JIJ

Jij levert graag een bijdrage aan het faciliteren van onze monteurs, jouw drijfveer is mensen coachen, ondersteunen en motiveren. Jij begrijpt hoe belangrijk het is dat onze monteurs ervoor zorgen dat ze veilig werken, projecten opleveren volgens afspraak, goed communiceren met onze klanten en dat ze weten hoe ze met de werkvoorbereiding en planningsafdeling moeten schakelen. Je bereikt dit door onze monteurs op een positieve manier te faciliteren en te ondersteunen.
Mensenmens + positief + prioriteiten stellen + ondersteuning + contact maken = jij. Net als wij, doe jij de dingen ook graag goed, je bent eerlijk en je maakt waar wat je zegt. Verder ondersteun je onze HRM-afdeling en helpt ons processen te verbeteren. Ook niet onbelangrijk, je houdt van goede koffie op maandagochtend en een biertje op vrijdagmiddag.


WIJ

Wij zijn de makers, de leggers, de bouwers. Wij leveren sterk werk in zonnepanelen: advies, installatie, nazorg en natuurlijk de panelen zelf. Met twee voeten op het dak en het hoofd koel. Wij vinden dat onze monteurs de beste oplossingen verdienen en daarvoor hebben we jou nodig! Voor ons is dat een optelsom van allerlei factoren. De beste ondersteuning + juiste (veiligheids)middelen + duidelijke communicatie = de juiste voorbereiding voor onze monteurs. Net als ‘onze jongens’, verdien ook jij de beste oplossing. De beste baan voor jou dus. Laat ons vooral weten wat jij van jouw baan verwacht.


SOLAR CONCEPT

Wij gaan altijd voor de plus: niet alleen vandaag, maar ook morgen. We blijven onszelf ontwikkelen en nieuwe stappen zetten. Gedreven, deskundig, met een open blik.
Terwijl we ondertussen gewoon goed werk leveren en onszelf blijven. En dat verwachten we ook van jou. Als coachende quality controller gebruik jij je hbo werk- en denkniveau om onze monteurs dagelijks goed te faciliteren en te motiveren. Je hebt kennis van mensen + je bent leergierig en wilt nog veel leren + je hebt al enige jaren ervaring = coachende quality controller bij Solar Concept.

Solliciteren? Stuur je cv en motivatie naar info@solarconcept.nl t.a.v. Suzan Hoefnagel en sluit je aan!