Micro-omvormers van Enphase, wat zijn dat?

Zoals je wellicht al weet, zijn omvormers onmisbaar voor een goed functionerend zonnepanelensysteem. Omvormers zetten namelijk gelijkstroom om naar wisselstroom. En die wisselstroom is bruikbaar in je huis voor bijvoorbeeld je huishoudelijke apparaten. Maar wat zijn micro-omvormers van Enphase?

De naam zegt het eigenlijk al: dit zijn kleine omvormers die onder ieder zonnepaneel gemonteerd worden. Hierdoor is dit systeem vanzelfsprekend wel wat prijziger dan een systeem waarbij gebruik wordt gemaakt van één string-omvormer. Het duurste onderdeel van een zonnepanelensysteem is namelijk altijd de omvormer. Je begrijpt dus wel dat meer omvormers ook zorgt voor hogere kosten. Echter, de micro-omvormers van Enphase zijn wel weer scherper geprijsd dan de tradtionele string-omvormers. En dus verdienen deze extra kosten zich vaak snel terug door het hogere rendement dat je er mee behaalt. Dit is één van de meerdere pluspunten van Enphase. Onderaan deze pagina vind je alle pluspunten van het super geavanceerde en moderne Enphase-systeem.


Maximaal rendement


Veiligheid + garantie


Veiligheid + garantie


Geen omvormer in woning

Bereken je besparing.

Vul je gegevens in, dan nemen we meteen een kijkje op je dak.

Over Enphase.

In 2006 is Enphase de zonne-energiesector ingestapt en hebben zij deze sector getransformeerd met hun revolutionaire micro-omvormertechnologie. Vandaag de dag zijn deze micro-omvormers compatibel met zo goed als alle zonnepanelen op de markt. Wanneer deze worden gecombineerd hun bekroonde technologie voor slimme batterijen, resulteert dit in een van de best presterende, schone energiesystemen. Enphase blijft continu streven naar innovatieve en sterke manieren om zonne-energie slimmer, eenvoudiger en betaalbaarder te maken. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij hen, zo zijn zij zelfs recordhouder binnen deze industrie met betrekking tot producttests.

Alle pluspunten op een rij.

lightbulb

Antwoord op al je vragen

Over zonnepanelen en alles wat daarbij hoort

Wat zijn omvormers?
Wat nou als er zich tóch een gevaarlijke storing voordoet in mijn Enphase-systeem?
Hoe lang hebben jullie nodig voor de montage + installatie van zonnepanelen?
Is er een mobiele app waarin ik de opbrengsten van mijn Enphase-systeem kan monitoren?
solar concept zonnepanelen

Micro-omvormers?

Micro omvormers de meest gewilde innovatie op het gebied van zonnepaneelsystemen op dit moment. Maar wat is het eigenlijk?

solar concept zonnepanelen

Ik wil zonnepanelen.

Alle antwoorden op jouw vragen over de installatie en zonnepanelen van Solar Concept.

solar concept zonnepanelen

Kenniscentrum.

(Bijna) alles over zonnepanelen. Van subsidies tot opbrengst en rendement. Hier staat het!

solar concept zonnepanelen

Contact.

Heb je na het lezen tóch nog een vraag? Dan helpen wij je graag en zo snel mogelijk verder.