1. Alles-in-1 pakket 

Bij Solar Concept geloven we dat de beste oplossing een optelsom is van prijs + kwaliteit + advies + installatie + service. Een formule die leidt tot een optimaal rendement. Zo krijg je bij ons een dakinspectie, de zonnepanelen en installatie ervan, monitoring, nazorg en service. Daar bovenop krijg je 25 jaar vermogensgarantie én 10 jaar productgarantie.  Wij adviseren je graag over het beste totaalconcept voor jouw situatie. Altijd voor de +, dat = Solar Concept!

Wil je meer over ons te weten komen?
Check dan  wie wij  zijn en  hoe wij werken

Zonnepanelen installatie

2. Profiteer van de scherpste prijzen

De beste prijs is bij Solar Concept niet per definitie de laagste prijs. Onze beste prijs is namelijk gebaseerd op een optimaal rendement uit jouw zonnepanelen. Dat betekent dat we een totaaloplossing bieden die in jouw situatie het meest oplevert. Met een transparante, maar vooral de meest eerlijke prijs.

Klik op de knop en check direct wat jij als inwoner van de gemeente bernheze kunt besparen met de zonnepanelen van Solar Concept.

zonnepanelen schouw

3. Direct besparen, na gemiddeld 5 jaar investering terugverdiend!

Het rendement van zonnepanelen wordt steeds hoger. Verbeterde technieken en lagere prijzen zorgen ervoor dat de terugverdientijd de laatste jaren flink is gedaald. Bij Solar Concept is rendement uit je zonnepanelen één van de belangrijkste speerpunten. Want dat we omgaan naar duurzame energie is voor ons al lang geen issue meer. Laten we het vooral goed doen! Hier vind je meer informatie over  terugverdientijd  en de gefaseerde afbouw van de  salderingsregeling

4. Volledige ontzorging

Wij van Solar Concept vinden het ontzettend belangrijk om het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Tenslotte laat je zonnepanelen niet voor even leggen, ze moeten een tijd mee kunnen. Daarom houdt onze service niet op bij een goed advies en een vakkundige installatie. Mocht je ergens tegenaan lopen, dan kun je op ons rekenen.

 

Ons team van vaklui beantwoordt al je vragen en helpt je graag verder!

Heb je hulp nodig of heb je andere vragen? Dan is Onze klantenservice online, per mail en telefonisch bereikbaar.

Zonnepanelen service

5. Je sluit aan bij een duurzaam netwerk, zo wordt de gemeente Bernheze nóg duurzamer

Iedereen weet dat zonnepanelen duurzaam zijn en je er een hoop geld mee kunt besparen in de nabije toekomst. Maar hoe duurzaam zijn ze nou echt? Dat lees je in dit  artikel over duurzaamheid van zonnepanelen. Steeds meer gemeenten focussen zich op het verduurzamen van hun gemeente. Zo ook de gemeente Bernheze, hiervoor kan je zelfs een duurzaamheidslening aanvragen. Als woningeigenaar kan je goedkoop geld lenen bij de gemeente om je woning écht energiezuinig te maken. Lees meer informatie over deze lening op onze pagina over de  duurzaamheidslening

Nog niet overtuigd? Lees meer over  de belangrijkste redenen om zonnepanelen aan te schaffen! 
 

Bereken je besparing

Vul een paar gegevens in en wij gaan voor je aan de slag!
We maken graag een persoonlijk rapport voor je op maat.

Handleidingen

Handleidingen

Alle informatie over je systeem, overzichtelijk bij elkaar.

Kennisartikelen

Kennisartikelen

(Bijna) alles over zonnepanelen. Van subsidies tot opbrengst en rendement. Hier staat het!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Bij Solar Concept gaan we altijd voor de +! Want jij verdient de beste oplossing!

Contact

Contact

Heb je na het lezen tóch nog een vraag? Dan helpen wij je graag en zo snel mogelijk verder.

Delen

facebook linkedin

Besparing berekenen in 2 stappen

Vul je gegevens in, dan nemen we gelijk een kijkje op je dak.