Bespaar direct met zonnepanelen!

pijl
+35.000+ klanten gingen je voor
+Bespaar gemiddeld € 1.200,- per jaar
+Begin hier met je offerteaanvraag!

Bespaar direct met zonnepanelen!

pijl
+35.000+ klanten gingen je voor
+Bespaar gemiddeld € 1.200,- per jaar
+Begin hier met je offerteaanvraag!

Onze missie: energie voor iedereen.
En dat gaat ons lukken!

35.000+ klanten

Solar Concept is sinds 2011 een vertrouwde naam in de zonne-energie. Ondertussen hebben we al 35.000+ klanten voorzien van zonnepanelen en toegevoegd aan onze Solar Concept familie. We streven naar perfectie in elke installatie want klanttevredenheid staat bij ons op één!

Sluit je aansolar

9.1 uit 3.000+ reviews

We zijn blij met onze Solar Concept familie. Onze 35.000+ tevreden klanten beoordelen ons met een 9.1 en daar zijn we trots op! Dit motiveert ons om elke dag weer voor de plus te gaan en alle daken in Nederland te voorzien van zonnepanelen.

Check onze reviewssolar

165+ medewerkers

Onze toppers beheersen het ambacht tot in de puntjes en delen graag hun kennis met jou. Hierdoor kunnen we jou voorzien van het beste advies. Onze mensen doen voortdurend een stapje extra en gaan voor de beste oplossing. Altijd voor de plus! 

Check onze werkwijzesolar

400.000+ zonnepanelen

Bij Solar Concept is het onze missie om onze klanten te voorzien van het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen; energie voor iedereen! Onze hardwerkende monteurs hebben al 400.000+ zonnepanelen gelegd, nu jij nog! Sluit je ook aan?

Doe direct een aanvraagsolar

Waarom zonnepanelen?

Nou hierom dus:
usp
€   0 ,-
Gemiddelde besparing per jaar
usp
0 , 0  jaar
Gemiddelde terugverdientijd
usp
0 , 0  %
Gemiddeld rendement per jaar

Daarom
Solar Concept!pijl

95% van onze klanten beveelt ons aan!
quotes
quotes
quotes
quotes
quotes
quotes
quotes
quotes
reviews

Tobias, Schaijk

17-01-2024
Prima advies en vakkundig gelegd.
Solar Concept heeft alle verwachtingen overtroffen. Van het advies, tot de communicatie tot het monteren en het aansluiten. Fijne jongens op het dak en in de meterkast. Alles zeer prettig, snel en vlekkeloos verlopen.

Hans, Oudemirdum

17-02-2024
Houden zich aan de afspraak!
Een zeer aangenaam bedrijf, goede afspraken, alles duidelijk, prettig aan de telefoon en keurige installateurs. Een verademing in deze tijd. Het kan dus wel om goede mensen naar je te sturen!

Bart, Luttenberg

03-10-2023
Professioneel, snel, goede communicatie.
Solar Concept heeft via Vereniging Eigen Huis onze zonnepanelen snel en professioneel geïnstalleerd. Aan alles merk je dat dit een partij is die de boel gewoon goed voor elkaar heeft. De zonnepanelen lagen er dan ook razendsnel op. En ze draaien als een zonnetje.

Theo, Gilze

20-09-2023
Meterkast en zonnepanelen netjes geïnstalleerd.
Bij installatie vriendelijk en netjes personeel. Geen rommel achtergelaten. Installatie precies zoals ik graag gewild had. Werkte meteen en de App is snel actief. Heel tevreden.

Jeroen, Nistelrode

16-08-2023
Zeer positief!
Wij zijn heel tevreden over Solar Concept! Alle afspraken zijn heel goed nagekomen, vanaf de offerte tot en met de installatie. Deze ging ook heel vlot, uitgevoerd door deskundig en betrouwbaar personeel.

Perry, Oosterhout

29-05-2023
Prima advies en installatie vriendelijk personeel!
We hebben prima en deskundig advies gehad, en het systeem is snel en zeer netjes geïnstalleerd. tijdens het gehele traject zijn we keurig op de hoogte gehouden van de status.

