Solar Concept is met trots benoemd tot Platinum installateur van Enphase en Premium installateur van Alpha ESS. Solar Concept heeft meer dan 10 jaar ervaring in het installeren van Enphase-systemen in Europa. Deze erkenning onderstreept de toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid samen met Enphase. Daarnaast heeft Solar Concept ook erkenning ontvangen van Alpha ESS voor de expertise in het installeren van thuisbatterijen. Met regelmatige ondersteuning en training van Alpha ESS kunnen we de hoogste standaard van installatie- en klantenservice bieden, terwijl we gezamenlijk streven naar vooruitgang in de transitie naar groene energie.

Top kwaliteit gegarandeerd: Solar Concept's belofte aan klanttevredenheid

Bij Solar Concept maken we geen compromissen als het gaat om klantenservice en garantie. We streven ernaar om alleen het beste te leveren. Als je kiest voor Enphase-producten, kies je voor topkwaliteit. Wij zijn er om dat te ondersteunen met onze uitstekende klantenservice en garantievoorwaarden. Geen gedoe, geen twijfel. Bij ons kun je rekenen op betrouwbaarheid en kwaliteit! 

 

Nieuwe thuisbatterij van Enphase: maximaliseer je energieopslag

Nog meer goed nieuws! Vanaf ... juli leveren wij de gloednieuwe IQ Battery 5P van Enphase. Deze innovatieve thuisbatterij is speciaal ontworpen om de efficiëntie en betrouwbaarheid van zonne-energiesystemen te verbeteren. Met een indrukwekkende opslagcapaciteit van 5 kWh biedt de IQ Battery 5P huishoudens meer controle over hun energieverbruik en -opslag. Belangrijke kenmerken van de IQ Battery 5P zijn:

  • Verbeterde prestaties: De thuisbatterij biedt een hoger rendement en snellere laadtijden, wat resulteert in een optimale benutting van zonne-energie.
  • Schaalbare oplossing: De IQ Battery 5P kan eenvoudig worden uitgebreid door meerdere eenheden te combineren, wat een flexibele oplossing biedt voor verschillende energiebehoeften.
  • Slim energiemanagement: Met ingebouwde Enphase micro-omvormers en geavanceerde software integreert de thuis batterij naadloos met bestaande zonne-energiesystemen, optimaliseert energieopslag en -verbruik en maakt real-time monitoring en beheer via de Enphase-app mogelijk.
  • Duurzaamheid en veiligheid: De thuisaccu is ontworpen met geavanceerde veiligheidsvoorzieningen en een robuuste constructie, waardoor deze een betrouwbare energieoplossing biedt die bestand is tegen verschillende weersomstandigheden en stroomuitval.

Vraag hier je offerte aan voor thuisbatterij

Gratis advies 

 

Solar Concept is nu ook premium installateur van Alpha ESS!

Deze erkenning hebben we ontvangen van Alpha ESS vanwege onze uitgebreide expertise en ervaring in het installeren van hun thuisbatterijen. Onze service voldoet aan strenge kwaliteits- en servicecriteria en we ontvangen regelmatig extra ondersteuning en training van Alpha ESS. Dit stelt ons in staat om de hoogste standaard van installatie- en klantendienst te bieden.

Bij Solar Concept bieden wij een assortiment Alpha ESS thuisaccu’s aan, waaronder de Alpha ESS Hybrid 3.8 kWh en de Alpha ESS Hybrid 8.2 kWh.
 

Alpha ESS Hybrid 3.8 kWh

Deze compacte thuis batterij is ideaal voor huishoudens die betrouwbare energieopslag zoeken. Met 3.8 kWh capaciteit biedt deze batterij voldoende opslag voor uw energiebehoeften tijdens piekuren of stroomuitval. De hybride technologie maakt opslag van zonne-energie en gebruik van netstroom mogelijk. Het ontwerp van de thuisbatterij zorgt voor eenvoudige installatie en uitbreiding.

Alpha ESS Hybrid 8.2 kWh

Voor grotere huishoudens of bedrijven biedt de 8.2 kWh batterij meer opslagcapaciteit. Dit is nuttig tijdens langere perioden van lage zonne-energieopwekking of bij hogere energieverbruikspieken. Deze accu voor zonnepanelen gebruikt dezelfde geavanceerde hybride technologie als de 3.8 kWh versie en kan naadloos worden geïntegreerd in bestaande zonne-energiesystemen, wat optimale efficiëntie en betrouwbaarheid garandeert.

Met Enphase- en Alpha ESS thuisbatterijen kunnen wij voldoen aan uiteenlopende energiebehoeften, van kleine huishoudens tot grote commerciële installaties. Neem contact met ons op voor meer informatie!!
 

Delen

facebook linkedin