Van offerte tot installatie

Heb je besloten om zonnepanelen te laten leggen? Een verstandige keuze! Jouw dak draagt straks bij aan een duurzamer Nederland én je bespaart aanzienlijk op je energierekening. Natuurlijk moet er nog een hoop gebeuren, voordat de panelen op je dak liggen. Hieronder lees je hoe we dat bij Solar Concept voor je regelen!

Hoe vraag ik een persoonlijke aanbieding aan?

Bij Solar Concept kun je op verschillende manieren gemakkelijk een persoonlijke aanbieding aanvragen. Vul via onze website het offerteformulier in, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug. Deze digitale offerte is uiteraard geheel vrijblijvend. Wil je jouw aanvraag liever telefonisch of per mail met ons bespreken? Dat kan! Neem gerust contact met ons op 0486 - 831 400. Dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Zodra je een aanvraag hebt gedaan nemen we graag telefonisch contact met je op om de vervolgstappen te bespreken.

.

.

Offerte maken zonnepanelen

adviseur komt langs op locatie

Komt er iemand bij mij langs?

Indien gewenst kunnen we een adviseur langs laten komen om de locatie en het dak te bekijken. Mocht je liever een persoonlijk aanbod op afstand ontvangen, dan is dat ook geen probleem. Solar Concept maakt gebruik van geavanceerde satelliet software, waardoor we op afstand jouw dak en omgeving kunnen bekijken. Zo kunnen we ook op afstand advies geven op maat.

Wat gebeurt er als ik akkoord ga met het aanbod?

Zodra je akkoord gaat met het persoonlijke aanbod, controleert één van onze werkvoorbereiders jouw installatie en de afspraken die gemaakt zijn. Vervolgens neemt onze planner contact met je op om een installatiedatum te bespreken. De uiteindelijke installatie duurt meestal een dagdeel (een ochtend of een middag), tenzij het een grote installatie betreft van meer dan 18 panelen.

Interesse in zonnepanelen? Jij bent goed bezig!

Vul hier je postcode + huisnummer in. Dan nemen we gelijk een kijkje op je dak

Hoe ziet zo'n installatiedag eruit?

Op de dag van de installatie komt een team van drie installateurs bij je thuis: een elektricien en twee dakmonteurs (waarvan één hoofdmonteur). Ze maken natuurlijk even kennis met je, waarna ze de installatieprocedure aan je uitleggen. Daarna begint het echte werk op het dak. Na afloop loopt de hoofdmonteur de installatie nog eens met je door. Het systeem wordt opgeleverd en je bent klaar om te starten met het opwekken van zonne-energie! Ook krijg je bij de oplevering een opleverpakketje waarin een gouden ticket kan zitten. Hiermee maak je kans op mooie prijzen.

Meer vragen over de installatieprocedure? Bekijk onze FAQ’s.

Inhoudelijke vragen over zonnepanelen? Bezoek ons kenniscentrum.

De monteur installeert de zonnepanelen

lightbulb

Antwoord op al je vragen

Over zonnepanelen en alles wat daarbij hoort

Welke soorten zonnepanelen zijn er?
Hoe kan ik zonnepanelen aanvragen?
Hoe lang hebben jullie nodig voor de montage en installatie van zonnepanelen?

Besparing berekenen in 2 stappen

Vul je gegevens in, dan nemen we gelijk een kijkje op je dak.