1. Alles-in-1 pakket 

Bij Solar Concept geloven we dat de beste oplossing een optelsom is van prijs + kwaliteit + advies + installatie + service. Een formule die leidt tot een optimaal rendement. Zo krijg je bij ons een dakinspectie, de zonnepanelen en installatie ervan, monitoring, nazorg en service. Daar bovenop krijg je 25 jaar vermogensgarantie én 10 jaar productgarantie.  Wij adviseren je graag over het beste totaalconcept voor jouw situatie. Altijd voor de +, dat = Solar Concept!

2. De scherpste prijzen

Door nu met andere inwoners uit de gemeente Oss deel te nemen aan deze collectieve actie, kunnen we de kosten drukken, aangezien we de installaties bij elkaar inplannen. Deze efficiëntie zorgt aan de eindstreep voor een positief prijsvoordeel!

De beste prijs is bij Solar Concept niet per definitie de laagste prijs. Onze beste prijs is namelijk gebaseerd op een optimaal rendement uit jouw zonnepanelen. Dat betekent dat we een totaaloplossing bieden die in jouw situatie het meest oplevert. Met een transparante, maar vooral de meest eerlijke prijs. Bekijk wat jij als inwoner van gemeente Oss kunt besparen met dit zonnecollectief!

3. Na de installatie begin je direct met besparen, waardoor je na gemiddeld 7 jaar je investering terug hebt verdiend!

Het rendement van zonnepanelen wordt steeds hoger. Verbeterde technieken en lagere prijzen zorgen ervoor dat de terugverdientijd de laatste jaren flink is gedaald. Bij Solar Concept is rendement uit je zonnepanelen één van de belangrijkste speerpunten. Want dat we omgaan naar duurzame energie is voor ons al lang geen issue meer. Laten we het vooral goed doen! Hier vind je meer informatie over terugverdientijd en de gefaseerde afbouw van de salderingsregeling.

4. Volledige ontzorging

Wij van Solar Concept vinden het ontzettend belangrijk om het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Tenslotte laat je zonnepanelen niet voor even leggen, ze moeten een tijd mee kunnen. Daarom houdt onze service niet op bij een goed advies en een vakkundige installatie. Mocht je ergens tegenaan lopen, dan kun je op ons rekenen. Ons team van vaklui beantwoordt al je vragen en helpt je graag verder! Onze klantenservice is online, per mail en telefonisch bereikbaar.

5. Je sluit aan bij een duurzaam netwerk, zo wordt de gemeente Oss nóg duurzamer

Iedereen weet dat zonnepanelen duurzaam zijn en je er een hoop geld mee kunt besparen in de nabije toekomst. Maar hoe duurzaam zijn ze nou echt? Dat lees je in dit artikel over duurzaamheid van zonnepanelen. Steeds meer gemeenten focussen zich op het verduurzamen van hun gemeente. Zo ook de gemeente Oss, hiervoor kan je zelfs een duurzaamheidslening aanvragen. Als woningeigenaar kan je goedkoop geld lenen bij de gemeente om je woning écht energiezuinig te maken. Lees meer informatie over deze lening op onze pagina over de duurzaamheidslening.

Nog niet overtuigd? Lees meer over de belangrijkste redenen om zonnepanelen aan te schaffen!