Vereniging Eigen Huis + Zonnepanelen = Solar Concept

artikel-bitmap.png

Vereniging Eigen Huis + Zonnepanelen = Solar Concept

Mooi nieuws! Solar Concept heeft de veiling gewonnen van de Collectieve Inkoop Zonnepanelen, georganiseerd door Vereniging Eigen Huis (VEH). “We vinden het tof dat we uit een groep van zorgvuldig geselecteerde zonnepanelenleveranciers als beste partner met de scherpste prijzen uit de bus zijn gekomen”, zegt Twan Geurts van Kessel, directeur van Solar Concept. “Op deze manier kunnen we nóg meer mensen voorzien van de beste oplossing in zonnepanelen. Wij kijken ernaar uit om hiermee aan de slag te gaan!”

Sluit je aan?

Zowel leden als niet-leden van VEH uit de provincies Noord-Brabant, Limburg, Zeeland, Utrecht, Zuid-Holland en Gelderland kunnen zich vrijblijvend inschrijven voor deze actie. Je krijgt dan een persoonlijk aanbod van ons. Sluit je aan? Dat kan op deze pagina.

Heb je je al ingeschreven? Dan ontvang je binnenkort een persoonlijk aanbod van ons. Daarna heb je een aantal weken de tijd om te beslissen of je ons aanbod accepteert. Als je dat doet, installeren we uiterlijk eind juni de zonnepanelen op jouw dak.

Meer weten?

Als je vragen hebt over de Collectieve Inkoop Zonnepanelen van Vereniging Eigen Huis, neem dan contact op via telefoonnummer 0486-831 400 of veh@solarconcept.nl. Heb je ons aanbod geaccepteerd en je aanbetaling voldaan? Dan hebben wij je gegevens ontvangen van Vereniging Eigen Huis. Wij nemen dan binnenkort contact met je op!

Terug naar overzicht