JIJ

Jij bent een belangrijke schakel in onze organisatie tussen opdrachtgevers en de vaklieden! Je weet zonder enige moeite de agenda’s van onze monteurs en installateurs, die dagelijks onderweg zijn, zo duurzaam mogelijk in te plannen. Verder krijg je energie van de dynamiek die dagelijks in een groeiend bedrijf als Solar Concept heerst. Je weet zonder enige moeite te schakelen tussen het inplannen van nieuwe projecten en het beantwoorden van inkomende oproepen.

+ Een kei in plannen
+ Stressbestendig en flexibel
+ Multitasken
+ Klantgericht en communicatief vaardig
+ Proactief handelen
+ Niet in belemmeringen denken maar in oplossingen en uitdagingen
= Junior planner bij Solar Concept

Net als wij, doe jij de dingen ook graag goed, ben je eerlijk en maak je waar wat je zegt. Daarnaast houd je ook van een goede kop koffie op maandagochtend en een biertje op vrijdagmiddag.

WIJ

Wij zijn de makers, de leggers, de bouwers. Wij leveren sterk werk in zonnepanelen: advies, installatie, nazorg en natuurlijk de panelen zelf. Met twee voeten op het dak en het hoofd koel. Wij vinden dat onze klanten de beste oplossingen verdienen. Voor ons is dat een optelsom van allerlei factoren.

De beste prijs + hoge kwaliteit + eerlijk advies + uitstekende installatie + perfecte service = een optimaal rendement voor onze klanten.

Net als onze klanten, verdien óók jij de beste oplossing. Een baan bij een jong, energiek en snel groeiend bedrijf en jouw kans om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Het betreft een fulltime functie met de mogelijkheid tot een vast dienstverband en de mogelijkheid om op te klimmen in onze snelgroeiende organisatie. Ook het volgen van cursussen en interne en externe opleidingen behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast zorgen we natuurlijk voor een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een biertje om de week mee af te sluiten!

SOLAR CONCEPT

Wij gaan altijd voor de plus! Niet alleen vandaag, maar ook morgen. We blijven onszelf ontwikkelen en nieuwe stappen zetten. Gedreven, deskundig, met een open blik en altijd hongerig naar meer! Hard werken werpt z’n vruchten af, dat hebben we gemerkt! We zijn daarom super trots dat we bij de top 5 van snelst groeiende bedrijven van Nederland in 2020 horen maar willen natuurlijk altijd verder groeien én tegelijk toch dicht bij onszelf blijven. En dat verwachten we ook van jou.

Solliciteren? Stuur je cv en motivatie naar info@solarconcept.nl t.a.v. Suzan Hoefnagel.                    

JIJ + WIJ = SOLAR CONCEPT