Willem, Vught

27-05-2023
Prima en snelle service.
Na de eerste schouwing ontvingen we als snel de aanbieding. Bij akkoord werd al snel de groepenkast vervangen. Toen de verzwaring van het netwerk eenmaal door Enexis was aangesloten konden de panelen het dak op. Allemaal profs zoals zij dit uitgevoerd hebben.
Laat nu het zonnetje maar schijnen.

Ton, Vorstenbosch

15-05-2023
Niets op aan te merken.
Men komt na wat is afgesproken. Op de dag van de installatie wordt door zowel de leggers op het dak als ook de elektricien heel proactief meegedacht om de meest optimale en nette aanleg voor ons als eindgebruiker voor elkaar te krijgen. Ook bij vragen tel/mail word je snel en vakkundig geholpen ! TOP !

Jouw ideale situatie.

Check hier het aantal zonnepanelen voor jouw situatie. Ontvang een prijsindicatie, de geschatte besparing in het eerste jaar en de bijbehorende terugverdientijd. We kijken ook naar het verwachte stroomverbruik in de toekomst en stellen zo een perfect aanbod speciaal voor jouw situatie samen.

Jaarlijks kWh verbruik:
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
+ Prijsindicatie 3000,00
+ Besparing eerste jaar 1093,50
+ Je terugverdientijd 3,7 jaar

SOLAR CONCEPT IS PARTNER VAN:

bedrijfsvideo

Bespaar ook op je energierekening!

Eén van onze adviseurs staat voor je klaar om een vrijblijvende offerte op maat te maken. We komen graag bij je langs maar staan je uiteraard ook telefonisch te woord, net wat jouw wens is. Geef hieronder aan wat jouw voorkeur is en we nemen binnen 24 uur contact met je op. Wil je meer inzicht in ons volledige traject, van offerte tot installatie? Bekijk dan hier onze  werkwijze.

{lv_home_tekst_afbeelding:alt}

Meer informatie over zonnepanelen.

Uitgelegd: salderingsregeling voor zonnepanelen.

Uitgelegd: salderingsregeling voor zonnepanelen.

Zonnepanelen winnen steeds meer aan populariteit als duurzame energiebron en dat is niet zonder reden. Met zonnepanelen kun je zelf groene stroom opwekken en tegelijkertijd besparen op je energierekening. Een belangrijk aspect van het besparen is de salderingsregeling. De laatste tijd merken we dat er veel vragen zijn rondom deze regeling. Hier gaan we dieper in op wat salderen is en beloven we dat aan het einde van dit artikel die regeling volledig duidelijk is!

Lees het hele artikelsolar

Zonnepanelen stuk goedkoper,<br>terugverdientijd verkort tot 4 jaar.

Zonnepanelen stuk goedkoper,
terugverdientijd verkort tot 4 jaar.

Goed nieuws! De prijzen van zonnepanelen zijn historisch laag waardoor je terugverdientijd vier jaar is! Daarnaast biedt Solar Concept efficiënte zonnepanelen aan met een hoog rendement. Hier blijft het niet bij, de afbouw van de salderingsregeling is van de baan, waardoor je jouw zonnepanelensysteem extra snel hebt terugverdiend!

Lees het hele artikelsolar

Thuisbatterij voor zonnepanelen: wat moet je weten?

Thuisbatterij voor zonnepanelen: wat moet je weten?

Thuisbatterijen vormen een innovatieve oplossing voor huishoudens die streven naar energie-efficiëntie en kostenbesparing. Deze batterijen maken het mogelijk om zelf opgewekte elektriciteit op te slaan om later te gebruiken. Hiermee kun je je energieverbruik optimaliseren. De overtollige zonne-energie die overdag wordt opgewekt, kun je opslaan om tijdens piekuren of 's avonds te gebruiken. Zo bespaar je aanzienlijk op je energierekening!

Lees het hele artikelsolar

lightbulb

Antwoord op al je vragen.

Over zonnepanelen en alles wat daarbij hoort.

Hoe kan ik zonnepanelen aanvragen?
Waar houden jullie rekening mee in een offerte?
Hoe lang gaan zonnepanelen mee?