JIJ

Jij hebt flink wat spierballen, want het werk dat je doet is erg fysiek. Eerlijk + goed werk afleveren + Down-to-earth + vakmanschap, dat ben jij. Dat zonnepanelen leggen een goed idee is, is voor jou al lang geen issue meer. De manier waarop wél. Want net als wij, doe jij de dingen ook graag goed. Jij bent net als wij eerlijk en je maakt waar wat je zegt. Als monteur gebruik jij je eigen kracht om de kracht van Solar Concept goed over te brengen op onze klanten. Verder kun je zelfstandig werken maar ook in een team ben je op je gemak. En net als wij houd je van goede koffie op maandagochtend en bier op vrijdagmiddag. Je hebt een LBO/MBO met technische achtergrond + werkervaring (pre) + je hebt geen hoogtevrees + je vindt het niet erg om vies te worden + je bent in het bezit van een VCA en een rijbewijs = solliciteren bij Solar Concept.

 

WIJ

Wij zijn de makers, de leggers, de bouwers. Wij leveren sterk werk in zonnepanelen: advies, installatie, nazorg en natuurlijk de panelen zelf. Met twee voeten op het dak en het hoofd koel. Wij vinden dat onze klanten de beste oplossingen verdienen. Voor ons is dat een optelsom van allerlei factoren. De beste prijs + hoge kwaliteit + eerlijk advies + uitstekende installatie + perfecte service = een optimaal rendement voor onze klanten. Net als onze klanten, verdien ook jij de beste oplossing. Een baan bij een jong, energiek en snel groeiend bedrijf en jouw kans om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Het betreft een fulltime functie met de mogelijkheid tot een vast dienstverband. Je kunt groeien als voorman van het montageteam of een andere vergelijkbare functie. Ook het volgen van cursussen en opleidingen behoort tot de mogelijkheden.

 

SOLAR CONCEPT

Wij gaan altijd voor de plus: niet alleen vandaag, maar ook morgen. We blijven onszelf ontwikkelen en nieuwe stappen zetten. Gedreven, deskundig, met een open blik… Terwijl we ondertussen gewoon goed werk leveren en onszelf blijven. En dat verwachten we van jou ook.

Solliciteren? Stuur je cv en motivatie naar info@solarconcept.nl t.a.v. Suzan Hoefnagel en sluit je aan!