VUGHT - De Lekker Bezig-campagne in Vught gaat als een trein! Daar is initiator Solar Concept natuurlijk hartstikke blij mee, maar het bedrijf wil blijven innoveren, groeien en vernieuwen. Dit om zo goed mogelijk te kunnen blijven zorgen voor hun klanten. Een goed voorbeeld hiervan is de samenwerking met SolarEdge, de wereldmarktleider op het gebied van smart energy technology. Met behulp van hun PV-technologie kan er namelijk nóg meer energie uit een zonnepaneel gehaald worden. Ideaal voor de leverancier, en natuurlijk vooral voor de klant! Meer weten over deze bijzondere technologie? Lees dan vooral verder!

Solar Concept is een bedrijf dat is ontstaan op basis van kennis, en daar vandaag de dag nog steeds op voortborduurt. De optimizers van SolarEdge sluiten naadloos aan op de filosofie van Solar Concept, want deze maken je zonnepanelen letterlijk slimmer. Niet gek dat het bedrijf daarom de volgende campagne lanceert. De naam ‘Haal het meest uit je zonnepanelen’ zegt meer dan genoeg, maar hoe dan? Om dat uit te leggen zoomen we allereerst in op een reeks panelen. Bij een traditionele omvormer voor een serieel geschakeld systeem beschikken deze panelen over een gezamenlijk vermogenspunt. Wanneer de prestatie van de panelen onderling verschilt, bijvoorbeeld door bladval op een van de panelen, vermindert de traditionele omvormer automatisch de prestatie van de gehele reeks panelen naar de prestatie van het zwakste paneel. Bij een SolarEdge parallel geschakeld systeem heeft elk zonnepaneel een eigen vermogenspunt, waardoor in geval van vermogensverlies slechts één paneel minder energie levert in plaats van de gehele reeks. Hierdoor wekt de reeks panelen te allen tijde het maximale vermogen op. 

Solar Concept in Klaverblad Vught

Solar Concept + SolarEdge = Maximaal rendement
De samenwerking met SolarEdge geeft Solar Concept de mogelijkheid om de klant op alle fronten het maximale te bieden. Als kennispionier in de sector biedt Solar Concept naast het totaalconcept van verkoop, service en montage ook op het gebied van technologie vooruitstrevende producten. Niet alleen met de optimizers die zorgen voor meer besparing, maar ook met de omvormers van SolarEdge. Deze geven een live en gedetailleerd inzicht in je zonnepanelensysteem en de opgewekte energie. Interessant, voordelig en vooral veilig! Een  optelsom van maximaal opwekken, monitoren en veiligheid, wie wil dat nou niet?


Altijd voor de +, dat = Solar Concept!
Ga jij ook voor de +? Neem gerust een kijkje op www.solarconcept.nl/solaredge voor meer informatie en maak kennis met ons team op www.solarconcept.nl/ff-kennismaken.

solar concept zonnepanelen

Lekker Bezig Vught

Sluit je aan bij de collectieve inkoop gemeente Vught, en profiteer van de scherpste prijs op zonnepanelen! 

solar concept zonnepanelen

Haal het meest uit je zonnepanelen!

Bij Solar Concept gaan we altijd voor de plus, altijd voor het maximale! Samen met SolarEdge zorgen we dat onze zonnepanelen hun maximale vermogen kunnen halen, benieuwd hoe?

Delen

facebook linkedin

Besparing berekenen in 2 stappen

Vul je gegevens in, dan nemen we gelijk een kijkje op je dak.