JIJ

Jij krijgt energie van het blij maken van onze klanten en vindt het leuk om telefonisch contact te hebben met hen. Als service- en planningsheld ben jij het gezicht, of eigenlijk beter gezegd… de stem van Solar Concept naar onze klanten toe. Je vindt het leuk om onze afdeling service en planning te ondersteunen en om veel klanten met een goed gevoel verder op weg te helpen richting een duurzame wereld.

+ Je bent enthousiast
+ Hebt verantwoordelijkheidsgevoel 
+ Denkt in oplossingen
+ Je bent klantvriendelijk
+ Werkt graag nauwkeuring 
+ Gaat altijd voor de plus
+ Je bent op korte termijn beschikbaar voor 24-38 uur per week

Zijn bovenstaande pluspunten jou op het lijf geschreven? Dan moet je zeker solliciteren bij Solar Concept! 😉

WIJ

Wij zijn de makers, de leggers, de bouwers. We leveren sterk werk in zonnepanelen: advies, installatie, nazorg en natuurlijk de zonnepanelen zelf. Met twee voeten op het dak en het hoofd koel. Wij vinden dat onze klanten de beste oplossingen verdienen. Voor ons is dat een optelsom van allerlei factoren. 

Beste prijs + hoge kwaliteit + eerlijk advies + uitstekende installatie + perfecte service = optimaal rendement voor onze klanten. 

Net als onze klanten, verdien ook jij de beste oplossing. De beste baan dus. Een baan bij een jong, energiek en snel groeiend bedrijf én natuurlijk jouw kans om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Daarnaast behoort het volgen van cursussen en opleidingen tot de mogelijkheden. 

SOLAR CONCEPT

Wij gaan altijd voor de plus: niet alleen vandaag, maar ook morgen. We blijven onszelf ontwikkelen en nieuwe stappen zetten. Gedreven, deskundig, met een open blik… terwijl we ondertussen gewoon goed werk blijven leveren. En dat verwachten we van jou ook. Krijg jij energie van deze functie? Stuur je cv en motivatie naar suzan@solarconcept.nl t.a.v. Suzan Hoefnagel en sluit je aan!

vacature planner bij Solar Concept