantwoord.

Waarom legt Verduurzaamcafé de nadruk op thuisbatterijen? Omdat ze geloven dat kennisdeling over duurzame energieoplossingen van vitaal belang is voor een duurzame toekomst. Thuisbatterijen zijn niet alleen een manier om energieverbruik te optimaliseren en kosten te besparen, maar dragen ook bij aan een groenere en meer zelfvoorzienende samenleving - een visie die wij omarmen en nastreven.

Bij Verduurzaamcafé wordt gestreefd naar een informele en gastvrije sfeer tijdens onze bijeenkomsten, waar kennis delen centraal staat. Onze naam symboliseert onze missie: "Verduurzaam" staat voor het streven naar duurzaamheid, terwijl "Café" een gezellige omgeving suggereert waar mensen samenkomen en ideeën uitwisselen.

Wil je een avond bijwonen? Neem dan eens een kijkje op de website!

Besparing berekenen in 2 stappen

Vul je gegevens in, dan nemen we gelijk een kijkje op je dak.